|
Post by Karl Friedrich Otto Wolff on Jul 18, 2009 16:54:07 GMT 2
Nevem: Karl Friedrich Otto Wolff, a.k.a. Karl Wolff Nemzetiség: árja német Rang: SS-Gruppenführer ('39-ces állapotot tekintve) Kor: 39 Nem: férfi Születési hely: Darmstadt Felszerelés: az NSDAP aranyozott horogkeresztes kitűzője; P08 Lueger; tiszti dísztőr; Hitlerjugend szúróereklyék; etc. Beszélt nyelv: német, angol Tartózkodási hely: Berlin
Történetem: 1900. május 13.-án születtem Darmstadtban. 17 évesen az első világháborúban szolgáltam. 1933-ban lépek be a pártba s aktívan tevékenykedem. A háború kezdetén helyet kapok Hitler főhadiszállásán, a Führer vezérkarában. '42-től szolgálok Obergruppenführerként ill. Himmler személye körüli staff vezetőjeként; úgy emlegettek, mint az összekötő kapocs Hitler és Himmler között. A Vaskeresztet is elnyertem. Mindemellett a Waffen-SS tábornoksága és Észak-Olaszország katonai kormányzósága és Olaszország rendfenntartási feladatainak irányítása is az én hatásköröm volt. A háború után előbb igyekeztem menteni a menthetőt a Birodalommal kapcsolatban, ám a szövetségesek rugalmatlanok voltak. 1967-ben szabadultam a mindezért kirótt börtönbüntetésem alól. 1984-ig aktív életet éltem, amikoris július 17.-én elragadott a halál Rosenheim városában.
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Jul 18, 2009 18:10:04 GMT 2
Felszerelés kicsit kevés. Tán tisztelt Karl Wolff egy aranyozott horogkeresztes kitűzővel akarja majd fejbe csapkodni az ellenséget? Mi felszerelés alatt általában a fegyverzetet értjük, valamint esetleg civil dolgok (családi fénykép például, bár Wolff nem biztos, hogy foglalkozott ezzel). Szóval úgy gondolom ezt még kiegészítheted egy pontosabb listára/listával. Történeted szép, rövid és lényegre törő. Esetleg kimásoltad valahonnan? Nem szekálni akarlak, csak kérdem és lehet Churchillnek ehhez lesz egy-két szava, de részemről zöld utat kapsz viszont Churchillt még várd meg! Köszönöm!
|
|
|
Post by Karl Friedrich Otto Wolff on Jul 18, 2009 18:30:29 GMT 2
Berlin, den 18. 07. 2009
Herr Goebbels,
Jogos a felszerelési megjegyzése, de mivel az első világháború óta - melyben egyébként egy kiváló Mauser 98k-val volt szerencsém védeni a Vaterlandot - nem volt szükségem arra, hogy sűrűn fegyvert emeljek vállamhoz (milyen érdekes lehet ezzel szemben pl. Eichmann SS-Obersturmbannführer feladatköre, aki saját fegyverével is ölhetett zsidót Budapesten, illetőleg szerény hatmillió alsóbbrendű fajbéli halálát varrták a nyakába anno). Ettől függetlenül korrigáltam.
Magánéletéről egy úriember nem beszél, de annyit elárulhatok, első házasságom sikertelenül zárult, de azért volt.
És bár személyemről akad néhány feljegyzés mint a Bundesarchivban, mind a világhálón, bátorkodtam saját kútfőből idézni.
Heil Hitler,
Karl Wolff SS-Obergruppenführer
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Jul 18, 2009 18:32:55 GMT 2
Akkor szép iromány valóban, de úgy gondolom Churchill is nézze majd meg.
|
|
|
Post by Winston Churchill on Jul 19, 2009 19:23:37 GMT 2
Szia!
Ne haragudj, de egy ilyen kaliberû karakter elindításához azért elég karcsú ez a történet...
Javaslom próbálkozz meg valami egyszerûbb és értelemszerûen alacsonyabb rangú karakterrel. Ha bármi kérdésed van, írj egy pm-et...
|
|