Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Aug 13, 2009 19:10:26 GMT 2
Ezt a kalandot ajánlom minden német és orosz karakternek, aki éppenséggel használja a karakterét. img.tar.hu/onkan/img/11237569.jpgKatt a linkre! A piros sznű nyilak az oroszokat jelölik. A kék színű nyilak pedig a németeket. A kalandot egyidejüleg Hans Wagner tizedes vezényli le, míg a németeknél és az oroszoknál nincs tizedesnél magasabb rangu katona. NÉMETEK - Hans Wagner tizedes - - - - - - - - - - -OROSZOK - - - - - - - - - - - - - -A kaland egyébként nagyon egyszerű. Aki már csinált egy "mini" küldetést Sztálingrádban, az írhat először. Azután pedig a többiek és én. Én természetesen területekre osztottam szét az egész várost. Oroszoknak: A Volga túlpartja, Sztálingrád partszakasza, csatornarendszer, traktorgyár, a főtér.Németeknek: A pályaudvar, a hidak, az utcák, az iskola, a kórház, egy hatalmas bázis a város közelében. Persze aki NJK-kkal dolgozik, az könnyen el tud foglalni egy területet az ellenségtől. Ugyanez visszafele.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
A 27. harckocsiz? (B?NTETŐ) ezred mesterl?v?sze Gefreiter rangban.
|
Post by Crutzfield Hassel on Oct 9, 2009 14:36:09 GMT 2
Crutzfield Hassel és csapata jelentkezik a kalandra.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Oct 10, 2009 13:24:33 GMT 2
Elfogadva!
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Oct 10, 2009 18:53:59 GMT 2
Hassel százada Sztálingrád felé több teherautón közeledik. Minden teherautóról beszélgetés, röhögés hallatszik. Hassel és a kis csapata éppen zsugázik a hajlnali fény és az elemlámpa álltal biztosított fény segítségével. Körübelül még 6 óra amíg odaérnek. Ahogy közelednek a város felé rengeteg egységet látnak. Légbombával kiiktatott gránátosokat, elszenesedett tankosokat akik a P IV-sekből lógnak ki, és a Sztálingrád külső városhatáránál lévő parasztházakon felismerhetetlen cafatok. Az egyenruha vegye, vannak köztük Komisszár, szibériai és persze német egyenruha cafatok...
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Oct 13, 2009 11:05:03 GMT 2
Minket teherautóval vittek ki a frontra. Nekem persze nem voltak embereim, tehát csak kevés embernek tudok parancsokat kiadni. Persze a kiképzésen mindig engem szivattak a társaim, de most persze a városhoz közel érve mi is láttunk német, komisszár és szibériai holttesteket. Pár percel késõbb megálltunk és kirakodtunk minden mozdítható tárgyat a teherautóból. Elhelyezkedtünk egy elhagyatott barikád mögött és vártuk a ruszkikat.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Oct 13, 2009 12:48:12 GMT 2
Pár perccel később Hasselék teherautója is megáll a barikád viszonylag biztonságos, német oldalán. Kiszáll a csapat nagyobbik része, míg Hassel és a három bajtársa fennt marad a platón. Egy százados megy oda pattogni és rögtönítélő hadbírósággal fenyegetőzik, ha nem mozdulnak meg. Tekintve, hogy még élni szeretnének, de nem látnak rá túl sok esélyt, még mindíg jobb esélyekkel harcolnak Ivánék ellen, mint egy kötél ellen ami a nyakukon van... -Ivánék már várnak minket... - mondja komoran a Légiós, Alfred Curtz közlegény. - Szerintem itt megfogunk halni... -Több optimizmust! - mondja Paul Weber a legmagasabb rangú a csapatban. - Nem fogunk meghallni, mert jók vagyunk! -Fogd már be tesó! Most nem Breszt-ben vagy... - mondja kicsit vidáman egy tizedes, Steffan Weber. -Na, mostmár pofa be... Steff, mássz oda a barikádhoz és kérdezz meg valakit, hogy merre van a templom vagy valami magas épület... - mondja Hassel, aki rangilag nem a legmagasabb, de mégis megbíznak benne Paulék. Steff odamegy a barikádhoz és véletlenül Hansot találja meg a kérdésével.