|
Tarbes
Jan 31, 2009 21:12:18 GMT 2
Post by Bernard Law Montgomery on Jan 31, 2009 21:12:18 GMT 2
//Itt található csatába csak egyeztetés után lehet belépni. Az "új kalandlehetőségek" között olvashatsz erről bővebben.// Tarbes... Egy eldugott francia falucska a Pireneusok lábánál. Az idő szinte mindig napos, csak télen szomorkás. Mostanában viszont elég nagy a felhajtás arrafelé. Egy csata van készülőben. A csatát a piros karszalagosok vívják a kék szalagosok ellen. A csata kezdeti fázisát itt láthatjátok: // A képre kattintsatok rá a nyagyobbításáért Sajnos nem sikerült nagyobbra // A terep viszonylag jó, ámbár az elmúlt hetek esőzéseinek köszönhetően a talaj nyálkásan csúszós. Az erdő lombhullató fákból áll, viszont most mivel tavasz van, az avar elég gyér. // Kérlek benneteket, hogy miután megírtátok a pm-et, még ne írjatok ide! Ez csak egy bevezető hsz, tehát még a kaland nem kezdődött el. A kaland akkor kezdődik, amikor én megírom ide az "első" hsz-t. //
|
|
|
Tarbes
Feb 7, 2009 21:42:45 GMT 2
Post by Varg Vikernes on Feb 7, 2009 21:42:45 GMT 2
jövök.
|
|
|
Tarbes
Apr 17, 2009 8:03:01 GMT 2
Post by Michael Scumann on Apr 17, 2009 8:03:01 GMT 2
Akkor most már én is jövök
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
A 27. harckocsiz? (B?NTETŐ) ezred mesterl?v?sze Gefreiter rangban.
|
Tarbes
Apr 25, 2009 19:45:34 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on Apr 25, 2009 19:45:34 GMT 2
Szolgálatra jelentkezem, uram!
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
Az amerikai 82. l?gideszant katon?ja, mesterl?v?sz
|
Tarbes
May 3, 2009 12:37:29 GMT 2
Post by Andrew Harrison on May 3, 2009 12:37:29 GMT 2
Battle 4ever! Jelentkezek!
|
|
|
Tarbes
May 3, 2009 12:39:13 GMT 2
Post by Bernard Law Montgomery on May 3, 2009 12:39:13 GMT 2
Na emberek, úgy látom többen is összejöttünk. Egy dologban viszont változik a helyzet, méghozzá aban, hogy utólag is lehet csatlakozni! Nemsokára jön ide is reag!
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
May 3, 2009 12:53:52 GMT 2
Post by Andrew Harrison on May 3, 2009 12:53:52 GMT 2
Ok sir! Várom a reagot sir!
|
|
|
Tarbes
May 3, 2009 13:06:40 GMT 2
Post by Bernard Law Montgomery on May 3, 2009 13:06:40 GMT 2
//Akkor kezdődjék hát!//
Michael Schumann
A reggel folyamán a parancsnoki megbeszélésen tartottak a csatával kapcsolatban eligazítást. - Értesülésink szerint, az ellenségen nagy a nyomás, hiszen ha elfoglaljuk ezt a pozíciót, akkor megnyílik az út Spanyolország felé. Schumann! - mutat rád - a maga tankjai megtámadják frontálisan az ellenséges lövészárkokat. Figyeljenek oda,mert értesülésink szerint körülbelül 20-30 löveg foglal helyet száz méterre a bázisuktól, innen körülbelül 700 méterre. Nagy valószínűséggel ráadásul az utakat is aknásították, ezért egy utászokkal teli századot, fogunk előreküldeni. Eközben az egységei füsternyőt borítanak a spanyolok elé! Értette parancsnk?
Crutzfield Hassel
Reggel, a sártadba belép a hadnagyod és nyersen közli: - Őrvezető! Bemutatok az új egységének: - ekkor 4 katona lép be - - Richard Maschull, Gerhard Tremmel, Jens Rostmann. Barátkozzanak össze, aztán egy óra múlva a gyülekezőtéren ismertetem a feladataikat. Addig is ismerkedjenek és pakoljanak! Viszlát!- köszön el, majd kisiet a sátorból.
