|
Post by Joseph Goebbels on Nov 14, 2009 18:59:47 GMT 2
Hasselék aprítanak, hamar nagy veszteséget szenved a Fejedelmek csapata. Lehet tolvajlásban jók, de harcban nem. Mondjuk Hassel fejében felmerülhet, ha ők nem lennének itt, lehet Pedronak is kábé ennyire futna. Ezek a tolvajok már csak ilyenek. Tolvvajláshoz értenek, csatához nem. De egy idő után hirtelen azt veszi észre Hassel, hogy ott van mögötte lent a házban tíz ellenséges olasz és vadul lőnek, majdnem elkapták. Hassel miközben fedezékbe ugrik, lenéz és látja máris mi az ábra. Az utcán lévő csatornákban jöttek és ezért nem vették észre őket. Steff is emiatt jár rosszul. Az utcán, ahol hullik a sok olasz, hirtelen egy panzer lövedéke száguld felé, de még látja a visszamászó három fickót a csatornába. - Amondó vagyok, hogy visszavonulás - javasolja Pedro, de közben tovább lő.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
A 27. harckocsiz? (B?NTETŐ) ezred mesterl?v?sze Gefreiter rangban.
|
Post by Crutzfield Hassel on Nov 14, 2009 19:21:27 GMT 2
Hassel és a Légiós összenéznek. Bólintanak és Hassel aprítja a lenti népet a puskályával, míg a Légiós fedezi őt úgy, hogy neki háttal van és gugol, így nem tudják elkapni Hassel felől.
Mielött becsapódna a lövedék Steff elvetődik a sarokba. Az épület megremeg, Steff pedig a sisakjának köszönheti az életét... A csapattársai megfeküdnek ugyanis ők nem vették észre a gránátot. Felkapja a fegyverét és a géppisztolyát a hátára veti. Felszaladna a lépcsőn amikor látja, hogy Hasselék felé rohannak az ellenségek. Gyors géppuskatűz és egy túsz... Felrángatja a tetőre és leüti. A Légiós furcsán néz Steffre, ugyanis nem tűnt fel neki, hogy vérzik a karja. 20 másodpercig szitkozódik, utána elköti a sebet. Leveti magát a lépcsővel szemben és darálja a felfelé jövőket.
Paul és Pedro egymás mögött rohan el a társaik mellett. Néhányan felálnak, néhányan maradnak és fedezik a főnöküket. Paul élesen kanyarodik, majd a döbbenettől lemeredve megáll... Pedro menti meg az életét aki véletlenül elesik benne magával rántva Pault is. Az ellenség elkezd darálni és egy-két gránát is landol melletük. Steff visszadobja őket és azok szétszaggatják a Fejedelmi csapat egy részét...
Hassel eközben gyarapítja a könyvében lévők számát... Eddig 10 tárat használt el, szerencsére a Légióssal felcipeltek vagy 100-at... Eddig csak ő ötven Fejedelmit ölt meg. Steff kb. 60-at, a Légiós pedig 40-et. Paul a gránátos mozzanatával kb. 15 Fejedlmist küldött a túlvilágra.
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Nov 19, 2009 20:00:03 GMT 2
Hasselék foglya kamikaze akcióba megy át kibiztosít egy olasz gránátot, ami zsebe mélyén lapult... a gránát óra ketyeg... 4... 3... 2... 1... bumm! Ezalatt kell Hasseléknek valahogy lejutni a tetőről, lehetőleg épségben. A fogoly ezer apró darabra szakadt szét és rakás vér terítette be a tetőt, az agyvelő is ott pihen.
- Vonuljunk vissza a szeméttelepre! Van pár lángszórósom, meg az mg-k is megállítják őket! - javasolja Pedro Paulnak.
