(Android/iOS) Number Match Game - Numberama cheat kód pre zvýšenie tokenov
Mar 16, 2022 22:14:25 GMT 2
Post by acicinelag on Mar 16, 2022 22:14:25 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Number Match Game - Numberama ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Number Match Game - Numberama IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód pre zvýšenie tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Number Match Game - Numberama 2022 version ▞▞▞
Takmer nikdy nedávam hodnotenie 5 hviezdičkami. Gratulujem k tejto peknej hre. Pekná jasná grafika, dobrá hrateľnosť, žiadne otravné reklamy ani hudba. Skvelé!
Náročná hra, bola až do 4. rána a stále ju nebolo možné dokončiť!
Nie je možné vyriešiť hry, keď sa spárované čísla zobrazujú náhodne tak ďaleko od seba.
Som závislý na tejto hre!
Zahlenspiel - Numberama 2 Brettspiele vwl
Milujem to...nevadí mi, že to nemôžete vždy vyriešiť. Je to uvoľňujúce a zbavuje ma každodenného stresu bez toho, aby som musel "priveľa premýšľať" 😋
Páči sa mi táto aplikácia, len by ma zaujímalo, či sa dajú vyriešiť všetky úrovne?
Náročná hra, ktorá nekončí skôr ako za 1 minútu.
Hral som prvú hru Number a bolo naozaj ťažké zbaviť sa ich rôznych režimov. Táto druhá verzia na ňu definitívne natrela novým náterom, ktorý znovu naštartoval moju závislosť. Moja spätná väzba pre vývojárov, mám väčšie prsty a niekedy náhodne stlačím horné tlačidlá, ako je reštart alebo vrátenie späť, čo je otravné. Keby tam bolo trochu viac vyrovnávacej pamäte, pomohlo by to mnohým zabrániť tým náhodným dotykom.
Naozaj dobre.Ako povedali iní, bolo by to 5 hviezdičiek, ak by ste mohli nepretržite zobrazovať ďalšie číslo nahor bez toho, aby ste museli posúvať nahor pri dlhších hrách.
Túto hru absolútne milujem. Niekedy je to celkom jednoduché a iným to chvíľu trvá. Považujem to za veľmi relaxačné.
**Aktualizované: Opravené a hodnotené 5 hviezdičkami.Návyková hra** Táto hra ma naozaj baví, ale keď ju vyriešim, zobrazí sa 6 mincí, ale tieto mince sa mi nikdy nepridajú do celkového počtu mincí. Frustrujúce! Malá oprava, som si istý. Keď to bude opravené, zmením hodnotenie na 5.
Práve som dostal hru a chcel som zistiť, či ma to nebude nudiť. ja nie. Tak to je pre mňa strážca😊
To môže byť trochu frustrujúce a potom vás to začne nudiť. Ale to je v poriadku.
Milujem to. Žiadne reklamy plus. Núti vás to premýšľať a pokračuje to ďalej a ďalej, až kým nevyhráte úroveň. Veľmi ma to baví. Veselé Vianoce vám všetkým.
Dobrá hra. Dostali by ste 5 hviezdičiek, ale niekedy vyskúšate zhodu a nedá to, ale keď požiadate o nápovedu, ukáže vám rovnakú zhodu! Najlepšie však sú absolútne žiadne otravné reklamy.
milujem túto hru
Milujem túto hru! Žiadne reklamy, kým nechcem zarábať mince! Pokyny sú dobre napísané a ľahko pochopiteľné. Úžasná hra! Ďakujem! Pokračujte v skvelej práci!
Stačí dodržiavať pravidlá. Tak ako sa robili pravidlá. Rôzne tlačidlá sú skvelé. Páčilo sa mi. Páči sa mi výzva.
Milujem túto hru s číslami. Udržuje moju myseľ v činnosti a navyše je zábavné hrať. Dokážem pri ňom stráviť hodiny v kuse
Trochu návykové
Number Match Game - Numberama Lautapelit ixh
Naozaj milujem túto hru. Jednoduché. Náročné a návykové. Hral som predchádzajúcu verziu a veľmi sa mi páči aktualizácia!
Chyba – funkcia automatického otáčania telefónu vymaže počet vrátení späť. Hra je nemožná bez náhodného výberu. Najprv bol k dispozícii náhodný výber, ale potom bol nútený kúpiť.
Slice Shapes Teka-teki btqg
Skvelá hra
Hra lásky
Žiadna reklama!!!!!! skvelé
Páči sa mi, že existujú úrovne a rýchly režim. Veľmi sa mi páči aj možnosť meniť farby čísel. Zjednodušuje párovanie.
Toto je zábavná hra, páči sa mi tento tutoriál, prinútila ma myslieť si, že čítam z knihy s hádankami.
je to v poriadku
Je to tak návykové!!! Milujem to!!
Moja nová obľúbená hra Ale mala by na nej byť varovný znak, keďže je taká návyková, páči sa mi, že sa tu neobjavujú žiadne doplnky, ktoré by ma rozptyľovali Ďakujem Lars 👍
Prvá verzia sa mi veľmi páčila a toto je len vylepšenie... nie sú tu žiadne reklamy, žiadne nákupy a je to jedna z mojich obľúbených hier!
Milujem túto hru! Ostatné podobné hry, ktoré som si stiahol, majú reklamy na všetko a stále. Toto je skvelá verzia. Niektoré sú veľmi háklivé :-). Núti ma premýšľať. Páči sa mi tlačidlo pomocníka a jednoduchá, no efektná grafika. Hrám len týždeň, ale užívam si to.
Je to dobré!! Nechcem teraz písať recenziu, ale snažím sa, pretože sa mi táto aplikácia páči, je zdravá a nemá reklamy a je to jednoducho príjemná hra a oceňujem tvorcov!
Milujem to. Hral som podobný s množstvom zvončekov a píšťaliek. Tento je dokonalý.
Zahlenspiel - Numberama 2 Brettspiele vwl
Number Match Game - Numberama Lautapelit ixh
Páči sa mi to ako prvý, ale neukladá mi to hry a zakaždým musím začať od 1. 😐
Práve začínam. Páči sa mi to, ale ťažko to zistiť. Bude sa snažiť ďalej. Možno lepšie neskôr.
Skvelá hra s dobrým tutoriálom a nastaveniami, 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ vďaka Dev
Lepšie ako prvá verzia
Dobrá zábava.
Skvelá hra bez reklám
Je to dobrá hra s číslami. Po nedávnej aktualizácii sa po kliknutí zobrazí nápoveda v svetložltom poli. Pre tých z nás, ktorí nemajú dokonalý zrak, je to dosť ťažké vidieť. Ocenili by sme červenú alebo modrú alebo čokoľvek iné ako žltú! dakujem za info! Pozrel som sa všade, ale zrejme som si neuvedomil, že nie som na hlavnej obrazovke. Našiel som to a urobil z toho dokonalú farbu pre môj zrak. Skvelá logická hra.