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Oct 23, 2009 18:13:46 GMT 2
- Nem tudom, én is csak most értem ide az osztaggal. De előre küldök három embert, hogy nézzenek körül. - mondom oda a Steff nevű katonának. Majd oda fordulok két közlegény és egy őrvezető felé, majd oda szólok nekik: - Menjetek és nézzetek szét, hátha van a közelben egy magas épület! Ezek után felálltam és oda is mentem a csapathoz, akiktől a Steff nevű katona jött.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Oct 23, 2009 21:16:57 GMT 2
Hassel éppen a puskája ellenörzésével van elfoglalva, Paul és a Légiós pedig éppen azon vitatkozik, hogy mennyi bors kell a báránysültbe... Steff és Hans közeledtével a vita nem csitul, Hassel pedig a pisztolyát kezdi ellenõrizni.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Oct 25, 2009 20:59:54 GMT 2
Mikor Paul és Steff odaérnek Hassel elrakja a fegyverét és kezet nyújt. -Üdvözlet. Remélem egymás segítségére tudunk majd lenni. - mondja Hassel egy félmosollyal. - Ha valami gond lesz akkor csak szólj és ezzel... - emeli meg a puskályát. - Lekapom az ellen ostoba kobakjá. Lehet, hogy az egyik társam elmegy veletek, és majd rádiózgat velem. Megoldható?
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Oct 30, 2009 13:38:21 GMT 2
- Én tényleg nem tudom, hogy hol van az a magas épület, amiről beszélsz. - mondom Steffnek, majd Hasselnek is ezt mondtam. Eközben valahonnan egy lövést hallottam, gyorsan oda futottam a többiekhez és már is láttam, hogy a ruszkik rohamot intéznek ellenünk.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Oct 31, 2009 3:40:49 GMT 2
Hassel nyugodtan, felment a Sd.Kfz 251-es hátoljára és onnan kezdte osztani a népet, Paul a kormány mögé hoppan be, Steff az elulső géppuskát használja, míg a Légiós a hátsóval ügyködik. A lövedékek többsége orosz testet ér... Hassel a tisztekre kezd el vadászni. Egy-két NKVD-st is elkap, mire az oroszok belátva az ellenség erőfölényét visszavonulnak.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Oct 31, 2009 12:49:32 GMT 2
Én persze már leszedtem hat ruszkit. Hasselék meg egy rakásnyit leirtottak. Mikor az ellenség visszavonult, egyből elkiáltottam magamat: - Roham! Ekkor a tized megindult. volt a tizedben három vagy négy fő őrvezető is, de ez nem változtatott a döntésemen. Átmentünk a barikádon és gyorsan el is kezdtük az ostromot.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Oct 31, 2009 12:52:01 GMT 2
Már vagy két oroszt lőttünk le a roham közben, míg meg nem álltunk egy magas épületnél. egyből oda szóltam az egyik közlegényhez: - Menjen és szóljon Hasselnek, hogy találtunk egy magas épületet.
|
|
|
Post by nmilan on Oct 31, 2009 17:04:57 GMT 2
Jelentkeznék a kalandra. Ha lehet...