Annak ellenére, hogy már száznál is több Fejedelmi halt meg, nem adják fel. Jönnek előre seregestül és sokan és oldalról is és zárótűz alatt próbálkoznak, lényeg, hogy fedezettűz legyen.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Nov 20, 2009 2:13:12 GMT 2
A Légiós kiálltására figyelenek csak fel a srácok. Mindenki a fegyvereit és lőszereit felkapva veti magát a lépcsőházba... Szerencsére épségben megússzák ezt az esetet, de nem pihenhetnek. Ahogy Hassel feltámasztja a puskályát, hogy célt keressen, a Légiós géppisztolya kezd el kelepelni. Steff fegyvere is csatlakozik hozzá. Ahogy a céloptika mozog a tájon, több Fejedelmisen megáll. De Hassel nagyobb halat keres. 10 perc keresés után megtalálja a halát... A Fejedelmisek műveleti parancsnokát, legalábbis nagyon úgy néz ki a fazon. Egy magas épületen áll és Hassel nem érti, miért nem vette eddig észre... Nem sokat tököl, elsüti a fegyvert. A távot rosszul mérte be, így az olasznak az ádámcsutkályát robbantja le... Mielött leesne a földrevmár halott...
Paul csak bólint és követi az olaszt. Magamögé gránátokat dobál és igyekszik nem sebet szerezni...
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Nov 27, 2009 20:33:00 GMT 2
Hamarosan egy átfogó offenzíva veszi kezdetét és jobbról, balról, középről hangos csatakiáltással rohannak előre a maradék Fejedelmiek. Lehet sokan elhullanak, de még többen hámozzák át magukat a golyó falon és mintha mi sem történt volna, rohannak előre. Akit látnak, lelőnek. Hassel pont látja a tetőről, hogy egyik olasz társukat megragadják hárman, a férfiasságán telibe rugdossák párszor, a negyedik meg egy pisztolyt dug az olasz szájába és meghúzza a ravaszt. A fél feje elszáll a szerencsétlennek és eldől a betonon. Amott pedig késsel beleznek ki egy másik áldozatot, arrébb egyszerűen csak csípőből darálnak és futnak tovább. Túl gyorsan rohannak és fanatikusan, semmint, hogy Hassel valamit is tegyen mesterlövészként. Lehet neki is vissza kéne menni, mint Paulnak.
Paul berobog Pedroval és Pedro elmutogat gyorsan jeleket, de látják is a védekező olaszok a helyzetet. Pedro berántja Pault, majd felugatnak az mg-k, a lángszórók köpik a tüzes halált és a lövészek dolgoznak precízen. Már is megfogyatkozik a Fejedelmiek létszáma...
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Nov 29, 2009 19:37:52 GMT 2
Hassel puskálya köpi a halált, a tárcsere elött az utolsó töltényt beleküldi abba a Fejedelmisbe, aki brutálisan ellőtte az olasz fejét. -Idelye lenne odébállni, nem? - kérdi a Légiós két sorozat között. -Lehet nem ártana... - mondja Hassel miközben a tárat cseréli. - De hova menjünk? -Ott egy víztorony... - mutat Steff az épületre, ami a Fejedelmisek mögött van. -Nem lessz egyszerű. - jelenti ki Hassel. - De indulás! Felkapják a lőszert és elindulnak. Lassan, de biztosan mennek, Hasselnek a kezében két darab Luger van. Mire eljutnak a toronyhoz 30 Fejedelmist lőnek le. Felrohannak Steffel az élen. A folyamatos darálás mellett Hassel és Steff a combjába kap egy golyót. A Légiós a jobb válába kapja be... Mikor felérnek Hassel már el is foglalja a helyét. A Légiós távcsőval keres magának célt, míg Steff figyeli a menekülési utat. És elkezdődik a vadászat.
Paul idegesen veti be magát egy lövészárok féleségbe... Az árok alján egy tökéletes állapotban lévő géppuska van. Felteszi az árok szélére és elkezd lőni, mint az őrült. Az elötte lévő részen élő Fejedelmis nem marad.
