|
Post by Winston Churchill on Oct 21, 2007 11:02:11 GMT 2
Ha bárkinek szüksége lenne egy kalandmesterre vagy esetleg egy társra akivel játszhat, harcolhat stb. itt nyugodtan jelezheti, és biztosra veszem, hogy a probléma hamarosan orvosolva is lesz. SZóval akinek társra vagy KM-re lenne szüksége, itt kérhet.
|
|
|
Post by Vaszilij Jankovics on Nov 13, 2007 21:54:29 GMT 2
Üdv Elvtársak!
Én kihasználnám elsőként a lehetőségeket. Olyan mesélót keresek aki naponta 1 vagy több Postot is vállalna.
Ezer & hálás köszönet
Vaszilij Jankovics
|
|
|
Post by Benito Mussolini on Nov 13, 2007 21:56:34 GMT 2
Hát ha egy moderátor mesélése megfelel szívesen elvállalom, mivel nem tudok már mit kezdeni magammal. Beleegyezel?
|
|
|
Post by Vaszilij Jankovics on Nov 13, 2007 21:58:49 GMT 2
Vaszilij Jankovics Szolgálatra jelentkezik!...Uram!
|
|
|
Post by Günter Frechmat (doki) on Nov 14, 2007 14:24:18 GMT 2
Egy német orvos katona mesélõt keres!
|
|
Franz Krüger
2. szintû / 8 pont
N?met katona
Elsz?nt n?ci, tankparancsnok, tizedes
|
Post by Franz Krüger on Nov 14, 2007 16:58:12 GMT 2
Günter, nem lehetne szó arról, hogy társuljunk és közös kalandunk legyen?
|
|
|
Post by Winston Churchill on Nov 14, 2007 18:06:02 GMT 2
Nos hamarosan elindul Krakkó városának ostroma, amire elsõsorban a német katonáka várjuk, de nyugodtan jelentkezhet bárki, aki kalandra vágyik, legyen az a szövetséges vagy legyen német párti... A kalandot minden bizonnyal az új KM, Töltény fogja mesélni, de az is lehet, hogy 2 vagy akár 3 km fog meséli egyszerre, errõl még nem döntött a Vezetõség.
|
|
|
Post by Sors on Nov 14, 2007 18:33:58 GMT 2
Üdvözletem minden derék katonának. Mint látjátok én vagyok a Sors, km vagyok, így ha bárki unatkozna, küldjön egy pm-et nekem, és levezénylek neki egy izgalmas kalandot, akár a hadszíntéren, akár élesben...
|
|
|
Post by alpenkorps on Nov 14, 2007 21:16:02 GMT 2
hmmm...szóval van egy hegyivadász csapat (mert valaki jól használja a pontjait és saját szakasza van ), akik szívesen részt vennének Krakkó ostromában...
|
|
|
Post by Günter Frechmat (doki) on Nov 16, 2007 13:14:38 GMT 2
Jelenkezem Krakkó ostromára
|
|
|
Post by Hans von Kluger on Nov 17, 2007 11:08:24 GMT 2
Hans von Kluger Krakkó ostromára jelentkezik.
|
|
Gabriel Hawking
1. szintû / 5 pont
Angol katona
Angol tizedes ?s ejt?erny?s, diplom?s g?p?szm?rn?k
|
Post by Gabriel Hawking on Nov 17, 2007 11:13:53 GMT 2
Én is jelentkeznék Krakkó ostromára, mint az angol felmentõ sereg résztvevõje.
|
|
|
Post by Sir Stewart Menzies on Nov 18, 2007 14:21:46 GMT 2
Nekem pedig van ötletem arra, hogy hogyan meséljem be krakkóba az úriembert! Adolf, majd egyeztessünk.
|
|
|
Post by Winston Churchill on Nov 18, 2007 19:49:33 GMT 2
A holnap induló "krakkói ostrom" résztvevõi:
- Günter Frechmat
- Hans von Kluger
- Adam Schmidt
- Gabriel Hawking
- És nem tudom, hogy Franz Krüger akar e részt venni az ostromban... Jelezze minél elõbb.
Köszönöm, akkor holnap indul. Kérnék mindenkit, hogy figyeljen oda mit és hogyan ír, ugyanis ez a kaland fogja megszabni, hogy ki lép szintet és ki nem. Az elvárások nem olyan nagyok, kezdetben csak annyit, hogy a helyesírási hibák maximalizálódjanak 0-ra
|
|
|
Post by Adolf Hitler on Nov 22, 2007 8:00:34 GMT 2
Üdvözletem!
A kalandra még bárki jelentkezhet, hiszen maga a csata még csak a légtérben kezdődött el. Aki a 3. Birodalmat szolgálja, és még senki sem mesél neki Krakkó ostromában, az kérem vegye fel a kapcsolatot Töltény KalandMesterünkkel PM-ben, aki beviszi a játékosokat a Hadszíntérre.
Mindenkinek kellemes kalandozást kívánok!
Führer
|
|
|
Post by Bruszko Alexander on Nov 26, 2007 18:07:22 GMT 2
Mesélõt keresek.
|
|
Hans Fellschmudt
4. szintû / 14 pont
N?met ?gyn?k
Gestapo tiszt - Hadnagy
|
Post by Hans Fellschmudt on Nov 26, 2007 19:13:47 GMT 2
Hy! Karakteremnek //Gestapo-s Berlinben// vmi rangjához illõ kalandot szeretnék. Elõre is köszönöm. Emellett Urlich Zimmerman-nak is, aki Werhmacht-os; õ neki is szeretnék kalandot. Dánkesön .
|
|
|
Post by Winston Churchill on Nov 26, 2007 19:20:27 GMT 2
Bruszko:
Javaslom keresd fel Mussolinit, aki épp most mesél Vaszilij Jankovicsnak, egy páeo kalandban benne lenne szerintem.
Hans:
A katona karakterednek javaslom jelentkezzen valamelyik km-nél Krakkó ostromára, az ügynök karaktereddel akár egyedül is játszhatsz Berlinben, de ha ragaszkodst hozzá, felkereshetsz egy mesélõt is...
|
|
|
Post by Urlich Zimmerman on Nov 26, 2007 19:28:15 GMT 2
Jawohl! Máris. Krakkót megskubizom, hogy állunk. Hansnak szeretnék azonban KM-t, ne haragudjatok, csak ötletem sincs mi legyen és remélem egy KM kitud sütni vmi jót.
|
|
|
Post by Winston Churchill on Nov 26, 2007 19:32:16 GMT 2
Ez csak természetes, végül is ezért vannak a mesélõk...
|
|