Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
A 27. harckocsiz? (B?NTETŐ) ezred mesterl?v?sze Gefreiter rangban.
|
Tarbes
Jul 29, 2009 1:14:22 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Jul 29, 2009 1:14:22 GMT 2
Pici a gránátot a kályhacsövébe teszi és várja a parancsot. Hassel nem szól, csak rácsap egy kicsit a sisakjára. Pici teste megfeszül és a lövedék tovaszáll...
A spanyolok nagyban kávéznak és a hadtáposok a készleteket töltik fel. Benzinnel töltött hordókat tólnak a harckocsikhoz, néhány tiszt szigort alkalmaz az újjoncokon. Az egyik tiszt egy füstcsóvát vesz észre, életében utoljára...
A gránát egy tartálykocsi falán robban be, így a hatás még jobb... A láncreakciónak köszönhetően a a hadosztály 90%-a megsemmisül... A sebesültek még nyöszörögnek, de csak addig amíg Pici vagy Porta nem ér oda hozzájuk. Pár perc múlva a csapat már megy is tovább. Egy spanyol autón robognak. -Rádiócsendet szeretnék majd a célzónánál. Érthető voltam anyaszomorítók? - kérdi Hassel. -Naná, de hova is megyünk? - kérdi Pici, az őstulok... Senki nem válaszolt neki, inkább táraznak. A célterület elött egy 300 m-re megállnak és kiugrálnak a járműből. Hassel 4-5 kézjelet mutat. Mindenki kussol és kúszva követik őt. Innen-onnan géppuskatűz, ágyú és tarack tűz. A spanyolok az erődítményükbe visszahúzodva védekeznek. Lassan beesteledik és a csata abbamarad. A sebesültek veszik át az irányítást... Hasselék elérik a csapóajtót. -Nah, itt vagyunk... - suttogja Hassel. - Csak halkan dumálni, a német nyelv itt egészségtelen az emberi szervezetre... -Vettük nagy urunk... - mondja gúnyosan a Légiós, persze a suttogás keretein belül. Hassel odakúszik a csapóajtóhoz és int a két jómadárnak (Porta és Pici)... Mindketten odamennek és egyből értik a szitut. Felemelik a csapóajtót résnyire. Hassel 4 gránátot dob be ajándéknak. Felállnak és visszasprinelnek a biztonságos részre. A gránátok berobbantják a raktárat így megpecsételve a harcot is...
|
|
|
Tarbes
Jul 29, 2009 10:37:27 GMT 2
Post by Michael Scumann on Jul 29, 2009 10:37:27 GMT 2
Schumann lát 10 német géppuskást közeledni, 6 Mg 42-essel, valamint 2 aknavetővel!
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
Easy Sz?zad/Tizedes/Amerika/
|
Tarbes
Jul 29, 2009 20:14:10 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Jul 29, 2009 20:14:10 GMT 2
Az út nagy részét erdőbe tettük meg. Az út mentén egyszer csak nagy zörgést hallottam, így hátra mutattam kézjelzéssel hogy állj. Majd valaki felém suttogta: -Villám! Felkaptam a fejem majd válaszoltam: -Mennydörgés! A sűrű avarból egyszer csak elő bukkant az egység vezetője Walter Scott százados és 2 másik katona.Ez számom ra nagy megkönnyebbülést jelentett. -Végre egy felettes tiszt uram!(Köszöntöttem ilyen szavakkal) -Áááá Lipton magát is látni errefelé?(kérdezte a százados)- De térjünk is a tárgyra. - Nos uram , a térkép szerint most valahol itt lehetünk.(mutattam a térképre)Körül belül már csak 2-3km re a célterülettől. -Akkor hát induljunk. Így már 6-an folytattuk utunkat, és arról hogy az easy század többi katonája merre lehet, még a századosnak se volt sok fogalma. -És a többiek merre vannak uram? (kérdeztem a századostól) - Miután találat érte a gépünket, a század szétszóródott mindenki teljesen máshol ért földet. - És tartalék találkozási pont van uram? - Következő találkozási pont már csak a célterületnél lesz, a csata hevében( felelte a százados) Egyszer csak azon vettük észre magunkat hogy a Tarbes előtti dombon térdelünk. - Liebgott a távcsövet! Mikor a szememhez emeltem a távcsövet , spanyol mozgolódást láttam, és egy német csapatot amint egy csapóajtót robbantanak fel. -Esteledik!, Mindenki ássa be magát és pihenje ki a fáradalmait. A következő parancsig itt táborozunk. (adta ki a parancsot a százados úr) 2 nagyobb lövész árkot ástunk. Egyet nekem Liebgott-nak és Popeye-nek. A másikat pedig Walter századosnak és 2 emberének. Majd elkezdtünk pihenni, már amennyire tudtunk a jajveszékelésektől és leadott lövésektől, valamint a távolból hallatszó bombázásoktól.