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Dec 11, 2009 16:21:01 GMT 2
Hamarosan csend borul a környékre, ahogy az utolsó rivális banda tagja is holtan esik össze, elhangzik az utolsó golyó süvítése is és néma csend, rengeteg halott, véres utcák festik "gyönyörűre" a környéket. Bent a szeméttelepen is akad jó pár hulla, de leginkább kint az utcákon találhatóak temérdek számmal. Mikor mindenki visszaér a telepre, jön a vezető. - Nos, ti teljesítettétek a rátok eső részt, most én jövök - közli elégedetten, de fáradtan. - Szerintem aludjunk egyet, az ügyetek nem szalad el. Meg amint látom el kéne egy kis segítés - int és két-három orvos rohan oda. Civilként dolgoztak orvosként, mielőtt Pedro bandájába kerültek.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Dec 11, 2009 23:21:40 GMT 2
Hassel ránéz az embereire, akik egymást támogatva próbálnak egyenes sorba állni... Paul és Steff kishílyán elesik, amikor le akarnak ülni... Alfred csak msolyog egyett és elterül. 3 perc múlva horkol... -Szerintem benne vagyunk... - hadja, hogy az orvosok tegyék a dolgukat. - Remélem megérte itt harcolni. - küld egy félmosolyt a főnök felé... Este mind a négyen döglődnek ágynak titulált szalmáikon. Hassel és a Légiós fel-fel riad a zaj miatt. Ennek ellenére mindíg visszaalszanak és reggel fitten, egészségesen kellnek fel, kapcsolják magukra a felszerelés egy részét, míg a maradékot csak a vállukra dobják.
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Dec 16, 2009 13:01:50 GMT 2
Reggel mindenki kap némi élelmiszer csomagot, nem valami elsőosztályú a menü, de a többi olasz is ezt kapja. És egy fokkal jobb a sereg reggelijénél. Ez már valami, el kéne hát fogadni. Miután mindenki teletömte bendőjét, Pedro vált egy pár szót az egyik helyettessel, amaz bólint, majd oda sétál és összecsapja a két tenyerét Hasselék előtt. - Nos, az alku rám eső része most jön! Gyertek, induljunk el. De hova is? Már elfelejtettem ebben a nagy harcban - és, ha nem tartják fel, közben előre indul, reméli a németek követik. Mert beszélni útközben is lehet és annál hamarabb jutnak az ügy végére.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Dec 16, 2009 18:43:28 GMT 2
Hassel a vállára véve fegyverét elindul. A mormogásból ítélve rájön, hogy jönnek a többiek is. A Légiós elmondja tömören a történet lényegét mégegyszer, miszerint azért jöttek, hogy megtalálják az ellopott tárgyat. Miközben haladnak Gyerekek veszik őket körül, a Légiós arcától megrémülnek, de mégis gúnyolják őket szakadt, véres egyenruhájuk miatt. Hassel 10 perc múlva már a pisztolytásk csatjával szórakozik. Paul is hasonló módon viseli a kölyköket, Steff inkább rágyújt és a bajonet nyelére markol rá. A Légiós csak egyszerűen sétál és hallgatja Pedrót.
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Dec 19, 2009 15:24:29 GMT 2
