David Campbell
1. szintû / 5 pont
Angol katona
Pil?ta. A Laktanya ?s a Kik?pz? b?zis?nak a vezet? helyettese ?s titk?ra. Szakaszvezet?.
|
Post by David Campbell on Jul 22, 2008 21:24:24 GMT 2
De ha a tengeren szeretnék kalandozni akkor legyen az a feladatom hogy az ellenséges gépeket lelövöm.
|
|
|
Post by Andrej Pavlovics Kirilov on Aug 5, 2008 16:00:21 GMT 2
sziasztok! km-et keresek, lehetőleg nem egyszemélyes kalandhoz, és ebből kifolyólag bajtársakat is! üdv: Andrej
|
|
|
Post by George Smith Patton on Aug 10, 2008 10:52:46 GMT 2
Én a kalandodat elválalnám.
Majd ha lesz egykét ráérõs karakter akkor majd megbeszélem velük is PM-ben. De addig várj nyugodtan.
Üdv: Patton
|
|
David Campbell
1. szintû / 5 pont
Angol katona
Pil?ta. A Laktanya ?s a Kik?pz? b?zis?nak a vezet? helyettese ?s titk?ra. Szakaszvezet?.
|
Post by David Campbell on Oct 24, 2008 17:12:10 GMT 2
Peterburgnak!
Ha Pattonnak van ideje akkor csinál neked egy külön kalandot. Hogyha neked jó lesz az hogy egy amerikai mesél neked.
|
|
|
Post by George Smith Patton on Oct 24, 2008 17:14:40 GMT 2
Peterburgnak!
Szia! Ha akarsz játszani akkor én vállalok neked egy kalandot Varsóba.
|
|
Kurt Wagen
2. szintû / 8 pont
N?met katona
L?gideszantos tizedes
|
Post by Kurt Wagen on Feb 10, 2009 18:40:22 GMT 2
Most fejeztük be küldetésünket Joachim Fritzegäldal és szeretnénk megint játszani. Leginkább egy ütközetben, nem annyira "sunnyogós" jellegűt. Köszönjük
|
|
|
Post by Bernard Law Montgomery on Feb 10, 2009 19:54:02 GMT 2
Akkor a beszéltek alapján, amint lehetőség adódik rá elkezdem az adott helyen a mesélést Kurt!
Üdv, B. L. Montgomery
|
|
Bill Tailor
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
amerikai g?ppisztolyos
|
Post by Bill Tailor on Feb 21, 2009 17:40:51 GMT 2
Sziasztok!
Szeretnék egy új kalandot kezdeni. Ki vállalná?
|
|
|
Post by driverbiro on Feb 21, 2009 20:09:29 GMT 2
Sziasztok
Kezdtem egy kalandot Lengyelországban, megkérném valamelyik kalandmestert hogy vezesse tovább. Előre is köszönöm.
|
|
Bill Tailor
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
amerikai g?ppisztolyos
|
Post by Bill Tailor on Feb 22, 2009 12:32:00 GMT 2
Sziasztok!
Ki vállalná,hogy indít nekem egy új kalandot?
|
|
|
Post by driverbiro on Feb 25, 2009 17:32:57 GMT 2
Sziasztok Kezdtem egy kalandot Lengyelországban, megkérném valamelyik kalandmestert hogy vezesse tovább. Előre is köszönöm. Sziasztok Immáron 4 napja lépegetek be, és senki nem segít a történetet továbbvinni. Írtam PM-et is a mesélőnek, de még csak válasz sem jött... Szerintem ez így nagyon nincs jól, ezért további jó játékot, töröljetek az oldalról.
|
|
|
Post by Winston Churchill on Feb 25, 2009 18:22:32 GMT 2
Szia!
Erre csak azt tudom mondani, hogy mivel ez egy fórum alapú szerepjáték, nem szabd semmit sem siettetni, nyilván neked sem azzal tellik el anapo, hogy egész nap a számítógép elõtt/mellett ülsz. Türelmet kell tanulni... De ha nem kívánsz játszani, hát majd valahogy túl tesszük rajta magunkat.
|
|
Vaszilij Ivanovics Koslov
1. szintû / 5 pont
Szovjet katona
Szovjet főhadnagy. A III. szovjet p?nc?los dand?r m?sodik sz?zad?ban.
|
Post by Vaszilij Ivanovics Koslov on Apr 16, 2009 18:29:46 GMT 2
Üdv, Szeretnék megkérni egy aktív KM-et arra, hogy ha lehetne meséljen nekem egy kalandot...
Vaszilij I. Koslov A III. szovjet páncélosdandár 2 századának a főhadnagya
|
|
|
Post by Sors on Jun 11, 2009 20:29:35 GMT 2
Szia!
Én elvállalom, csak küldj egy pm-et ahol az igényeket, elképzeléseket írnád le, egyszóval mindent amit tudnom kell így elõzetesen, hogy mégis mivel számoljak...
|
|
|
Post by Adolf Cedrick on Jun 23, 2009 18:21:43 GMT 2
Sziasztok! Szeretnék egy Angliai Csatáról szóló kalandot! Hozzá mesélőt és társat keresek!
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
A 27. harckocsiz? (B?NTETŐ) ezred mesterl?v?sze Gefreiter rangban.
|
Post by Crutzfield Hassel on Jun 26, 2009 23:51:44 GMT 2
Sz'tok, egy mesélőt kérnék én is egy kalandhoz. Köszönöm előre.
|
|
|
Post by Ryan Knoxwille on Jul 5, 2009 15:28:13 GMT 2
Mesélőt keresek én, és az öcsém, aki szintén ma regelt, és kiderült, hogy ugyan ott szolgálunk ;D tehát ha majd elfogadják az előtörténeteinket, és mindketten készen állunk nyakunkba venni európát, akkor kérnék egy KM-et, akinek írhatnék egy PM-et ez elképzeléseinkről
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
Az amerikai 82. l?gideszant katon?ja, mesterl?v?sz
|
Post by Andrew Harrison on Jul 5, 2009 21:00:08 GMT 2
Ha persze elfogadnak benneteket, akkor még a Wake-szigeti csatába is beszállhattok! Oda persze mindenki jöhet. Akár játszik, akár kiváncsi.
|
|
|
Post by Ryan Knoxwille on Jul 6, 2009 11:02:53 GMT 2
A meghívás részemről elfogadva....úgyis azt terveztem, hogy Európa előtt meghódítom a Csendes-óceánt
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
Az amerikai 82. l?gideszant katon?ja, mesterl?v?sz
|
Post by Andrew Harrison on Jul 6, 2009 13:36:07 GMT 2
Jó!
De egy kicsit korai még benyomni az adtlapodat. Másold ki a gépedre és ha elfogadtak, akkor illeszd be.
|
|