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
Jul 29, 2009 21:29:32 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Jul 29, 2009 21:29:32 GMT 2
00óra 30perc Tarbes -Ébresztő! Mindenki ébredjen! Rázott fel minket álmunkból a százados.Majd így folytatta: -Most minden nagyjából nyugodt. Uraim behatolunk a célterületre!( adta ki a szigorú parancsot a százados) Nagy nehezen kibandukoltam a lövész árkunkból felvettem a sisakomat és indultam. Megálltunk egy ház falához dölve majd kinéztem szép lassan -Uram ott egy 2 szintes épület. Javaslom hogy oda mennyünk be tisztítsuk meg, és ott várjuk meg a reggelt.(tettem fel ezt az ötletet Walter-nek) -Rendben. Jó ötlet. Smith és James maguk velem jönnek mi az első bejáraton hatolunk be. Lipton, Liebgott , Popeye maguk pedig az elsőn. Lehetőleg halkan és ha lehet kést használjanak és pisztolyt. -Rendben uram! (Válaszoltam, majd kitekintettem óvatosan az utca felé hogy nincs e ellenséges mozgolódás) - Tiszta! Indulhatnak uram! Miután oda értek jelzett a százados hogy indulhatunk. -Rendben indulás fiuk, óvatosan. Mikor elértünk az utca feléig nagy durranást hallottam majd hátranéztem és láttam Popeye térdel a földön. - A p***ába! (álltam meg és fordultam vissza hogy segitsek neki) Megragadtam a gallérjánál és elkezdtem húzni egy fél hernyótalpas mögé ami már kiégett. Smith már közbe kereste a lövészt. -Nyugi Popeye nyugi rendbe jössz ez semmiség. Ilyen könnyen nem jutsz haza. -Liebgott mennyen és kerítsen egy felcsert! -Igen is tizedes! Majd elkezdett futni ahogy a lába birta. Eközben Smith hajthatatlanul kereste a lövész: -Megvan! Ott a a pajtába a felső emeleten!(mondta a százados) Smith becélozta és lőtt. -Talált! Ezaz szép volt Smith!( ujjongott James) Eközben Liebgott visszaért egy Britt felcserrel.Áthúztam Popeyet a századoshoz és ott elláta a felcser a sebeit. - Rendbe jössz katona! Ez a golyó szerencsére a sípcsont mellett ment el, és csak a bőrön ment keresztűl. Teszek rá egy kötést, adok be morfiumot és kipiheni!(adta ki a "receptet" a doki) -Hol a százada doki? (kérdezte a százados) -Szétszóródtunk csak én vagyok itt a századomból. -Hát ha gondolja , úgy sincs felcserünk, mi is szét vagyunk szóródva, velünk tarthatna még nincs meg a százada. -Rendben! Szívesen! (csattant fel örömtől a katona) -És mi a neve? -Joe Braun uram! De csak szólítsanak Doki nak. EZ idő alatt még a százados beszélt Doki val, én benéztem az ablakon a házba és meglepő módon nem láttam ellenállást. -Százados úr! Nincs senki az épületben. Teljesen tiszta! -Az meg hogy lehet Lipton? -Uram feltételezem az előttünk érkező német csapatok, már kitisztították. -Rendben akkor behatolunk. Smith maga maradjon itt a Doki val és Popeye-el. Majd jelzek ha jöhetnek. -Igen is uram.