Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
A 27. harckocsiz? (B?NTETŐ) ezred mesterl?v?sze Gefreiter rangban.
|
Post by Crutzfield Hassel on Nov 1, 2009 23:35:58 GMT 2
Hassel lenyugodva céloz tovább. Ahogy a célpntját követ egy házba egy Tigris indul meg arra. Egy fehér csóva és a Tigris felrobban. Ekkor mintha megnyílna a föld és megindl az orosz hadsereg. Hassel vadássza a népet, a Légiós a géppisztolyát használja, Paul a puskályával hadakozik. Steff pedig Hansékkel harcol együt. Hassel célkeresztjébe, ismét a tizedes ismerősei kerülnek. Éppen a front hátulja felé menekülnek. Az első lövés célba talál, a tizedes mellett szétrobban egy fej vérrel terítve be a ruháját. A második egy elötte lévőt lyukaszt át. A harmadik a tizedes vállát találja el. //Remélem irányt változtat utána. // Amikor látja, hogy a lövés miatt tántorog átugrik a célkeresztje egy tank parancsnokára. Egy százados. Hassel elmosolyodik és meghúzza a ravaszt. A százados szívét éri a lövedék. Holtan csúszik be a tank belsejébe. A tank tornya elfordul, keresi a célt. De 650-550 m-ről nem találja. Az épület fölött több Stuka és Bf. 109-es száguld el. Az orosz pilótáknak esélyünk sincs a tapasztalt németekkel szemben. Hassel ismét célt keres magának. Ezuttal egy orosz mesterlövész a célpontja. Roszkor indult el másik rejtekhelyet keresni. Mielött beugorhatna lerobban a fél feje... Hassel felröhög. -Ekkora vadbarmot. Szerintetek nem tudta, hogy van egy-két mesterlövész a környéken? -Szerintem tudta... - mondja két lövéssorozat között a Légiós. - Csak ki akarta használni a zavart légkört. -Akkor ezt elhamarkodta... - hallani Pault. - Majd egy következőnek talán sikerül... A csata egyre jobban elhúzódik. A mesterlövészek folyamatosan vadásszák az orosz tiszteket és bakákat. A német győzelem a mai napra biztos.
|
|
|
Post by nmilan on Nov 2, 2009 19:37:09 GMT 2
Sebesülten de visszadöcögve a domb mögé értem ahonnan már nem tudnak kilőni. 10 darab lefoglalt 88-as üteghez kellett mennie a tüzéreknek. Ekkor kiált a hadnagy: -Minden 50km belüli ház tűnjön el a szemem elől! ZÁRRÓÓTŰZZZ!!!!! Ekkor mindenki fejvesztve lőtt és töltött... Ez így ment egy ideig. Persze pár olyan 50-70 német túlélte a tüzelést de olyan 300-350 meghalt. Miután megkaptuk a parancsot a tüzelés abbahagyására elmentem a szanitéchez. Szerencsére minden német visszavonult Sztálingrád kis zugaiba. Alig maradt meg ház amit nem esett volna szét. Persze a zárótűz idejéig csak gyalogság támadt. Mi még egy jó ideig ott állomásoztunk. Ekkor vettem észre, hogy pár messerschmit tart felénk. Odaszaladtam pár társammal a légvédelmi ágyúhoz és lőttünk mit a hülye. Szerencsére sikerült lekapni őket. Így a németek már teljesen visszavonultak.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Nov 2, 2009 21:28:58 GMT 2
Hassel az első lövéssorozatok közepette bukdácsolt lefelé a bajtársaival az épület lépcsőin. Mikor leértek több németet láttak akik nem Moszkva és a győzelem felé futottak, hanem menekültek... Menekültek az életükért. -Sülyed a hajó... - mondja a szarkasztikus humorával a Légiós... Több sem kell a csapatnak inaszakadtukból rohannak a biztonságot jelentő lövészárkok felé. Bevetik magukat, de Steff hátán így is 1-2 repesz utat vágott magának. Nem súlyos, de el kell látni. Pár óra múlva egy vonaton robog Berlin felé.
