Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
Easy Sz?zad/Tizedes/Amerika/
|
Tarbes
Aug 14, 2009 16:36:42 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Aug 14, 2009 16:36:42 GMT 2
Tarbes 8:45 Gyorsan egy betonoszlop mögé futottunk hogy ne vegyenek észre. -Uraim itt az első bunker. Ezt nekünk kell elintézni. A százados már elindult a 2. csapattal a 2. bunkert megtisztitani. Így ésszerűen a 4 bunkerből 2 jut az egyik 2 a másik csapatra.(közöltem velük a tényeket)-Van kérdés? -Nincs tizedes! (felelte Liebgott) -Akkor a terv a következő: Doki maga maradj hátrébb mindig, mert ha megsérülsz nincs aki ellásson. Liebgott ,Popeye maguk velem jönnek..gyerünk. (azzal elkezdtük megközelíteni a bunkert. Nem volt kint mozgás igy az ajtóig tudtunk menni észrevétlenül) -Rendben . Popeye 2 gránátot bedobsz mikor berugom az ajtót. Liebgott te is szintén....Felkészültek? -Igen uram! -Akkor gyerünk...(berugtam az ajtót és minden a terv szerint haladt)-Ezaz fiuk szép munka!!! -Tiszta uram! (kiabált a bunkerből Liebgott) -Mennyenek be és vegyenek magukhoz lőszert amenyit csak tudnak. És aztán indulunk tovább.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
A 27. harckocsiz? (B?NTETŐ) ezred mesterl?v?sze Gefreiter rangban.
|
Tarbes
Aug 14, 2009 20:21:36 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Aug 14, 2009 20:21:36 GMT 2
A német csapatok Lewis bombák és plasztikok elhelyezésével vannak lefoglalva amikor megszólal a riasztó. -Mi az ist... - pattan valaki az ablakhoz, de tovább már nem tudja mondani, mert egy golyó választékot ad a fejének. Hassel szidkozódva a fegyveréért nyúl és figyel, hogy ki vagy kik vannak kint...
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
Aug 14, 2009 22:12:09 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Aug 14, 2009 22:12:09 GMT 2
Tarbes 9:30 -Mindenki össze szedte ami kell?(kérdeztem) -Igen tizedes!De uram van egy kis gond, mozgolódást látok 3 óránál! -Na már csak ez hiányzott.... Akkor most mindenki előveszi a legcsendesebb énjét, és nyomás kifele annak a kilőtt tanknak az oldalához és ott húzzuk meg magunkat. -Rendben tizedes! Elindultunk a megbeszélt helyhez olyan csendben ahogy csak tudtunk. Már majdnem oda értünk amikor, tüzet nyitottak ránk. -Aaaa pi****ába! Mindenki gyerünk a tank möge de *va gyorsan!!.(kiabáltam felindultan) -Uram amint látom vagy 10-20 an lehetnek 3 felé oszolva.Egyik 12 óránál homokzsákok mögött, a 2. 10óránál az épületnél a 3. csapat pedig 3 óránál a fáknál. Látja tizedes?? -Látom Popeye ..látom..Van nálunk valami tankelhárító kütyü? vagy akármi ami jó kilőni egy....egy épületet? - 2 páncéltörő lövedék tizedes(válaszolt Liebgott) -Nos akkor Liebgott gyorsan dugja ki a kobakját és eresszen bele az épületbe 1 et...és majd persze huzza is vissza a "kobakját"(jegyeztem meg) -Igen tizedes! rajta vagyok Abban a pillanatban Liebgott kilőtte és a rakéta célba talált. -Ezaaz Liebgott szép lövés..erről van szó!(dícsértem meg) Ha jól látom az épületnél a mozgolódás megszűnt de még igy is kb maradt 10-15 ember. Ekkor egy gránát repült oda mellénk...akkor megállt bennem az "ütő" de reflex szerűen megragadtam és visszadobtam pont a fákhoz olyan gyorsan ahogy csak tudtam. -Huhh uraim ez...ez..ez nehéz helyzet volt(könnyebültem meg de nem teljesen mert a golyók még mindig repkedtek a fejünk fölött.) -Gyerünk lőjjék őket ne sajnáljááák!! (biztattam őket) Egy olyan 30 perc múlva a tűzharc abba maradt. És már nem látunk ellenséges mozgolódást. -Ez az uraim! szép munka! (dicsértem) Degyerünk tovább vár minket a bunker. Kíváncsi vagyok a százados úr hogy halad.........
|
|
Cw. Lipton
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
Aug 18, 2009 10:30:18 GMT 2
Post by Cw. Lipton on Aug 18, 2009 10:30:18 GMT 2
Tarbes 12:00 (Az utolsó bunker előtt pár méterre egy ház romjához bújva) -Dél van emberek mindenki vegye elő az ellátmányát ami megmaradt, és egye meg! Üres hassal nem lehet bunkert foglalni(mondtam nekik mosolyogva)..Liebgott adja ide kérem a távcsövet. -Tessék itt van tizedes! -Köszönöm Liebgott. Lássuk mi van a bunker fele.(elkezdtem pásztázni a környéket a távcsövemmel) Akkor elég nagy mozgolódást láttam és már gondoltam hogy ez az utolsó bunkerért folytatott harc ...úgymond..elég nehéz lesz.....