(bólintott rá Smith) -Lipton így most mind a 4 en előröl megyünk be! Indulás! A biztonság kedvéért elő vettem a thompson géppuskámat, már úgy is zajongtunk a mesterövésszel és nem jött a fejünkre egy spanyol alakulat sem. Bent a házba n ellenséges erővel nem találkoztunk így fel mentem az emeletre és kijeleztem az ablakon a Dokinak hogy jöhetnek. Miután mindenki fent volt a padláson már az idő 3:00 volt. Így a százados kiadta a pár órával ezelőtti parancsát újra. -Katonák szép munka volt! Most pihenjenek. Holnap 5:00 és 6:00 közt ébresztő! Így tehát mindenki elcsendesedett és jó volt tudni hogy van fedél a fejünk fölött. Már Popeye fájdalmai is enyhültek. De ki tudja holnap reggel mi vár még ránk.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
Jul 29, 2009 23:01:58 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Jul 29, 2009 23:01:58 GMT 2
-A bázis hívja a 27-es lövészt, a bázis hívja a 27-es lövészt. - reccsent meg a rádió. -Itt a 27-es lövész, hallgatlak. - monda Hassel. -Átadom az ezredest, ő akar magával beszélni. - mondta a rádió, majd egy kis hatásszünet után ismét megszólalt. -Maga az Hassel, remélem megvannak mind. - monda az ezredes. -Uram, a csapat létszám zéró-13-zéró-7* . A század nagyrésze a 23-as pontnál van. -Értem. A feladat az, hogy hatoljanak be a városba és a spanyolokat az éjj leple alatt füstöljék ki. Nem akarok zajongást. -Értettem uram, 27-es kiszáll. - azzal kikapcsolta a rádiót. Hajnali 3-om van. Hassel kiadja a parancsot és elindulnak. A város szélén 2 őr áll. Porta és Pici veszi őket kezelésbe. Miután végeztek velük mennek belljebb a városba. Ők hallották a lövéseket és a nyomait is észreveszik. Egy féllánctalpas még mindíg lángol. A vérnyomok azt jelzik, hogy az áldozat még él. Egy lövésre figyelnek fel és egy kisebb porfelhőre Hassel mellett. Mindenki fedezékbe veti magát. -Egy mesterlövész? Hány van ezekből? Nemigaz már... - nyavajog Porta. - Az egészségemre károsak a spanyolok... -Akkor foglald le, had kapjam szét a búráját. -Muszály? - nyavajog tovább. -Jah, muszály... Porta 2-3 gyors sorozatot ad le annál a kétemeletes háznál ahol fedezékbe rohant. A spanyol valószínűleg tapasztalatlan, mert folyamatosan melé lő. Hassel nem hibázik... A spanyol agya az épület plafonjára kenődik ki. -Szép lövés, ez hanyadik? - kérdi elismerően a Légiós. -Minjárt nézem. - elővesz egy kis noteszt amiben a mesterlövészek az áldozatok számát, a lövés helyét és idejét valamint a tanukat jegyzik fel. - Ez a 80-dik. - lekörmöli az adatokat. -Szép szám, csak te ne kerülj be egy ilyenbe... Igyekszem. Menjünk be abba az épületbe. - mutat Hassel a kétemeletesre. Csak óvatosan, nem tudjuk kik vannak bent...
