|
Post by Lennox Loopen on Aug 12, 2010 21:28:23 GMT 2
Ebben lehet hogy igaza volt, de másban, akkor úgy gondoltam hogy nincs igaza. Hiszen ha nem segítek, a szerencsétlen megpróbálja a főernyőt kinyitni, ugyanúgy lezuhan, és meghal. De kár is lett volna továbbb vitatkoznom, vagy akár csak megszólalnom... Ekkor elcsattant az első ütés...aztán a második...a harmadik...a nyolcadikig némán próbáltam tűrni, de a kilencedik után ordítanom kellett, tizenötnél már nemigen volt hangom, huszonegynél szinte meghaltam, és az utolsónál mintha elájultam volna...
|
|
|
Post by Claus von Stauffenberg on Aug 12, 2010 21:40:13 GMT 2
Az üvöltésre a tábor nagyrésze felfigyelt, de a harckocsizókon kívűl senki nem jött oda. -Remek, legközelebb szólnak a rangidősnek, ez legyen mindenkinek figyelmeztetés. - kezdett bele a százados. - Este 11:58-ig mindenki itt áll és vár. -Uram, elájult! - mondja az őrmester amikor megvizsgálta Lennoxxot. - Őt is hagyjuk itt? -Igen, hagyják. - válaszolja a százados. - A következő ugrásuk holnap 0:01-kor fog bekövetkezni. Nem akarok még egy halálesetet, különben kivégeztetek valakit! - azzal hátrafordul és lelép a tisztekkel.
-Te Tom, ezek meg mit alkottak? - kérdezi az egyik harckocsizó. -Ha igazak a hírek akkor az ott... - mutat rá Lennoxra Tom. - Adott valami utasítást az egyik srácnak és az meghalt. -Az szopás... - mászik elő a tankból a sofőr. - Kicsit félreértenek valamit és kampec... -Ha jól tudom. - folytatja Tom. - A hadnagynak volt a rokona a kölyök...
|
|
|
Post by Ryan Knoxwille on Aug 12, 2010 21:46:45 GMT 2
Eltelik egy óra... kettõ... négy... Midenki hallgat, néha hallani egy fütyült dallamot, sugdolózást...
- Ryan, valahogy elkéne vinnünk onnan Loopent. - Hát persze, hogy te is erre a sorsa juss? Nyugodja meg, mindjárt magához tér, ha mázljia van, még ki is aludhatja magát ott. Hé! Hé Lennon! - Próbáltam odaszólni neki. - Ne mozdulj, Aludj egy jót, onnan csak nem viszek el egy darabig... Miattunk meg neaggódj mi jól elvagyunk itt!
Bíztattam, vagy valami olyasmi, bár kitudja hogy hallotta-e. De lassacskán csak eltelt ez a "pár" óra...
|
|
|
Post by Lennox Loopen on Aug 12, 2010 21:56:11 GMT 2
Most biztos mindenki azt hiszi, hogy rossz parancsot adtam...bár már mindegy, mindenki gondoljon, amit akar. Az első órában magamhoz tértem, de moccani sem tudtam. Ekkor döntöttem el, hogy Highwaynek sosem leszek jóbarátja. Hallottam valami sustorgást, de nem értettem belőle sokat. Most miattam áll így mindenki. Épp csak felkelek, és mindenki agyonver. Annál jobb - gondoltam - szeretek hamar túlesni a rossz dolgokon. Később összeszedtem magam, és felültem, de úgy maradtam, mert fájt mindenem, holott csak a hátamra kaptam. Ez jó lecke volt, ezek szerint mostantól senkinek nem szabad segítenem, jószándékból sem. Felültem, és így próbáltam pihenni. Halálos csend volt akkor.
|
|
|
Post by Claus von Stauffenberg on Aug 13, 2010 11:26:27 GMT 2
Az órák lassan teltek, a sötét egyre jobban leereszkedett, de az eső nem akart elállni. -Figyelem! A század ugráshoz készülj! - adta ki valaki a parancsot.
|
|
|
Post by Ryan Knoxwille on Aug 13, 2010 11:30:46 GMT 2
Újabb ugrás, újból szétázva. Lassacskán mindenki elindult a gépek felé, élettelenül, átázva, éhesen... De hát ez a parancs, és a mi dolgunk ezeket gondolkodás nélkül megtenni.
Most próbáltam minnél hátrébb helyet találni magamnak, több-kevesebb sikerrel ez meg is történt, és valahol a gép közepén találta mmagam. Legszívesebben aludtam volna, de kitudja miféle õrültségre készül még ez a hadnagy...
|
|
|
Post by Claus von Stauffenberg on Sept 9, 2010 12:37:38 GMT 2
//Bocs, hogy inaktív voltam, igyekszem pótolni a kiesett időt.//
Ryan már-már állva alszik, amikor a gép elkezd "ugrálni" alattuk. A lámpa pirosan izzik, a sötét táj nyomasztóvá vált. Mindenki vacog és fél. Ilyen időben még nem ugrott az egység. Egy légörvény után hangos reccsenést hallasz a hátad mögül és egy tompa puffanást. -Uramisten... - hallod valakinek a hangját. - Valaki hívjon egy felcsert! -Gyökér, itt nincs felcser... - hallod egy másik társad hangját. - Akaszd ki a karabínerét, különben mi sem ugrunk...
|
|