Pedro bólint és nem válaszol azonnal. Ő is halotta, mint mindenki más, hogy elloptak valamit a palotából és azóta nyoma sincs. A hatóságok kirajzottak, a hadsereg szintén, de egyelőre semmi. Érdekes és hát rejtélyes, de ő nem tud mit tenni. Viszont akkor elmehetnek a drog dílerhez, ha akarják. Ismét fel hát a buszra, ismét megbámulják a németeket, de semmi szokatlan. Leszállnak pár megálló múlva és egy kis régiségi kereskedésbe térnek be, lassan beesteledik közben olasz honban. Pedro vált pár szót a bolt tulajdonosával, korabeli laza sráccal, aki egy nagyon díszes és értékes ókori vázát nyom Pedro kezébe. Pedro megköszöni és ismét a busz felé tartanak. - Nem rég beszéltem a báróval és meséltem, hogy jövök és hát vinni kell neki valamit. Ez lesz a belépőnk hozzá, megnyalja mind a tíz ujját, az biztos - mikor a palotához érnek, ami vetekszik Mussolini birodalmával, két őr fogadja az érkezőket. Jól felfegyverzettek, német gépfegyverek birtokában és nem az ócska olasz gyártmány. A hatalmas, aranyozott kapu utána kinyílik, a kamera rendszer figyeli az érkezőket. Egy szép kerten visz át utuk, ahol folyamatos járőrözést végeznek az őrök kettes, de néha négyes csapatokban. A Légiós a kert két oldalán kiszúr két elrejtett MG-t, valamint pár páncélozott autó is árválkodik messze balra egy nagy helyen, ami nyilván a báró tulajdona és garázs lehet ott. Sőt! Pár kisebb PzKw II-es is helyett kap, egyik nyitott tornyában egy olasz cigizik és füttyent, majd a torony fenyegetően feléjük fordul és mikor látja, hogy Steff megböki Hassel vállát, jót röhög. Biztosan azon derül, hogy betojtak a vendégek, legalábbis szerinte. - Te, Hassel... ez a báró kirobbanthatná simán a harmadik világháborút. Fél német hadsereg itt állomásozik. - Az semmi. Néz fel a tetőre - próbál észrevétlenül mutatni felfelé Hassel és közben Pedroval haladnak előre. A tetőn tucatnyi mesterlövész fürkészi a környéket és pár kályhacső is pihen, egyszóval aki ide beakar törni, az esélytelenül elvérzik. - A báró tulajdona ez mind. Nem a német hadsereg jött ide pihenni - közli szárazon Pedro és hangjából utálat érződik. - Nagyon nem csípem a bárót, de vágjatok jó képet bent, oké, skacok? - és a kert végére érnek, ahol egy impozáns szökőkút működik éppen és gyönyörűen ki van világítva az olasz estében. A bejárati ajtónál további hat őr posztol, csak szemükkel követik az érkezőket. Aki idáig eljut, annak belépője van a báróhoz és nem bántják. Kitárul az ajtó és hirtelen talán el is vakítja a kis csapatot a benti fényáradat. Egy hatalmas csarnokba jutottak, ahol egy rohadt nagy asztal terpeszkedik és pár kisebb kanapé, s a báró már várja őket az asztal egyik végében. - PEDRO! - örül meg neki. - Igaz, hogy tényleg egy ókori, ritka és nagyon értékes vázát találtál? Mutasd csak te, te Olaszország büszke tolvaja! - röhög. Nyanyo Sedréz szeme mohón csillog.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Dec 19, 2009 16:15:06 GMT 2
Hassel kicsi csapata Pedro mögött áll, nem látszanak valami nagy hatalom dicső katonáinak... Hassel alig láthatóan körbenéz és minden arcon megpihen a tekintete. Az egyik olasszal - mellkasból ítélve nő - hosszan szemez. Az olasz kapja el elöbb a tekintetét és teljesen el van vörösödve. Hassel nem mosolyodik el, csak nyugtázza ezt a "győzelmet", majd ránéz a főnökre, egyenesen a szemébe. Pedro valamit nagyon magyarázhat a főnöknek, amiből Hassel csak a neveike tudta kisilabizálni, míg Steff szinte mindent értett. A Légiós a bal oldalról átsétál a csapat mögött a jobbra, és mikor a társaik fedezik a testükkel a látványt, csőre tölti halkan a géppisztolyát. -Szerinted mi lesz ebből? - kérdi Paul Hassel mögül. -Kuss... - mondja halkan a Légiós. Hassel csak néz, a keze a bal felső zsebéhez indul el...