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
Jul 30, 2009 0:46:53 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Jul 30, 2009 0:46:53 GMT 2
4:00 Tarbes Lövések hangja ébresztett fel, kinéztem az ablakon és német katonákat láttam. A második lövésre mindenki felébredt. Aki z első lövéseket leadta nem lehetett valami tapasztalt. De a következő katona egyből célba talált. -Kik azok Lipton?(kérdezte Liebgott) -Ugy látom német gyalogság. De nem hiszem hogy megtámadtnak, mert mindenki a spanyolokat akarja kiűzni innen.(feleltem miközben bámultam ki az ablakon). Majd egyszer csak hallottam hogy a lépcső recseg, és az ajtóhoz érnek. Kinyitják az ajtót majd, fegyverrel jönnek be. -Hééé! héééé! Amerikaiak vagyunk! (Kiabálta az ezredes, majd igy folytatta) Lipton tegyétek le a fegyvert nincs rá semmi szükség. Egy célért küzdünk. A német katona csak bólintott és intett társainak hogy nyugalom. -Van egy sebesültünk, de a Doki szerint holnapra már semmi baja sem lessz. (mondtam a németnek aki lelőtte a mester lövészt)Majd bemutatkoztam neki. -Carwood Lipton tizedes , easy század. Valamennyire értettem németül, csak annyira amit a könyvekből megtanultam. Majd ő is bemutatkozott: Németül:- Nevem Curtzfield Hassel A 27. harckocsizó (BÜNTETŐ) ezred mesterlövésze Gefreiter rangban. Majd oda mentem az ezredeshez és elkezdtem vele megbeszélni bizonyos dolgokat 2 szem között.Majd visszafordultam a többiekhez -Doki tud németül? -Közép szinten tizedes. -AZ tökéletes! Forditsa amit mondok kérem. -Holnap 5 00 és 7 00 között indulunk a várost megtisztítani valamint a raktárokat felszámolni. Úgy látom egyik osztag se teljes. Nos Mr. Hassel mit szólna hozzá, ha egységes erővel teljesitenénk a feladatot? Persze ha van maguknak kikötött feladat arra is lenne idő.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
Jul 30, 2009 3:28:33 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Jul 30, 2009 3:28:33 GMT 2
Miután a bemutatkozás megtörtént és Lipton elment beszélgetni Hassel a csapatához fordult. -Érdekes emberek annyi szent... - rázza a fejét Porta. -De legalább nem minket lőnek. Szerintem várjuk ki mi lesz... - mondja Hassel és rágyújt. Egy kis idő után a tizedes visszajön és egy felcserrel beszél valamit. -Holnap 5 00 és 7 00 között indulunk a várost megtisztítani valamint a raktárokat felszámolni. Úgy látom egyik osztag se teljes. Nos Mr. Hassel mit szólna hozzá, ha egységes erővel teljesitenénk a feladatot? Persze ha van maguknak kikötött feladat arra is lenne idő. - haljuk a Doki-tól. -Porta, beszélj a bázissal és kérdezd meg mi a feladatunk. Továbbá érdeklőd meg, hogy hol az istenben vannak Papa-ék... - adja ki a parancsot Hassel. -Értettem. - nyúl a rádióért Porta. - 27-es lövész hívja a bázist, 27-es lövész hívja a bázist. -Itt a bázis, csiripelhetsz galambom. - mondja egy női hang. -A parancsnok kérdezi, hogy a T8-as pontnál a feladatunk mi. -A feladat az éj leple alatt a füstölés. -És hol van a 27-es ezred 2-dik százada? -Az, a város határánál, a déli oldalon. - kap választ Porta. -Értettem, köszönöm. -Nincs mit, siessetek, szeretnélek megismerni... Hassel kikapja Porta kezéből a rádiót. -Majd beszélnek, 27-es kiszáll! Odafordul Lipton-hoz. -A feladat az éj leple alatt füstölni, de van egy egységünk a város határán. Porta, ha kérhetlek akkor hívd őket ehhez a ponthoz. - ad ki parancsot. - Szerintem várjuk meg őket és ma este pontban 7:00-kor támadjunk. A harco közepette megfigyeltem, hogy akkor alig van aktivitás. Néhány mesterlövész csaj még szaladgál, de ennyi. Eközben Porta: -27-es lövész a századnak, 27-es a századnak. A T8-as pontnál találkozó. -Itt Papa, rendben, de érdekelne, hogy hogy a jó életbe kerültetek be oda... -Majd dumcsizunk, 27-es kiszáll.
|
|
|
Tarbes
Jul 30, 2009 10:49:26 GMT 2
Post by Michael Scumann on Jul 30, 2009 10:49:26 GMT 2
-Az aknavetősök tüzeljenek a lövészárokra! Én megindulok! Ekkor megindul, de odaérve látja hogy nincs ott senki! -Tüzet szüntess! Meglógtak a bitangok!