|
|
|
Post by nmilan on Nov 3, 2009 18:23:01 GMT 2
Az orosz erők nyomultak tovább persze a mi támogatásunk segítségével. Már csak pár német tartotta a várost de azok is lassan menekülőbe kezdtek. Főleg mesterlövészek és géppuskások maradtak a városban. Egy társam hozzám szól: -Szergej, úgy hallottam, hogy a tábornok ide fog jönni és nagy esély lesz az előléptetésre. Nemsokára láttunk pár kocsit jönni az úton köztük a tábornokét is. Egyszer csak megszólal egy közlegény: -Fedezékbe!!!! Német bombázok!!!! A tábornok kocsija előtt robbant fel a bomba. Gyorsan odarohantam és elcipeltem a szanitéchez... Csak az volt a gond, hogy az orvosi kocsi felrobbant.Ekkor láttam egy halott szanitécet és elvettem a felszerelését. Odajött hozzám egy közlegény és egyszer csak látom. Bumm. És a közlegény fején lehet látni egy szép lyukat. -Mesterlövész!!! - kiabáltam A mesterlövészt ki iktatták. Másnap múlva így szólt hozzám a tábornok: -Fiam, neked a frontvonalba kell lenned, nem is akárhogy... Szanitécként... Ezek után szanitécként a frontvonalba küldtek.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Nov 3, 2009 19:58:28 GMT 2
Hassel a menekülő németekkel ellentétben a városban maradt Paullal és a Légióssal. Gyönyörködnek a táj szépségében, hisz lehullott a hó. A napok szépen lassan telnek, néha géppuskakattogást hallani. Hassel és csapata egy félig lerombolt épületben. A Légiós kiépít egy kisebb védelmi részt, ahol senki nem fog átjönni. Hassel a legfelső emeleten álcázva fekszik és vár. Nemrég parancsot kapott arra, hogy mindenkit vadásszon. Minden mesterlövész, minden katona ezt a parancsot kapta. A célkereszt célpontot keres. Utászok, felcserek és tisztek feje repül el a testüktől, a bakáknak "csak" a szíve repül el.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Nov 4, 2009 20:35:03 GMT 2
//Írjatok most nélkülem. Pár napig avpwaron leszek, azután jövök is vissza.//
|
|
|
Post by Manfred Adam on Nov 12, 2009 19:16:18 GMT 2
A harcra jelentkezek!
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
|
Post by Crutzfield Hassel on Nov 12, 2009 23:01:10 GMT 2
Ha gondolod akkor gyere, bár Sztálingrádnál a német repülőket nagyon elgyepálta az orosz légierő és a légelhárítók.
|
|
|
Post by Manfred Adam on Nov 13, 2009 20:00:37 GMT 2
//A harcot elvállalom//
Manfred készenlétben ül a imádott Bf 109-ben. Ekkor zöld jelzést kaptak: -Készülj fel, Sebastian!-mondta kísérőjének. -A sólyom raj, bevetésre!!!- szólt a légi irányító. Adam felpörgette motorját és elstartolt... Több mint 1000 küldetéssel a háta mögött nagyon nyugodt volt. Scwarmal-val belépett Sztálingrád területére lépett. 900 méteren repült: -Átléptük a Volga vonalát! Ellenséges terület fölött vagyunk! Meglát 8 gépet 600 méteren. - Szemben négy P 39 és Il 2-es! Enyémek a vadászok!
|
|
|
Post by Manfred Adam on Nov 30, 2009 21:49:19 GMT 2
-Emelkedést megkezdeni! Adam kitisztította gondolatait és emelkedni kezdett: -Mi 2-en Sebastiannal eltereljük a vadászok figyelmét, ti ketten pedig oldalba kapjátok a Sturmovikokat! -Sebastian! A taktika az alábbi: Felûrõl rájuk zuhanunk rá Én telibe kapom a vezérgépet, mivel az egész csûrhébõl õ a legképzettebb. Õ rám fog tapadni. Te eközben leszeded a 4-es gépet majd a 3-ra veted magad.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Dec 21, 2009 14:33:54 GMT 2
Mivel mar alig voltunk a fedezekunkben, eszembe jutott az, hogy hogyan jartam Franciaorszagban es Leningradban. De most vegre megerkezett a varva vart erosites. Repulok jottek es vigigszantottak a terepet. Ez nemi elonyt adott, hogy rohamot intezhessek az ellenseges tabor ellen, ami pontosabban elottunk allt. - Rendben emberek! A geppuskasok maradjanak itt, a geppisztolyosok, ket szanitec, harom sniper es tiz elharito jojjon utannam. Roham! - mondtam.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on Jan 18, 2010 17:54:56 GMT 2
A roham elsősorban rendesen zajlott, de már az orosz géppuskák leszedtek pár embert a szakaszból. Köztük is a rádióst meg az orvost. Nem tudtunk visszavonulni, mert akkor hátba kapnának minket, de előre sem tudtunk menni, mert a hátunk mögött a mi géppuskásaink javában irtogatták az oroszokat. Nem számítva a túlerőről, mely az oroszok felől jött. 4 tank, 10 páncéltörő, 20 repülő és vagy 1500 ember alkotta ezt az egészet. Persze nálunk voltak tigrisek és ütegek. Magyarán szólva az ellenség felét le tudtuk mészárolni. A tankok közül csak hármat sikerült kilőnünk, de mi csak öt üteget vesztettünk el. A légierő pedig lebombázta a géppuskáink állásait.
|
|
Hans Wagner
1. szintû / 5 pont
N?met katona
N?met katona. Tizedes
|
Post by Hans Wagner on May 16, 2010 13:35:45 GMT 2
Ennyi veszteség még nem hatott meg engem annyira, de azért már jobban oda kell figyelnem, merte az oroszok már nagyban lőtték az állásainkat. A Volgánál persze a mi légierőnk már javában irtotta a partraszálló oroszokat. Itt a dombnál is nekünk kedvezett az időzítés, mert az egyik közlegény már nagyon elöl járt és nem lehetett őt látni, mert a szovjetek befüstölték az egész terepet. - Rendben srácok, most kell támadni, míg az ellenség felmászik a domb tetejére. Rudi, tiéd az első orosz géppuska. Müller, tiéd a második orosz géppuska. Az enyém a dombtetőn lévő bunker.
|
|