Andrew Harrison
Reggel, Eric Hudson hadnagy üdvözöl, Magnasson őrmesterrel együtt. - Katona! Egy órája va arra, hogy felkészüljön a csatára, a spanyolokat megfogtuk, már csak meg kell őket semmisíteni! azzal hirtelen, amikor nem pillantottál oda, el is tűntek onnan. Ahogy felállsz, kimész a sátorból, sehol sem látod őket...
//Lenne még egy: A kaland úgy fog haladni, hogy én írok egy postot, ti is, én - ti... stb. Egy körben mindenki egyszer postoljon, köszönöm! És kerüljük, kérem a háromszavasakat is! Jó játékot mindenkinek! //
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
May 3, 2009 13:21:54 GMT 2
Post by Andrew Harrison on May 3, 2009 13:21:54 GMT 2
Ahogy ott voltam a sátorban, a hadnagy és az õrmester üdvözöltek, majd elmondták nekem azt, hogy milyen megbízást kaptam. Azután már néztem is volna feléjük, de eltüntek. Mikor a sátorból kiléptem, éreztem, hogy egy kicsit fúj a szél. De a két tisztet még mindig nem találtam sehol. Visszanéztem a sátorba és láttam, hogy társaim még alszanak. Gyorsan odamentem az egyik dzsipphez és beindítottam.
// Ez az elsõ postom. Remélem nem meséltem túl magam. //
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
May 3, 2009 13:26:11 GMT 2
Post by Andrew Harrison on May 3, 2009 13:26:11 GMT 2
// Egyébként csak ilyen rövideket szeretek írni. Legalább szépen, apránként haladok egy bizonyos küldetésben. //
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
May 3, 2009 17:13:06 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on May 3, 2009 17:13:06 GMT 2
-Nos, mi járatban itt fiúk? Csak nem a háborút akarjátok megnyerni. - mondja gúnyosan Hassel. -Ne szórakozz velünk Hassel - mondja morcosan Richard. -Jóvanna Richard, ne húzd fel az idegeit ennek a vén rókának. mondja Gerhard. -A végén még kinyír mindenkit a kis puskájával? Nem, engem nem ijeszt meg egy frontkatona. - Richard egyre dühösebb. -Jóvan gyerekek, irány az eligazítóterem. Majd utána levezeted a feszültséget... Azzal elindulnak. //Remélem elég lesz kezdésnek ennyi, majd a történet haladtával lesznek hosszabbak is, mint az Ardeneki kalandnál //
|
|
|
Tarbes
May 3, 2009 20:52:55 GMT 2
Post by Michael Scumann on May 3, 2009 20:52:55 GMT 2
Hogy ne tűnjön fel csak szép lassan pakolji ák le a harckocsikat! Schumann pásztázza a terepet nehogy a gyalogság meglepje őket. -Hassel, fedezzen minket a gyalogosaival ha majd a harc jön!
//Késő volt bocs//
|
|
|
Tarbes
May 5, 2009 17:02:17 GMT 2
Post by Bernard Law Montgomery on May 5, 2009 17:02:17 GMT 2
Andrew
Ahogy beindítottad a dzsippet, látod, hogy az egyik bajtársad is kijön a sátorból. - Andrew! A többiek, is mindjárt elkészülnek, várj meg minket! Először nem nagyon tudtad, hogy miért kell őket megvárni, amikor nem kell sehova menni, de ekkor te is megtudtad, hiszen egy őrvezető lép elébed: - Közlegény! A többiekkel együtt, menjenek el a fegyverraktárhoz! Ott várja önöket egy főtörzs, majd ő kiossza az új fegyvereiket!
Ahogy vetted az adást, alig telt el 3 perc és már teljes ruházatban, fegyver nélkül jött oda még három katona, majd beszálltak a dzsippe, és elindulhattatok a fegyverraktárhoz, amely 3km-re volt a jelenlegi helyzetetektől.
Michael
Amikor megkérdezted a melletted helyet foglaló Hasselt, hogy segít-e nektek oldalbabök egy melletted ülő őrezredes. - Schumann! Maga bolond? - nevet rád. - Hisz ez csak egy őrvezető, nem tudom mit akar tőle? Ha annyira segítsége akar, én az ezredemmel úgysem kaptunk még feladatot, majd kisegítjük az ön páncélosait.