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
Jul 30, 2009 12:38:42 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Jul 30, 2009 12:38:42 GMT 2
6:45 Tarbes Arra keltem fel hogy valaki a nevemen szólít. nagy nehezen kinyitottam a szemem, és magam előtt Hassel-t láttam amint az órájára mutogat hogy, ideje lenne ébredni és elindulni. Felkeltem és oda mentem a századoshoz: -Uram! uram! -Mi történt már Lipton?(kapta fel ilyedten a fejét a százados) -Uram. Indulni kéne, mindjárt 7 00 . -Úúú a francba hogy elaludtam! Mire vár keltse a többieket is!(csattant fel a százados) -Liebgott, popeye felkelni! Smith , James maguk se lustálkodjanak. Indulunk segberúgni a spanyolokat. GYerünk! Gyerünk! (Ilyen módon keltettem fel midnenkit) Majd ezek után oda mentem Hassel hez. -Nos a taktikát még nem döntöttük el, egy az biztos kell a város végén egy találkozási pont, arra az esetre ha szétszóródnánk. Az akció végén ott találkoznánk. A Hírszerzéseink szerint van 2 lőszer raktár itt és itt. Egy üzemanyagraktár pedig itt.(mutattam a térképre). Nagyobb ellenállásra ennél a 3 pontnál ütközhetünk. De nekünk is szerezni kéne egy rádióst mielőbb, hogy tudjunk kommunikálni a bázissal. Mi a véleménye Mr Hassel?
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
Jul 30, 2009 13:23:58 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Jul 30, 2009 13:23:58 GMT 2
Hasselnek, mostmár Papa fordította Lipton-t. -Rendben. - bólintott és parancsot adott 1 rádió átadására. - A lőszerraktárat és a benzinraktárat bízza ránk. Magukra bíznánk a bunkerek füstölését. A város alatt van a főgyüjtőhelyiség. Sok sikert.
|
|
|
Tarbes
Jul 30, 2009 13:36:51 GMT 2
Post by Michael Scumann on Jul 30, 2009 13:36:51 GMT 2
Schumann tovább nyomul és megdöbbentő a látvány: Tengernyi ember menetel vissza Spanyolország felé.
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
Jul 30, 2009 16:21:56 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Jul 30, 2009 16:21:56 GMT 2
Tarbes 7:15 -Uram nekünk kell kifüstölni a bunkereket! (adtam le az információkat a századosnak) -Hát akkor gyerünk mindenki foglya a csomagját és indulunk. (adta ki az utasítást a százados. Majd így folytatta: - Popeye tud járni? -Uram sántikálva de tudok. -Rendben Mielőtt kiléptünk az ajtón hátra fordultam: -Sok szerencsét Mr Hassel! A falu végén van egy mező az jó lenne találkozási helynek! Kiléptünk az ajtón és oda futottunk a ház sarkához hogy kilessek az útra.És ekkor egy őrjáratot vettem észre. -A fenébe őrjárat! Fedezékbe itt lessz egy kis tánc(mondtam hátra a többieknek) -Lipton,Liebgott,Smith maguk mennyenek a félhernyótalpas mögé. És onnan vegyék tűz alá a gyalogságot. Én Doki James és Popeye itt maradunk és innen adunk fedezet tüzet amég maguk átérnek a hernyótalpashoz. -Igen is uram!(már ekkor az adrenalin elöntötte a testem) -Katonák várjanak a parancsomra és csak akkor tűz. Vááárj...vááárj.. vááárj... tűűűűűz!!!(kiabált a százados) Ekkor elszabadult a pokol, de mi gyorsan átfutottunk a hernyótalpas mögé ahogy csak a lábunk birta. Majd mi is tüzet nyitottunk. - Gyerünk fiúk! egy katona max 2 golyó és pontos célzás! Spórolj a lőszerrel!(Ordítottam Liebgottnak és Smith nek) Eközben Hassel és csapata a ház felső emeletéről lőtték az ellenséget. -Sniperrrrr!!!! (Kiáltotta a Doki.) 3. épület 2. emelet balról a 3. ablak! Én felmutattam kézjelzéssel Hasselnek Hogy jó lenne ha le tudná szedni. Tíz perce tartott a tűzharc amikor a spanyolok visszavonultak és fedezékbe húzódtak. -Tüzet szüntess!!! (adta ki nekünk a parancsot a százados) -Sérült van? -Nálunk nincs uram!(feleltem) -Akkor indulás tovább de óvatosan bárhol lehetnek! Majd folytattuk utunkat és csak a feladat járt eszünkbe MEGSEMMISÍTENI A BUNKEREKET
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
Jul 30, 2009 16:43:02 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Jul 30, 2009 16:43:02 GMT 2
A Légiós vette a lapot és Hasselnek mutatta az irányt. 3-om mesterlövész állt az ablakban, így inkább Picit hívták. -Pici, látod ott azt a házat? - kérdezte Hassel. -Jah, látom, mé'? - kérdi naívan az őstulok... -Lődd ki a gránátodat. - parancsolta Papa. -Oks, másris. - félig kilógva leadta a lövést. Az épület kártyavárként omlott össze. -Megfelel? - kérdezte boldogan Pici. -Jah, menj vissza a helyedre és lőj tovább.
