|
Post by Lennox Loopen on Jul 5, 2009 9:15:46 GMT 2
Név: Lennox Loopen
Kaszt: Ejtőernyős Rang: tizedes
Szint: 1. szint Pontok: 0 pont Beszélt nyelvek: angol
Felhasznált pontok: 0 pont Megmaradt pontok: 5 pont
Létrehozva: 2009. 07. 05. Módosítva: 2009. 09. 01.
|
|
|
Post by Lennox Loopen on Jul 29, 2009 13:49:26 GMT 2
Miután megérkeztem az "öreg kontinensre", először egy kisebb csomagot kellett elszállítanom egy határon lévő faluba. Ott töltöttem egy éjszakát, és visszamentem a táborba. Mikor visszaértem, furcsálltam a csendet az átlagos katonai zsivajhoz képest. Közölték, hogy a többi 101-est a német-francia határra küldték, ahonnan jöttem. Másnap egy nagyobb eligazítás után egy kis egységet és egy feladatot kaptam: egy 5...vagy 10...nem is tudom pontosan hány km-es szakaszt kellett figyelnünk a határon, és bármilyen nem oda illő dolgot látunk, azonnal szólnunk kellett a parancsnokságra. Pár órával később, amikor odaértünk, egy szerencsétlen francia lakos...vagy lehet hogy kém volt...mindegy, szóval egy francia nyelven beszélő, vékony, szakadt ember akart valamit tőlünk. Mivel nem beszéltük a franciát, és ő sem értette az angolt, kértem, hogy vigyék el őt egy közeli ideiglenes táborba, majd ott segítenek rajta. Később vendégeket kaptunk: eljött az idő egy kis csatározásra. A német katonák voltak vagy 14-en, mi maximum 12-en lehettünk. Egyre csak tartottak felénk, mi pedig vártunk. Ekkor elkezdtek lőni felénk, mi viszonoztuk, azonban nem jártunk túl jól. Ők csak közeledtek, nekünk pedig vissza kellett ugranunk az árkokba és gránátokkal tartottuk vissza őket. Meg is történt, az eredménye: a németek meghúzódtak a gránátgödrökben. 10 perc múlva csend lett, ekkor kiküldtem 3 közlegényt, hogy óvatosan nézzenek körül és a szuronyokat is használják ha kell. Nem kellett, egyből tüzeltek, és már-már reménytelennek tűnt a helyzet, amikor megérkezett két géppuskás. A töltényük hamarosan kifogyott, így ők pisztollyal folytatták a tűzpárbajt. A vége a következő lett: a mi veszteségünk 4 ember + Wilson, aki szerencséjére csak a karján sérült meg. A németek rosszabbul jártak, náluk csak 3 ember maradt. Megadták magukat. Szóltam, hogy vezessék ide őket. 2 katonát elkísértek, amikor a harmadik egyén a gránátját kibiztosította, és felrobbantotta magát 3 társunkkal együtt. Tehát összegezve: 7 halott, egy sérült. A tisztet ez nem nagyon izgatta, közölte, hogy majd kapok 10 vagy 12 új embert. Egy-két nappal később meg is érkeztek. Egy tizedesüket elvesztett, azonban tiszteletteljességüket megtartott 12 közlegény érkezett hozzám. Igazán rendes fickók. Első találkozásunkkor még nem mertem tegeződni, mivel látszólag sokkal jártasabbak a háborúban, mint én. Érdeklődtem a tizedesük iránt, de erről nem nagyon szeretnek beszélni. A sátorban még Miller kérdezősködött, aki nem szereti az újoncokat, mert szerinte sokat bénáznak. Hát ő sem kezdte másképp.
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Jul 29, 2009 14:31:37 GMT 2
Szépen megírt bővítés, a folytatást írd le még azért. Ha szintlépésért írtad én engedélyezem a második szintet.
|
|
|
Post by Lennox Loopen on Sept 3, 2009 13:43:49 GMT 2
Történet bővítve!
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Sept 3, 2009 14:49:59 GMT 2
nyár volt, úgy, hogy nem figyeltem mi van, ha bővítés akkor befogom a szám . szintlépés elfogadva részemről.
|
|