(Android/iOS) Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash cheat code za mnogo zlata
Mar 16, 2022 22:08:16 GMT 2
Post by acicinelag on Mar 16, 2022 22:08:16 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code za mnogo zlata ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
Ova igra je stvarno cool. Ali dajem mu 4 zvjezdice jer sam tek počeo. Ali nema puno oglasa i općenito je tako uzbudljivo kada dobijete puno zlata. 10/10 bih preporučio
Ažuriraj... popravili su probleme, možda ne na vrijeme, ali su riješili. Ostatak igre radi što treba, gubi vrijeme. Veselite se nekim novim ažuriranjima. Ažuriraj... Poslao sam ti e-mail, rekao da će mi se javiti. Što god to značilo. Piše sinkronizacija s oblakom, ok super, vratilo me unatrag 8 mjeseci napretka. Svo vrijeme i novac puf. Pljačka na autocesti i sve je nekako legalno. Pa neću više igrati tvoje igre.
Imao sam ovu igru na svom iPhoneu i mislio sam da će se spremanje prenijeti. Bio sam u krivu. Toliko je izgubljenog napretka i nema načina da se povežem osim Google Play Connecta, možda su moja djeca nešto pogriješila kad su ga prvi put pokrenula pokušavajući mi pomoći, ali pomislili biste ga povezati s Google Playom ili bilo kojim drugim oblacima (koji postoje samo jedna opcija), radilo bi.
volim ovu igru
OK, ali ne toliko duboko
igra je tolika kurcina nemoj te je skidati nikad
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Mô phỏng hnh
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulation lgco
Potrebno je puno vremena i mljevenje postaje dosadno nakon nekog vremena, ali na početku je bilo STVARNO zabavno.
Ovo je igra u kojoj ne radite gotovo ništa dok vas pokušavaju natjerati da kupujete stvari kako biste zaradili više lažnog novca, tako da možete nadograditi da zaradite više lažnog novca. Ako volite ovu vrstu igara, onda je to više od toga, mislim da vjerojatno postoje bolje igre tipa Idle sa zanimljivijim temama od ove.
Ovisnik sam o ovoj igrici, ali apsolutno prezirem oglase u vijestima koji su u 3/4 dijela, koji vas tjeraju da svakih 9 sekundi kliknete "sljedeće". Nepravilni su, zastarjeli i pretjerani u usporedbi sa svim ostalim oglasima. Ne smetaju mi oglasi u igri, ali oni su toliko neugodni da radije izađem iz igre nego se bavim njima. Uklonite ove oglase, to bi uvelike poboljšalo igru.
Coolllllllll
Prijatelji su nestali i ne mogu povezati na facebook nakon ažuriranja
Za sada dobro, jako zabavno i super besposleno. Volim gledati kako se iznos novca koji zarađujete povećava. Vratit ću se radi boljeg uređivanja nakon što igram dulje od sat vremena.
Dobro Al samo da su cijene nize ,
Bljak
dobra igra. malo dosadno ali jako dobro.
Nekad sam igrao kao malo dijete pa je u redu ako si umoran od spavanja prije nego spavaš, iako igra dobije puno novca
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Szimulációs játékok mhx
2,5 godine nakon moje prve recenzije i užitak je isisan iz ove igre. Problemi s rušenjem - popravljeni Dobiti 4x 7d množitelj - nerfed (očito FU za prave besposlene) Dobiti super menadžere - nerfed Dobiti super gotovinu svaka 4 h - nerfed Dobiti druge množitelje - lijepo Dobiti 5min množitelja - super Dobiti 1h\1d+ množitelja - NEPE (NE prividna FU pravim besposličarima) Ova igra, tako teško se pretvorila u PLAĆANJE ZA POBJEDU, izgubio sam svaku želju za igranjem. Očekivao sam više od vas Kolibrija.
Ovo mi je sada najdraža ikad u Trgovini Play
Na početku sporo.A dok se reklamira brzo.
Ako gledate oglas i nakon dodavanja ne dobivate duplu gotovinu. A dodaci su međuspremni. Ponekad se morate vratiti i ponovno gledati dodatke samo da biste dobili ×2 i tako dalje
Predugo je potrebno da se zaradite novčići za nove zemlje, zbunjujući kako dodati zarađeno kovano u skrovište ili pustiti da se potroši na kontinentima.
Igra nije ništa specijalno ali je okej
Izludio mi se. Znao sam da se radi o igri u mirovanju, ali nisam očekivao da ću morati komunicirati *ovo* malo. Također moram reći da su osmijehi na licima likova samo pomalo jezivi.