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
Jul 30, 2009 19:44:48 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Jul 30, 2009 19:44:48 GMT 2
8 00 Tarbes -Ott egy torony! Lipton Liebgott menyenek fel, és nézzék meg merre vannak a bunkerek, majd jelölje meg a térképen.(adta a következő parancsát a százados) -Igen is uram!Gyerünk Liebgott csak óvatosan(Feleltem) Elkúsztam a torony előtti kocsironcshoz majd ott neki dőltem a kocsinak. És amíg Liebgott átkúszott én figyeltem a terepet nehogy Liebgott-ot leszedje valami mester lövész vagy akármi. Isten őrizz hogy még 1 sebesültünk legyen. -Gyerünk Liebgott már nem sok van! (biztattam) Majd ő is átért. - Liebgott egyszerre hatolunk be. Majd füstgránátot dobunk be, aztán pedig 2 tojásgránátot. Egyiket a szemközti bal a másikat pedig a szemközti jobb sarokba.Maga dobja a füstöt én pedig a 2 tojásgránátot. Érti? -Igen tizedes! -3 ra. egy....kettőőő...hááárom.. Majd berúgtam az ajtót, Liebgott pedig bedobta a füst gránátot. Elő jött a füst én pedig rögtön a 2 tojásgránátot a megbeszéltek szerint. Mikor beléptünk az ellenség holtestei hevertek a padlón szám szerint 5. -Uram még jó hogy nem csak bejöttünk az ajtón( mondta nagyot sóhajtva Liebgott) -Hát igen....De siessünk azzal a térképpel Liebgott nincs sok idő. Elindultunk a toronyba vezető lépcsőn. A lépcső végén 1 ajtó volt ami a torony legfelső helyiségébe nyílott. Az ilyen helyeket a mester lövészek nagyon is kedvelik. Benéztem a kulcs lyukon és volt egy asztal a szoba közepén az asztalon meglepően egy gyalogsági rádió. - Nos Liebgott ez egy hasonló helyzet (suttogtam neki) Csak most itt tilos a gránát. Van bent egy rádió azt muszáj épségbe megszereznünk. Berúgom az ajtót és egyből tüzet nyit. Azzal berúgtam az ajtót, és bementünk kibiztosított fegyverrel. Meglepően senki sem volt bent. Felkaptam a rádiót a hátamra és elkezdtem feltérképezni a helyet. -Nos Liebgott úgy látom, összesen 4 bunker van. Ebből kettőt talán ma meg tudunk tisztítani. Na de most gyerünk lefele, vissza a századoshoz. A többiek az autó roncsnál vártak. Intettem nekik hogy bejöhetnek. - Walter százados itt a térkép rajta van minden. És találtam egy rádiót is. - Szép munka Lipton és Liebgott (dicsért meg minket a százados) -Köszönöm uram! De ki ért innen valamennyire a rádiózáshoz?(kérdeztem) -Majd én elvállalom tizedes! (állt fel James) -Rendben! Akkor itt az új munka eszköze Mr James(és a hátára tettem) -Százados úr Popeye-nek pihenni kéne! (mondta a Doki) -Nos akkor uraim, estig nyugalom. Addig James és Smith menyenek fel őrködni a toronyba.(mondta a százados) Én pedig neki álltam megtisztítani a fegyverem. Pihenni úgyse tudtam amikor az ellenség zónájába vagyunk.