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Oct 31, 2009 19:03:51 GMT 2
//Elfogadlak! Írjál és majd talizunk valahol, ahol lesz egy kis Játékos A Játékos Elleni Harc.//
|
|
|
Post by nmilan on Oct 31, 2009 20:09:23 GMT 2
//Mivel elfogadták a jelentkezésemet el is kezdeném.//
Sztálingrádtól kb fél km-re
Már hosszú ideje vártuk a többiekkel a parancsot a tűzre. Lassan három napja nem aludtunk hiszen mindig figyelni kell. Egyszer csak azt mondja az őrnagy. -Tizedes! -Igen? -Jöjjön velem. -Értettem. Ekkor ahhoz a házhoz érünk ahol van a rádió. -Mi a hír? - kérdezte az őrnagy -Még semmit se kaptunk a frontról. - felelte a rádiós -Nyissanak zárótüzet!!!! - egyszer csak lehet hallani a rádióból -Tizedes szóljon a többieknek! Kiszaladtam és ordítottam, hogy: -Zárótüzet!!! Gyorsan!!! Odarohantam az ágyúhoz amit kezeltem és tüzet nyitottam.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Oct 31, 2009 20:28:41 GMT 2
Valahonnan lövések dördültek és lövedékek csapódtak be robbanások kíséretében. - A francba! A ruszkik ágyúznak ránk! - kiáltom oda az egyik rangidős őrvezetőnek. - Ezek már egy percig sem hagynak nyugton minket!? Ekkor oda szegeztem a falhoz a puskámat, oda céloztam ahonnan a lövedékek jönnek és egyből tüzet is nyitottam arra a helyre.
//Lehet, hogy most foglak leszedni tégedet Szergej!//
|
|
|
Post by nmilan on Oct 31, 2009 20:51:37 GMT 2
-Áúúú!!! - kiáltotta a társam Be akartam vinni a házba ahol a szanitéc volt. KB 2 méterre voltam a háztól amikor két német 'stuka' szétszedte. Előkaptam a pisztolyom és viszonoztam a tüzet bár tudtam nem sokra megyek vele de hátha kicsit megijednek. Ekkor felrobbant mind az összes ágyú. Velem együtt öten éltük túl a 30 emberből. Az őrnagy meghalt. Már csak négyen maradtunk. Ezután láttam egy halott embert egy mesterlövész puskán feküdt. Felkaptam és megpróbáltam tüzet nyitni. Ekkor megint jött egy átkozott stuka. Megpróbáltunk visszavonulni sikeres is lett. Megláttunk a dombon egy 88-ast. Rögtön hozzá futottunk. -Tűzz!!!!!!!- kiáltottam el magam Ekkor oda pörköltünk a németeknek. Pár lövés után már kifogytunk. Meg könnyebülésünkre öt szovjet gép ment el a fejünk fölött, hogy lebombázza a nácikat. -Szovjet bombázók!!! - kiáltotta el magát az egyik bajtársam Mindenki mosolyogva nézte ahogy a németek felrobbannak.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Nov 1, 2009 3:03:06 GMT 2
Hassel magkapja az információt és Steff elindul Hansékkal a rohamban tovább. Mikor felérnek a Légiós egy 88-as ütegre mutat rá, ahol néhány orosz ügyködik valamin. Nem ad lehetőséget a lőszerutánpótlásra, 650 m-ről ellövi a leghátul lévő fejét. A következő is hátsó ember, neki a szíve esik ki a "ritmusból"... Egy tizedesre suhan a célkereszt. Látszik rajta, hogy most került ki a forntra. Bár ez Hasselt nem érdekli, de a puskályában megakad az üres hüvely... -Hogy az isten baszná meg. - kiáltja. - Te ruszki tizedes, úgyis elkapja a segged az egyik lövedékem. -Te meghibbantál? -rántják vissza Paulék az elmebeteg mesterlövészt. - Ne ordibálj, mert te sem vagy sérthetetlen!
|
|
|
Post by nmilan on Nov 1, 2009 20:12:38 GMT 2
Ekkor egy társam odaszól hozzám. -Ezek a k..va mesterlövészek, futás!!! Befutottunk egy házba. Ekkor hallunk valamit. Német tigris jött erre fele. -TIGRIS TANK!!! - szólt az egyik közlegény Felkaptam egy 'panzerfaustot' és lelőttem az ablakon keresztül. Láttam pár németet megrohamozni a házat. Egyik közlegény fogott egy ppsh-t és lelőtte a németeket. Ekkor a fél orosz hadsereg tankokkal, gyalogsággal és repülőkkel megrohamozta a várost. Persze mi is visszamentünk a tüzérséghez és kifüstöltük a németeket.
|
|