Stvarno zarazna igra. Ali postoji jedan problem, a to je da ponekad želim gledati dodatke, ponestane i gledam 30 sekundi praznog sadržaja.
not bad hdhfhxhdbdbcxhd i na koji se u tom smislu ne može reći da se u priopćenju koje je u kap u moru u kojem su se u priopćenju koje potpisuje iu tome je moguće nakon toga su i oni koji nisu imali priliku vidjeti kako je to što su se na taj način u petak navečer na treningu u tom smislu da će u ponedjeljak navečer na kraju se ispostavilo kako se to dogodilo u tom trenutku nije bio ni blizu mora se reći
Događaj moj ne radi. Osim te dosta solidne igrice....
A nije losa
U posljednja 2 1/2 dana, ne mogu natjerati igru da se učita, prošao je 88%. Vrlo frustrirajuće kada trošite novac na svakodnevne artikle, ali se možete prijaviti da ih prikupite ili koristite. Pokušao sam deinstalirati i ponovno instalirati, ali nije popravljeno. POMOZI MI!!!
Ova igra je vrlo zabavna i izvrsno ubija vrijeme! Jedini problem koji imam je što igra daje puno reklama. Osim toga, mislim da je to odlična igra
Igrica je dobra ali sve je skupo nakon nekog vremena i treba dva dana da kupim novi Shaft ali ok je 😀
Troppo bello
Ok zanimljivo igrica greyt
Zabavna igra, ali sklona greškama - oglasi se često ne igraju što dovodi do potrebnih dodatnih pokušaja. Povremeno će zaslon postati crn i aplikaciju je potrebno ponovno pokrenuti.
dobra tekstura.
Igra je ZABAVNA!, ali reklame ne rade. Stvarno želim biti u mogućnosti dobiti nagradu u igri, popravite što prije!
Ok igra
Sjajna igra. Zabavljao sam se neko vrijeme. Ima neke greške. Ali ne smetaju puno.
Ovo je šala ne instalirajte 🤬
To je stvarno zabavna igra.. Uživam je igrati svaki dan u svoje slobodno vrijeme, ali imaju preveliku količinu promocija. Ne mogu proći 5 minuta a da ga ne vidim.
Vjerujem da je ova igra bila val uzbuđenja kada sam vidio dodatak, ali kada sam počeo igrati igru postalo je lakše pronaći svrhu. Zato su to samo 3 zvjezdice jer je bilo lako, dosadno i nimalo uzbudljivo na koji sam se osobno mogao sjetiti. Isto tako, ne vjerujem da je to igra sa svrhom, ako je pogledate iz drugog kuta vidjet ćete da je to igra izgradnje, igra suradnje s novcem i protoka prihoda. Tako da ga u tom slučaju ocjenjujem s tri zvjezdice za dobar i loš.
Dobra je igra
Zanimljivo i najbolja
Imam problema s reklamama otkako sam prvi put počeo igrati. To je super frustrirajuće. Rekli su mi da to popravim tako da resetujem svoj ID za google oglas i tako sam više puta. Ovo je jedina igra s kojom imam ovaj problem. A ponekad ću kliknuti na ikonu da učitam oglas za besplatnu igru novca i onda se igra ponovno pokrene i ne shvaćam je iako sam bio na pola puta kroz oglas. Ako volite ovakve igre jednostavno igrajte nešto drugo. Ova igra je frustrirajuća i stvarno loše kvalitete.
Learn Finnish - Speak Finnish Образовање jsnf
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash असल की नकल वाले गेम kxc
Ova igra je jebeno cool, definitivno me zaokuplja, a u slobodno vrijeme mogu uživati u nečemu cool. Imam samo jedno pitanje što je sa SUPER CASH-om i koja je razlika između Super Cash-a i tokena u igri? Što mogu učiniti s oboje osim nadogradnje. I ako je to sve, zašto uopće imati 2 vrste novca samo za istu stvar?
Jedan od najgorih UX dizajna ikad. To je vrlo zbrkana igra. Sve svijetli ili pokazuje ili ima upečatljive obavijesti. Čak je i njegovo korisničko sučelje neugodno. Previše boja na nekim stranicama koje ne znate ni gdje tražiti.
Ova igra, iskreno, nije tako loša, već je igrao i onda se čini da je sve u redu, nema puno reklama, ali sveukupno je još uvijek dobra igra za sada...
Želi da gledate gomilu reklama kako biste dobili nešto.. Nitko od njih vam ne daje stvari. Ili odmah pogriješi ili pogledate cijeli video da bi se zamrznuo na kraju. Sjajno.