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
Jul 30, 2009 22:30:38 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Jul 30, 2009 22:30:38 GMT 2
19:00 Tarbes -Lipton hívja ide Jamest kérem, hogy hozza ide a rádiót. -Igen is uram! Felmentem az emeletre bekopogtam és megláttam a 2 bajtársam -James a százados úrnak vigye le kérem a Rádiót. addig helyettesítem az őrködésbe. -Rendben tizedes. Máris viszem. James lement a századoshoz. -Nos Smith nem beszéltünk eddig valami sokat. Hogy kerül ide?(kérdeztem a katonától) -Hát tudja tizedes a Fox századhoz tartozom, csak az Easy század nem haladta meg a megfelelő létszámot az akcióra így hát áthelyeztek ide engem, pár bajtársammal együtt. -Értem. Jól jön az ilyen katona az Easy századnak(lekesítettem) -Köszönöm tizedes. Eközben lent a századosnál: -Na végre James adja csak ide azt a masinát, és intézze el hogy tudjak beszélni a legközelebbi bázissal.(mondta százados) -Igen is uram! Már kezdheti is vonalban van. -Itt az Easy század hall valaki?......Halló itt az Easy század hall valaki?.... -Itt a Williams bázis halgatom.(szólalt meg egy biztató hang) -Na végre, itt Walter százados az Easy századból már ami megmaradt belőle. Nézze sürgősen szükségünk lenne ellátmányra és lőszerre. Valamint kötszer is jól jönne és némi gyógyszer. - Easy mi a helyzetük? -Tarbes/irány: Alfa 2 Bravo 3.....Egy toronyban vagyunk.. de az a feladatunk hogy bunkereket tisztítsunk meg. Mikorra érne ide a szállítmány? -Ha most elküldöm olyan 2-3 óra..Pont van 2 szabad Sherman tankunk azok foglyák vinni. -Rendben Williams bázis. Várjuk! Easy kiszáll ,vége... -Sietünk Williams bázis kiszáll, vége.... -Rendben James mehet vissza a helyére. És küldje le Liptont kérem. -Igen is uram! Ezzel james vissza is jött. -Lipton a százados utasítása szerint menyen vissza a helyére. - Köszönöm James megyek. Lementem a lépcsőn és látam hogy már Popeye Libgott és Doki alszik. -Na ezek jól kidőltek százados...nem értem hogy birnak ilyenkor is aludni. -Aki tud az tud Liopton!(mosolygot) Figyeljen tizedes lehet ezt az esti akciót át kell tenni reggelre. Mert 2 Sherman tankot várunk ellátmánnyal. A bázis 2-3 órát monndott de ki tudja mikor érnek ide. -Jó rendben százados, ahogy gondolja.(feleltem) -Pihenjen maga is Lipton! Holnap kemény nap vár ránk. -Igen is uram, megpróbálok..... Így hát lefeküdtem és megpróbáltam aludni...néha néha felkeltem és láttam hogy a százados csak ül és néz ki az ablakon...ki tudja mire gondolt.....
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
Jul 31, 2009 12:13:40 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Jul 31, 2009 12:13:40 GMT 2
Tarbes/ Este: 22:00 James szaladt le az emeletről és keltett fel engem és a századost. -Megjött a 2 Sherman tank amire várunk! -Na végre, ideje volt már(könnyebbült meg a százados) -Lipton ,James jöjjenek velem és mi lepakolunk. Majd felkiabáltam Smith nek: -Smith !! Smith!! -Igen tizedes? -Incsen nekik hogy itt vagyunk -Igen is tizedes. (kiintett az ablakon) Jönnek tizedes. Vették a lapot. Így hát én James és a százados kimentünk. ÉS szép lassan ide értek a nagy monstrumok. Furcsa érzés töltött el amikor megláttam az Amcsi tankokat. Úgy éreztem mintha természet feletti képességeim lennének. Nem féltem semmitől. Olyan volt mint amikor, egy nagy és erős testvér, kijön a ház elé hogy móresre tanítson egy szájhőst aki engem provokál. Jó érzés volt hogy láttam őket. -Easy század?