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
Aug 25, 2009 12:38:34 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Aug 25, 2009 12:38:34 GMT 2
Spanyol szitkozódások és golyók zúdulnak az épületekre. -Ideje lenne visszalőni nem? - kérdi Paul miközben egy gránátot markol. - Mert, ha így folytatódik mindannyian itt halunk meg... -Kussolj és vágd ki az ablakon... - mondja dúrván a Légiós. Megreccsen a rádió: -27-es lövész, végeztünk a csomagokkal, hagyjátok el a területet. -Vettem. - mondja Hassel. - Gyerünk, fedező tűzet ad Pici, Porta és én. A többiek nyomás innen. -Értettük. - mondják egyszerre és már lő is a két kirendelt ember. A többiek kettesével elhagyják az épületeket és az erdő irányába rohannak. 4 ember kivételével mindenki eljut odáig. Azt a szerencsétlen négyet egy géppuskatűz szakít szét. A géppuska kezelője üdvrivalgásban tör ki amikor látja, hogy a lövedékei találtak. De tovább már nem tud örülni. A fák közül folyamatos tűzet adnak a németek így fedezve azt a 3-om embert aki még bent van. A géppuska felé egy gránát süvít... Hasselék pedig beérnek az erdőbe. A detonációig még van 10 perc.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Tarbes
Sept 5, 2009 18:42:21 GMT 2
Post by Hans Wagner on Sept 5, 2009 18:42:21 GMT 2
Kicsit késve értünk ki Tarbes határába. - Tök jó! Legalább hátba támadjuk az ellenséget. Fiúk! Pakoljatok ki, aztán menjünk be a városba. Gyorsan lerakodtunk és utunkat vettük a város felé. Az egyik elágazásnál pedig szétszéledtünk.
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
Az amerikai 82. l?gideszant katon?ja, mesterl?v?sz
|
Tarbes
Sept 20, 2009 10:41:03 GMT 2
Post by Andrew Harrison on Sept 20, 2009 10:41:03 GMT 2
Végül oda mentünk, ahova a fritz küldött. Felállítottuk a védelmi állásunkat és vártuk, hogy ide jöjjön az ellenség. Harminc percenként váltottuk egymást az őrségben.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Tarbes
Sept 20, 2009 10:59:59 GMT 2
Post by Hans Wagner on Sept 20, 2009 10:59:59 GMT 2
- A francba! Ezek fölöttünk vannak! - kiáltja el magát az egyik tiszt. Én meg majdnem, hogy bekaptam egy töltényt. - Menjenek be az összes házba és likvidálják az ellenséges tüzérséget! - hangzott a tiszt parancsa. De már késő volt neki. Mivel az egyik spanyol ellőtte a tiszt fejét. Ezek után gyorsan bementem az egyik házba, három ember kíséretével. És kezdtük is az itteni tüzérség felszámolását.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
Sept 20, 2009 14:00:04 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Sept 20, 2009 14:00:04 GMT 2
Elérkezett a várva várt időpont. Hatalmass robbanás rázta meg Tarbes városát. Egy hatalmas füstgomba emelkedett a magasba és emberek, gépek, házak darabjai szálak tova. Az erdő egy része is elűnt a robbanás következtében. A spanyol hadak 80%-a ott robbant cafatokra. Rengeteg civil áldozat is volt. -Ez aztán a bumm. - röhögte el magát Porta. - Még egy ilyen robbanást! -Érdekes, azt hittem nem fog ekkorát robbani... - mondja ledöbbeve Paul és idegességében elkezd játszani egy gránáttal... -Felszerelést fel, indulunk vissza a főútra. Ne feledjétek, bárhol lehet még ellenség. Ne lankadjon a figyelmetek! - adja ki a parancsot Hassel. Mindenki felkapja a szerelvényét és elindulnak...
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Tarbes
Sept 22, 2009 17:53:24 GMT 2
Post by Hans Wagner on Sept 22, 2009 17:53:24 GMT 2
Az ellenséges tüzérek vagy hárman voltak odafent, az első emeleten. Lassan felmentünk a lépcsőn és lelőttük őket. De az egyik társam meghalt, a másik pedig kapott egy lövést a lábára. Gyorsan odamentem hozzá és adtam neki egy kis nyugtatót. Ez után elfoglaltam a géppuska állást és figyeltem, hátha jön az ellenség.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
Oct 6, 2009 17:57:34 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Oct 6, 2009 17:57:34 GMT 2
Az ellenséges tüzérek vagy hárman voltak odafent, az első emeleten. Lassan felmentünk a lépcsőn és lelőttük őket. De az egyik társam meghalt, a másik pedig kapott egy lövést a lábára. Gyorsan odamentem hozzá és adtam neki egy kis nyugtatót. Ez után elfoglaltam a géppuska állást és figyeltem, hátha jön az ellenség. Eddig nem szerettem volna szólni, de ha visszaolvasod akkor tudnád, hogy azokban a házakban ahol éppen csatázgatsz abban a városban van amit az egységemmel robbantottam fel.... figyelj jobban.
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
Az amerikai 82. l?gideszant katon?ja, mesterl?v?sz
|
Tarbes
Oct 7, 2009 9:50:30 GMT 2
Post by Andrew Harrison on Oct 7, 2009 9:50:30 GMT 2
Értem! Hans!
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Tarbes
Oct 9, 2009 12:12:11 GMT 2
Post by Hans Wagner on Oct 9, 2009 12:12:11 GMT 2
Elég gyors volt a gyõzelem, mivel már pár órával ezelõtt lebombázták az egészet. Ezek után kimentem az utcára és a többiekkel együtt átvágtunk a városon.
|
|
|
Tarbes
Jun 9, 2019 9:44:33 GMT 2
Post by ixirusaka on Jun 9, 2019 9:44:33 GMT 2
|
|
|
Tarbes
Jun 9, 2019 11:26:50 GMT 2
Post by ukajuvuguteya on Jun 9, 2019 11:26:50 GMT 2