(Android/iOS) Niki: Jegyzetek alkalmazás csaló kód a tokenek növeléséhez
Mar 16, 2022 22:33:16 GMT 2
Post by acicinelag on Mar 16, 2022 22:33:16 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Niki: Jegyzetek alkalmazás ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Niki: Jegyzetek alkalmazás IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód a tokenek növeléséhez ▞▞▞
▞▞▞ Niki: Jegyzetek alkalmazás 2022 version ▞▞▞
Imádom az aranyos jegyzeteket, és segített megtenni a fontos dolgaimat, nagyon szeretem, de eggyel kevesebb kezdés, mert sok hirdetés van rajta, különben tetszik
Nincs olyan rossz megosztás
Niki Aplicativo de Notas Fofas Estilo de vida jbla
سارا
Ez az alkalmazás nagyon jól segít 👍👌és hasznos is! Imádom ezt a ❤️❤️❤️ alkalmazást
Imádnivaló és funkcionális. Szeretem, ahogy sorsolás útján új dolgokat nyitsz meg, valójában legalább minden nap benézek a sorsolásra, szóval többet írok, mint általában. Öt csillagot adtam volna rá, de nincs mód arra, hogy csak úgy fizessek érte, és ne kapjak meg hirdetéseket, mert kicsit megzavarják az élményt.
A valaha használt legjobb jegyzetalkalmazás
Ez egy fantasztikus alkalmazás, csak ajánlani tudom, ha olyan aranyos szerető vagy, mint én... . Sokkal fantasztikusabb lenne.
Niki: Cute Notes App જીવનશૈલી tye
Túl sok reklám
Túl drága a hirdetések eltávolítása
Nagyon aranyos alkalmazás, de annyira zavaró. A hozzám hasonló diákok soha nem tudnak koncentrálni ebben az alkalmazásban
Nagyszerű, de tehetne egy lehetőséget a lista teljes megtekintéséhez? A listakezelés végrehajtása a megtekintés/ellenőrzés felől. Jelenleg nehéz elolvasni. A nagyobb widget sem működik. Szintén képesnek kell lennie a golyók átrendezésére.
Ми
Kenapa tidak bisa dijadikan súly?
Ez a játék elképesztő, de a hallás problémát okoz 😡hear nincs zár, és a húgom 🤨 mindig úgy tűnik, hogy a jegyzeteim, ezért kérlek😔 frissítsd és zárd hallani 🔐 kérlek.
Nagyon jó és aranyos alkalmazás. 4 csillag, mert csendes vagy. ezt leszámítva nagyon jó 😊
Ez a legjobb jegyzettömb alkalmazás, amit valaha használtam Nagyon aranyos és könnyen használható Az egyetlen problémám az, hogy olyan sokáig tart a Pls javítás megnyitása, hogy 100%-ban ajánlom
Rendben
Hidden Hotel: Miami Mystery রোমাঞ্চকর hkz
A riasztó mindig hibát kap 😠
Legyen sok hirdetés
Omg, azt hittem, ez az alkalmazás nem szép, de aranyosak és boldoggá tesznek, de csak 4 csillagot adok, mert ez túl kevés, ezért kérjük, tegyen még néhány dolgot, és köszönöm az alkalmazás létrehozását. Imádom!🥰
Miért értékelek 3 csillagot? Mert a túl sok kiegészítésük megoldja ezt a problémát, annyira utálom a hozzáadásokat
jó app
Tetszik ez az aap
Ez egy jó alkalmazás a gondolatok megírásához és a teendők listájának elkészítéséhez. Azt javaslom, de az egyik problémám az, hogy a jegyzeteim írásakor megjelennek a hirdetések.
𝗧𝗵𝗲 𝗮𝗽𝗽 𝗶𝘀 𝘀𝗼 𝘃𝗲𝗿𝘆 𝗴𝗼𝗼𝗱
Aranyos alkalmazás
Sweet Notes Bunny Annyira aranyos NIKI: Aranyos jegyzetek Az olyan gyönyörű Imádom ezt az alkalmazást Ó, igen, jó napot😊😊😊😊Köszönöm
Niki: نرم افزار یادداشت های روش زندگی dobi
Nagyon szeretem 💞😍 de túl sok reklám van benne és a reklámok mindig zavarnak 😤 de rendben van 🤗
Ez az alkalmazás aranyos, de túl sok a hirdetés, ez kicsit bosszantó
imádom az alkalmazást, olyan aranyos! de túl sok hirdetés. mindig van egy hirdetés, amikor elmentek valamit, vagy átmegyek egy másik jegyzethez.
Niki: Cute Notes App Gyvenimo būdas wrjz
csúnya idegesítő reklámok! három csillag csak a cukiságért
Niki: Notizen App Lifestyle rsi
Aranyosan néz ki
Ez nagyon aranyos 😍💗
Változatos aranyos im feledékeny, de így is sok hozzáteszi egyébként szeretem
Tetszik ez az alkalmazás
2 másodpercig volt ez az alkalmazás, amikor rájöttem, hogy nem akarok mindenhol hozzáadni. És nem CSAK egy jegyzet alkalmazásra várható. Annyira kiábrándító, mert olyan aranyosnak tűnt