(kérdezte egy tiszt a tank legénységéből) -Igen .. ami megmaradt belőle. (felelte a százados) -Meghoztam a szállítmányt amit kértek. -Végre ...Na Lipton , James, foglyanak meg 1-1 ládát és vigyék be. Azzal bevittük... szerencsére csak 1 szer kellett fordulni, mert a tank legénysége is segített.... -Százados! (szólt a tiszt) Mi itt maradnánk éjszakára! Nem biztonságos este elindulni...Beállunk ide a pajtába, letakarjuk szénával a tankokat és megyünk...persze ha nem gond.. -Rendben...persze nem gond..de mi a neve? -Elnézést hogy még be se mutatkoztam. Ross Thomas a tisztességes nevem... -Nos hát akkor MR Ross siessenek...reggel mi indulunk tovább... Mr Ross és csapata beált a tankokkal és lefedték. Utánna pedig behúzódtak. A kis toronyházba amit már 2 napja tartunk.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
Jul 31, 2009 23:34:40 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Jul 31, 2009 23:34:40 GMT 2
Hassel és a kis csapat elindul. A város mellett mennek és igyekeznek elkerülni a csetepatét. -Merre megyünk Hassel? - kérdi Paul. -Oda, a robbantási területre. - mutat a térképre Hassel. -Oks, gyerünk. Az egység szépen lassan halad, igyekeznek csendben maradni. Több házban spanyolul beszélnek, de nem veszik észre a csapatot. Szépen lassan elérik a célzónát és lehasalnak. -Papa, a 2-dik szakaszt vidd ide a lőszerraktárhoz. Hans, tied a 3-dik szakasz és a benzinraktár. Ha a benzin berobban az egész város porig ég így a várost az egységek 12:00-ig el kell hagynia. -Értettük. - mondja a két őrmester. -Az első század velem marad és fedezzük magukat. Sok sikert. - azzal feláll és bemegy a városba elfoglani pár épületet. Az első házakban semmi nincs így időszerüvé vált az ellenállás. Mivel alszanak gyorsan sikerül kiiktatni őket és elfoglalják a helyeiket. Hassel és a Légiós a padláson vannak. -A rádión mondjátok a dolgokat, nem szeretném, ha az angolok bentégnének... //10-dikéig nem leszek, addig boldogulni nélkülem vagy megvárni //
|
|
David Campbell
1. szintû / 5 pont
Angol katona
Pil?ta. A Laktanya ?s a Kik?pz? b?zis?nak a vezet? helyettese ?s titk?ra. Szakaszvezet?.
|
Tarbes
Aug 3, 2009 18:54:18 GMT 2
Post by David Campbell on Aug 3, 2009 18:54:18 GMT 2
0:00 - Valahol Tarbes közelében. - Jól van fiúk! Akinek kevés üzemanyaga van, az térjen vissza a bázisra és töltse fel a gépét elegendő üzemanyaggal. Ha valaki szólni akar, az most tegye meg! Hamarosan megérkezünk fiúk! Kitartás! - szólt át David a szakasz többi tagjához. - Valamit látok, de nem tudom mit. Kísérletként dobjunk le ide pár bombát és majd holnap valaki megnézi, hogy mi volt itt. Kettesgép és hármasgép utánam! Bombát kioldani! - A bombák eltalálták a célterületet. - Talált!
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
Aug 5, 2009 20:07:53 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Aug 5, 2009 20:07:53 GMT 2
Tarbes reggel 8 00. -Ébresztő uraim! (szólt a százados) Készülődjenek, megkezdjük a bunkerek kifüstölését! Gyorsan össze szedelőcködtem, és útra készen álltam. - Lipton, maga vezeti a csapat első felét. Én pedig a másodikat. (adta ki a parancsot a százados).Első csapat Lipton ,Liebgott, Popeye, Doki.A második csapat pedig a maradék. ELindultunk és araszolva fedezékről fedezékre haladtunk, amég meg láttuk az első bunkert.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
Aug 10, 2009 7:56:51 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Aug 10, 2009 7:56:51 GMT 2
Az óra lassan ketyeg így Hassel egysége ásítozva cigarettákat sodor vagy kártyázik. A rádió most nem sugároz üzenetet. -27-es lövész, itt az Oroszlán. - reccsen a rádió. - 14:00-ig nem végzünk, muszály lesz még maradnunk... -Oroszlán, itt 27-es lövész... Vettem. Engedély megadva, célterület elhagyása 14:15-ig!
|
|