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Dec 19, 2009 16:27:49 GMT 2
- HÁHÁ, JÓL VAN! - röhög fel hangosan végül a báró. Egyébként felfelé egy szép, széles arany lépcső visz, ahol további őrök sorakoznak, szóval nem igen kéne pattogni. És további minden egyes szobában található egy őr, s csak akkor megy ki onnan, mikor a báró kéri, mert a magánszféra nagyon kell, de rendkívül paranoiás egy ember. Nem is csoda, legnagyobb drog báró és folyton félti a vagyonát. - Remek húzás Pedro, szép zsákmány - átadja a nőnek, akivel Hassel szemezett és a nő máris viszi a vázácskát egy szobába be. - Szóval Giseppe elpatkolt. Kár érte, jó emberem. Régen iskolás évei alatt segített sokat, de a családjával szeretett volna foglalkozni és én ezt megértem. Azóta tiszteletbeli vendég volt nálam és, ha valamit kért, meg is kapta általában. Én tudom kik voltak. Nekem is többször beleköptek a levesembe, megpróbálták elcsaklizni a szállítmányaimat, néha sikerült kisebb részét. Olasz forradalmárok, pár száz főre tehető a létszámuk, viszont nem tudom ki lopta el Mussolini akármijét. Arra nincs ötletem.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Dec 20, 2009 18:56:33 GMT 2
Hassel figyelmesen hallgatja Steff fordítását. Miután mindent felfogott elgondolkozott a hallottakon. -Steff, mond meg neki, hogy megkeressük és kiiktatjuk azt a bandát vagy legalábbis a főnöküket megszorongatjuk. - mondja Hassel. - És kérdezd meg, hogy azok a Panzerek kölcsönbe adhatóak-e nekünk a nemes célért. Persze legénységgel. -Ez nem jó ötlet... - mondja hallkan a Légiós. - Elismerem, hogy Steff és Paul tud vezetni takot, de én nem... -Nyugi. - csitítja Paul. -Szerintem nem fogja kölcsönadni. -Továbbá egy pontos térképet kérnék az ellenség táboráról. Steff foyamatosan fordítja Hasselt, majd a végén kérdően ránéz a báróra.
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Dec 20, 2009 20:14:51 GMT 2
A báró elgondolkodva vakarja meg a szakállát, picit tűnődve néz a német katonákra. - Rendben! - harsogja vidáman és hasa csak úgy rázkódik a jókedvű nevetéstől. Némelyik őr is lopva elvigyorodik, majd ismét fapofát vágva figyel tovább. Ha a báró jókedvű, valószínűleg nem kell tartaniuk semmitől és ezek az idegen németek bizonyára nem fognak balhét csinálni és ők, az őrök is hazamehetnek este majd később elkölteni szeretett családjukkal egy szerény vacsorát. Ők csak élni akarnak és nem szeretnének bajt, de az őrködéshez értenek és a báró jól fizet, ezért vannak itt. - Kicsit gondolkoztam és legyen, megkapjátok a PzKw II-eseket a legénységgel együtt! - kacsint. Hassel kezdi érezni lehet, hogy túl szép, hohgy igaz legyen. Valami kell még ide biztos. - De, ennek ára van! Mivel azt akarom, hogy minél nagyobbat szóljon az akció és ezeket a mocskokat eltüntessétek, nektek adom, igen. A legénységgel együtt. De vigyázni ám a holmikra! Emellett szeretnék nyitni drog kereskedő hálózatot Németországba, eddig még nem sikerült. Nincsenek kapcsolataim ott. Ti lehetnétek azok, ugyanis a képeket alapján nem tűntök tisztességesnek. Cserébe... havonta öt százalék jutalmat kaptok az áruból befolyó összegből. Mit szóltok? Így is nagylelkű vagyok, ne nagyon szegüljetek ellen nekem, ha kérhetem - az őrök csendben figyelik a szóváltást, páran nem értik a lényeget, de a többség felfogja és a mondat végén készenlétben felemelik a fegyvereiket, ha balhé ütne ki, elsőként lyuggathassák át a németek hasát. - Térkép pedig nem kell. Pedro, te is tudsz a bandáról. - Hm... kifejtené ezt bővebben báró uram? - akarja tudni kedvesen Pedro, mert nem érti. - Igen, hogyne. Régen, mikor megalapítottad tolvaj bandád, akkor egyszer ellopták a holmit előled és utána mindig lenyúlták a tolvaj munkát. Ez egy