|
Post by Urlich Zimmerman on Nov 26, 2007 19:43:06 GMT 2
Ok.
Tehát:
figyelem, Hans Fellschmudt Gestapo-s karakterem számára zseretnék vmi Gestapo-s féle kalandocskát... de ne izzasztót, ha lehet; hanem olyat, amibe bele tudok rázódni és kitapasztalhatom. Ezer thanks elõre is!
|
|
|
Post by Deen Drepner on Nov 30, 2007 13:15:05 GMT 2
Egy angol légideszantos katona mesélõt keres.
|
|
|
Post by Sors on Dec 1, 2007 18:16:22 GMT 2
Urlich!
Neked tanácsolom Penitust.
Deen!
Ha gondolod én mesélhetek neked... Küldj egy pm-et ha ok és ott megbeszélhetjük.
|
|
|
Post by Hermann Göring on Dec 4, 2007 20:22:19 GMT 2
Mesélést elvállalok! Írjatok pm-et.
|
|
|
Post by Jason Thomas Grazon "JTG" on Jan 7, 2008 21:23:52 GMT 2
Na, szeretnék karimnak és bandájának, akkik ugye egy raj, kalandmestert keresni a Churchill álltal említett nagy amerikai kalandig. Ki vállalkozna rá?
|
|
|
Post by Edward R. Murrow on Jan 8, 2008 16:20:06 GMT 2
Én vállalkoznék rá. Egyik oka, mert már látok benned fantáziát . De lenne egy feltételem. Mégpedig, hogy a "narkó" szót felejtsd el. Nincs, nem létezik. Az Egyesült államokban nem elterjedt ebben az időben. Ezért kérlek tüntesd el az előtörténedeből.
|
|
|
Post by Jason Thomas Grazon "JTG" on Jan 8, 2008 16:29:25 GMT 2
Nyeeee! Ellenpélda! Nehogymá.... Sven Hassel rendszeresen említi a mahorkát a könyvében, az meg vmi narkó féleség. Õk szívták ezerrel, meg ivánék! Akkor gondolod, h a nagy Marlboro-s amcsik nem ismerték volna a narkót? De rendben... de cigi marad! Egyébként ugye tudod, h Hans és Urlich vagyok? Mámint a karik usere. Me oda írtad, h látsz bennem fantáziát . Mellesleg thanks, h jelentkeztél mesélõnek.
|
|
|
Post by Edward R. Murrow on Jan 8, 2008 16:54:20 GMT 2
Halk megjegyzés, hogy egy dezertőr példája helyett, hozhattál volna "történelmiesebb" példát is. Például az arab Hassasinokat, akik bevetésük előtt hasist szívtak. Az ópium és annak származékai pedig már régóta fájdalomcsillapítók és kábítószerek.(volt pl ópium háború is....) Azonban. 1920 körül szigorú szabályozásokat vezettek be. Ezen kívül, a kábítószerek ekkor még nemigen terjedtek az utcán. Akadtak árusok de nagyon keményen lépett fel ellenük mind az erkölcsös szomszédság, mind a hatóságok. Akik hozzájuthattak és tényleg igényük is volt rá, azok a feketék voltak. De ugye ők még mindig elzárt közösség.
Igazán a háború után kezdett meg beszivárogni európából a kábítószer s a "nagy áttörést", amerika ázsiában törtténő háborúi jelentették, illetve a közép és dél amerikai ültetvények feltűnése. De ez jóval később következett be.
(Ha irodalmi példa kell, akkor Mario Puzo: Keresztapa. A háború után még mindig probléma, hogy nem tudnak drogot behozni az US-ba.)
De ha mindezeket hiteles forrásokkal meg tudod cáfolni, akkor hajlok a bocsánatkérésre.
|
|
|
Post by Jason Thomas Grazon "JTG" on Jan 8, 2008 18:55:14 GMT 2
Sven Hassel tudtommal nem dezertõr! Ha kell, leírom, amit tudok róla és ott egy szóval se mondták ezt róla. Nagy író szvsz és hát igen, harcolt németéknél, de nem önként keült hozzájuk. Drogról thanks infot, akkor nem lesz drog elõtöriben, de cigi igen! Ahhoz ragaszkodom.
|
|
|
Post by Jason Thomas Grazon "JTG" on Jan 8, 2008 20:51:25 GMT 2
Penitus sry, mégse megyek, mert közeleg a nagy amcsi kaland. Majd utána és, akkor mesélhetsz nekem, ha akarod.
|
|
|
Post by Robert "Shadow" Hawkeye on Jan 16, 2008 17:48:21 GMT 2
Kaland Májszter kéne néköm, Washington D.C-ből indul a szakaszom Franciaországba,szal kéne egy jó KM
|
|
|
Post by Sir Stewart Menzies on Jan 16, 2008 18:13:41 GMT 2
Szerintem írj egy privát üzenetet Sors-nak és írd át egy kicsit az előtörténetedet. Persze, így fogadták el, de most indul washingtonból egy kaland, több jk-val egy rajban és szerintem még beleférsz a csatlakozással. ;-)
(Halkan megjegyzem ismereteim szerint az USA nem küldött csapatokat európába ilyen tájt. Inkább az Angolok. De lehet, hogy tévedek)
|
|
|
Post by Winston Churchill on Jan 16, 2008 18:24:36 GMT 2
Nos igen, amerika igyekezett a végsõkig semleges maradni az európai harcoktól, de amikor már Japán fenyegetést jelentett számára és az is egyre világosabb volt, hogy Németország elbukik, beszállt.
Persze a történelemet némileg megmásíthatjuk, hogy titkos egységek érkeznek Európába, de inkább javaslom egyelõre a nicaraguai kalandot, ahol mint azt Stewart említette, Sors mesél, vele beszélj. Szerintem remek kaland lesz és figyelembe véve, hogy már most öt karakter vesz részt benne, számodra is élményt nyújtó elsõ kaland lehetne...
|
|
|
Post by Robert "Shadow" Hawkeye on Jan 16, 2008 21:15:54 GMT 2
Rednben van, akkor megfontolom...
Megtörtént, akkor átírom ;D
|
|
|
Post by Sven Heiner on Feb 16, 2008 20:09:06 GMT 2
Kéne egy KM Berlinböl Krakko-ig.
|
|
|
Post by Hans Lucner on Feb 16, 2008 22:46:53 GMT 2
Szeretnék egy KM-t Berlinből Sztálingrádba ha lehetséges, ha pedig nem akkor Brüsszelbe Köszi
|
|
Hans Fellschmudt
4. szintû / 14 pont
N?met ?gyn?k
Gestapo tiszt - Hadnagy
|
Post by Hans Fellschmudt on Feb 17, 2008 1:02:39 GMT 2
Sven, sztem simán mehecc Krakkóba, de majd a vezetõség biztos dönt a kérésed illetõen és majd értesítenek. Ahogy téged is Hans.
|
|
|
Post by para on Feb 17, 2008 17:26:11 GMT 2
KM-et keresek
|
|
|
Post by Sors on Feb 19, 2008 20:39:55 GMT 2
Lehet meg fogom bánni, de elvállalom mindhármótokat, hogy meséljek nektek...
Dobjatok meg egy pm-el, hogy mikor és hol kezdjünk és mi az alapkoncepció. Köszi! Sziasztok!
|
|
|
Post by Edward R. Murrow on Feb 21, 2008 13:08:30 GMT 2
Én is bevállalok valakit. Bár szerintem Sztálingrádra várni kéne, még vagy egy-két évet. De nekem is jöhetnek PM-ek (Akár sorstól is, hogy kit vegyek át :-) )
|
|