Crutzfield
Amint megérkeztetek az eligazító terem elé, egy bajszus öreg ember mondta, hogy ide csak ranggal elátott katonák léphetnek be, úgyhogy csak Te mehetsz be. Mikor bemész meglátsz egy helyet Michael mellett, s ott foglalsz helyet. A feltett kérdés felé értetlenül állsz, de nem tudsz reagálni, mivel ey őrezredes úgy tűnik lefoglalta a parancsnokot.
|
|
|
Tarbes
May 5, 2009 20:57:32 GMT 2
Post by Michael Scumann on May 5, 2009 20:57:32 GMT 2
-Rendben van! Csak Hassel-rel már valamennyire összeszoktunk! Jobban örülnék Herr,Hasselnek!
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
May 6, 2009 9:00:22 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on May 6, 2009 9:00:22 GMT 2
-Nos, én benne vagyok, csak kellene majd pár ember... Az Ardeneki csata után egy "kicsit" megfogyatkoztunk... - mondja szomorkásan. Majd odafordul az őrezredeshez, hogy megmondja a vélemyényét. -Neked meg csak annyit, hogy egy harcedzett katona többet ér mint 10 újjonc a legjobb fegyverekkel!
|
|
|
Tarbes
May 8, 2009 21:05:16 GMT 2
Post by Michael Scumann on May 8, 2009 21:05:16 GMT 2
-Én hálaistennek most kaptam meg az üzenetet egy 110 harckocsis dandár felállítására! Schumann ekkor Hassel kezébe nyomott egy cetlit: -Itt a harckocsi rendelésem. Elég sokszínű,de a harckocsik krémje! Ez állt rajta: 15 Királytigris, 20 Tigris, 40 Párduc és 45 Panzer VI. Hassel elrendelem hogy maga kísérje a tankjaimat!
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Tarbes
May 9, 2009 3:18:48 GMT 2
Post by Crutzfield Hassel on May 9, 2009 3:18:48 GMT 2
-Értem én, hogy szeretné, hogy én legyek magával - mondja kicsit mosolyogva - de emberhiányban szenvedünk... Kb. 300 ember maradt az egész ezredben. De ha varázsolsz nekem egységeket akkor is megyek. Feláll és kihívja Scumannt az előadóterem elé.
|
|
|
Tarbes
May 9, 2009 15:14:03 GMT 2
Post by Bernard Law Montgomery on May 9, 2009 15:14:03 GMT 2
Crutzfield és Michael:
Mikor kimennétek az őrezredes kérdően néz rátok: - Őrvezető! Most szórakozik itt nekem? Az egész itt állomásozó hadseregcsoportnak én vagyok a második legrangosabb tisztje. A "főnök" ott van! - mutat az előadását befejező altábornagyra. - Ha még egyszer a szemem elé kerül, megdöglik, értette?
|
|
|
Tarbes
May 9, 2009 16:59:23 GMT 2
Post by Michael Scumann on May 9, 2009 16:59:23 GMT 2
-Már vége! És ha nem akar egy pisztolygolyót a gyomrába engedjen ki!-mondja Schumann Az őrezredes látván hogy vége az előadásnak kiengedi őket. -Nos, miről akar beszélgetni, Herr Hassel?
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Tarbes
May 9, 2009 17:22:20 GMT 2
Post by Andrew Harrison on May 9, 2009 17:22:20 GMT 2
- Andrew! A többiek, is mindjárt elkészülnek, várj meg minket! Megvártam három embert, akik beszálltak a dzsipbe. Majd hirtelen elöttem van egy õrvezetõ. Nem tudtam felállni, ehelyett csak úgy simán tisztelegtem neki és kérdeztem tõle - Igen uram? Miben lehetek szolgálatára? Az õrvezetõ nem mondott semmit. Erre én már félig elvörösödõ fejjel nézek rá. Majd egyszercsak megszólal az õrvezetõ - Közlegény! A többiekkel együtt, menjenek el a fegyverraktárhoz! Ott várja önöket egy fõtörzs, majd õ kiossza az új fegyvereiket! Ezután néhány perccel beindítottam a dzsippet és mentem is három emberrel együtt a 3km-rre lévõ raktárhoz, ahol megkapjuk az új fegyvereket
|
|