ilyen minden lében kanál csapat. Csak aztán kinéztek engem maguknak és azóta utaznak rám, plusz én is oda pörköltettem nekik párszor, úgy, hogy végtére is jól ismerjük egymást. - Ja... igen! Azért is volt furcsa, hogy hirtelen lekoptak rólam. Álmatlan éjszakáim voltak akkor, nehezen aludtam. Köszönöm Mr. Sedréz a memória frissítést. De lokalizálni még mindig nem tudom őket. - Nem? Pedig azt hittem ennyiből rájössz. Úgy hívják magukat, hogy a Halál keze. Amire ráteszik mancsukat, az már övéké. A negyedik utcánál találhatóak, az a hatalmas elkerített rész, amit őrökkel védenek. Azt hinnéd, hogy az olasz hadsereg része, mert jól álcázzák, ezért se támad senki rájuk, de mégis ők azok. - Hogy az a! Na, most megkapják a magukét! Köszönöm Mr. Sedréz! Máris mennénk akkor. - Amikor kimentek, mondjátok a páncélosoknak, hogy kövessék a ti parancsaitokat, mert engedélyeztem az egyesítést. És úgy ugorjanak, mintha én adnám ki a parancsokat... hm, végül is így van. Különben nagy bajba kerülnek. Tehát, német katonák... akkor biztosítani tudnak arról, hogy a hónap végére nyitnak egy drog hálózatot Németországba? - fordul a rövid beszélgetés végén Hasselék felé megint. - Térkép nem kell, Pedro így már tudja merre vannak.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Dec 20, 2009 20:55:27 GMT 2
Steff hűen fordítja a szöveget németre. Hassel egy félmosolyt enged magának. Paul szeme felcsillan a drog üzletes résznél. Hassel mutat a bárónak, hogy egy pillanat és hátrafordul, int az embereinek. -Tekintve, hogy nincs más lehetőségünk el kell fogadnunk... - Paulra néz. - Ha jól emlékszem, te droghálozatot üzemeltetsz Németország egész területén, ugye? -Hát, igen. - mondja boldogan Paul. - Steff-fel együtt alapítottuk. Ha végeztünk a melóval akkor megdumáljuk a báróval a részleteket. -Nekem az jó...- mondja a Légiós, miközben körbenéz óvatosan. -Ideje lenne indulni... -Skacok, belegondoltatok, hogy metszes lesz a harckocsis malőrünk? - kérdi Steff. -És akkor mi van? Steff, fordítsd le, hogy ha végeztünk akkor Paul és te ledumáljtok a drogos dolgot. - hagyja figyelmen kívül Steff aggodalmát Hassel. Steff lefordítja, majd elköszönnek és elindulnak a Panzer 2-esekhez.
Mikor odaérnek a báró emberei figyelik őket, mosolyognak, de csak addig, amíg Steff és Pedro el nem magyarázza a dolgot. Eközben Paul becsusszan az egyik vezetőnyilásán. A Légiós a rádiós helyre csusszan be, majd sóhajt egy nagyot. Hassel az egyes számú tank tornyába mászik be és ellenörzi a felszerelést. Miután Steff végzett ő is beül az első tank vezetőülésébe és feldübörgeti a motort. Pedro a rádiós helyet foglalja el. A tankok lecserélt személyzete a járművek háolján állnak, ülnek fegyverben.
Az odaút ugyanúgy telik, mint amikor a villamoson utaznak. Egy szerencsétlen nő beesik Hassel tankja alá és szörnyethal... -Azt az istenbassza meg... - hallani a Légiós hangját a rádióból. - Hülye szuka... Miért ugrott be? -Asszed én tudom? - mondja a mikrofonba Hassel. Nincs megállás, fegyvereket csőre tölts. Az olasz aki Hassel mellett ül ért németül és csőre tölti az ágyút és a géppuskát is ellenörzi.
Az olasz banda éppen a vacsoráját fogyasztja, az őrség már alig áll a lábán. Szinte komikusan hat, hogy kb. 150 fő ott ül a kertben vagy miben és a kis fejadagját eszi. Az egyikm őr felkiált és ilyedtében legurul a lépcsön nyakát törve. A társai csak röhögnek és bolondnak tartják. De rá kell döbbeniük, hogy ez nem vicc... Maybach motorok dübörögnek majd összedől a főépület, ahogy az egyik Panzer 2-es átmegy az első szinten, ami valószínűleg a főnökük szállás/iroda helye. Nem sok maradt... Egy másik bukkan fel a főbejárat felöl ami három gránátot küld az étkezőkbe. Az első a géppuskályát használja.
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Dec 20, 2009 22:43:48 GMT 2
Minimális ellenállsába ütköznek Hasselék. Kiiktatnak egy géppuskafészket, amibe az utolsó pillanatban ugrik bele a kezelőszemélyzet, de pár golyó után eltapossa őket a lánctalp. Itt-ott szórványos lövöldözés várható, de a meglepetés ereje hatott és nem kell negyed óra se, hogy a földdel tegye egyenlővé a kis csapat a minden lében kanál bandát. - Ez már döfi! A báró is elégedett lesz gondolom, de én is nagyon az vagyok! Régebben el kellett volna kérni ezeket a remek járgányokat - paskolja meg Pedro a PzKw II-eseket. Mikor mindenki megpihen és már éppen azon lennének, hogy menjenek haza, Németországba, akkor valaki oda jön hozzájuk. Látszik, hogy sokat futott. - Ti vagytok azok, akik fel-alá kutatták Mussolini elveszett cuccát? Nos, kiderült, hogy nem is tűnt el, csak Mussolini volt olyan béna és nem találta. Az a teherautó, vagy mi, ami után nyomoztatok, ők meg a szerelők voltak. Adminisztrációs hiba. Szóval... bocs - közli a srác és el is rohan.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Dec 20, 2009 23:02:53 GMT 2
Hasselék kishílyán keresztbe lenyelik a cigarettájukat... -Hogy a jó édes anyukádat te rohadt olasz! - kiállt Steff olaszul a futár után. - Mégegyszer meg ne lássalak, mert kitekerem a nyakad! -Elég legyen... - szól rá Pedro. - Inkább menjünk. Steffet kikötik a torony ágyújára, mert nem tud lenyugodni... Úgy mennek végig fél Rómán, hogy Steff olaszul káromkodik és ki van kötözve... Hassel, Paul, a Légiós és az olasz tanklegénység röhögve gördül be a báró udvarára. Az őrség csodálkozva nézik a tankot. Mondjuk nem csoda, ruha-, húscafatok lógnak róla, vér csepeg a görgőkről és a torony ágyújához ki van kötve az egyik német... Komikus a dolog és elkezdenek szakadni a röhögéstől. A járgányokat leállítják és eloldozzák Steffet. -Ideje volt... - mondja mielött leesne a tankról. -Lenyugodtál? - kérdi Hassel. - Mert ha nem akkor visszarakunk a csőre. -Lenyugodtam... - mondja csalódottan. Megjelenik az a nő akivel Hassel szemezett. Valamit mond olaszul. -Azt kéri menjünk a báróhoz. - hallani Pedrot. - Igyekezzünk. Megindulnak, Hassel pedig majdhogynem kieső szemekkel nézi a nő hátsóját. Mikor belépnek Hassel még mindíg azt nézi. Megállnak a báró elött és Steff előadja a dolgokat. Hassel semmit nem fog fel a dolgokból, mert agyilag már a nővel van egy ágyban...
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Dec 20, 2009 23:18:38 GMT 2
A báró meghallgatja a dolgokat és módfelett tetszik neki. Kacagva hallgatja végig a trancsírozást a Halál keze banda területén, tetszik neki az elmesélt műsor és nagy vidáman csap bele Hasselék kezébe és arról beszél nagyon, hogy egy új, privát olasz-német szövetség és barátság jött létre, mely nem tartozik semmi elszámolni valóval a két vezér (Mussolini, Hitler) felé és egyik legnagyobb dolguk legyen az, hogy titokban tartsák a vezérkar előtt ezt a drog hálózatot. Nem lenne jó, ha lebuknának. Hassel hiába nézi a nőt, most biztos nem kapja meg. Néha a nő odanéz, de hidegen hagyja. Talán egy másik alkalommal.
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Dec 20, 2009 23:20:46 GMT 2
Szerintem nagyon szép és színvonalas kalandot vezettünk le Hassel és megérdemled a szintlépést, csak picit a vége felé ült le, hát igen. A hétköznapok és a kedv és ihlet hiány. Ezen majd próbálunk javítani, leginkább én, hisz én hibám, mert én voltam többször így.
A vezetőség gondolom egyet ért, hogy rangot és szintet lépj, mert tényleg jól játszottál. Készítsd el a bővítést és az adatlapodon a szintlépést, aztán folytathatjuk ezt tovább egy másik kalandban akár. Remélem majd Pici is csatlakozik a csapathoz.
|
|