|
Post by Winston Churchill on Oct 21, 2007 10:59:12 GMT 2
Minden játékos itt tud kérdezni ha bármi kérdése lenne.
// Remélem nem kell mondani, hogy határokon belül lehet írni. Például nincs káromkodás, kerüljük a rasszista megnyilvánulásokat stb. Köszönöm//
|
|
|
Post by Stefan Schmidt on Nov 29, 2007 17:18:24 GMT 2
Hogy lehet képet beállítani
|
|
|
Post by Stefan Schmidt on Nov 29, 2007 17:18:43 GMT 2
És melyik kalandhoz csatlakozzak
|
|
|
Post by Adolf Hitler on Nov 29, 2007 19:13:20 GMT 2
Üdv!
Ha lehet, legközelebb egy hozzászólásba írd a mondanivalódat! Kérj fel egy mesélőt, hogy meséljen neked, vagy az egyik moderátort. Amúgy van egy "Mesélőt keresek" nevezetű topic, ott kérhetsz magadnak Kalandmestert.
Ui. Kérlek változtatsd meg normálisra a profilodat!
T, Führer
|
|
|
Post by Heinrich Himmler on Feb 1, 2008 19:28:31 GMT 2
Azt szeretném kérdezni hogy Heinrich Himmlernek már nem lehet lenni?Megcsinálta már valaki?
|
|
|
Post by Benito Mussolini on Feb 1, 2008 19:30:30 GMT 2
Himmler nagy hatalmú karakter. Ha van rá kiírt pályázat, be kell nyújtani egy pályaművet, és ha az jól sikerült és elnyeri a Staff tetszését a karakter a Tiéd. Én személy szerint nem tudok róla, hogy ki lenne írva a pályázat a karakterre, de lehet, hogy tévedek, mostanában ritkán járok fel ide sajnos.
|
|
|
Post by Heinrich Himmler on Feb 2, 2008 17:12:29 GMT 2
Még október21edikén volt kiírva,csak nem tudom,hogy azóta be lett-e vonva vagy megcsinálta-e valaki
|
|
|
Post by Winston Churchill on Feb 2, 2008 19:33:27 GMT 2
Ha akarod megpályázhatod, majd küld el nekem pm-ben... De aztán jó legyen
|
|
|
Post by Heinrich Himmler on Feb 2, 2008 20:43:04 GMT 2
Amúgy milyen kalandja lehet egy Himmlernek?Vagy akkor moderátor lennék,igaz?
|
|
|
Post by Benito Mussolini on Feb 3, 2008 15:02:33 GMT 2
Nem moderátorként kapnád meg, hacsak nem nyeri el kellő képpen a Staff tetszését, de akkor is csak ország moderátorként. Valószínűleg "csak" speciális karakterként kezdenéd, ami azt jelenti, hogy nem kell semmiért sem pontért fizetned.
|
|
|
Post by Heinrich Himmler on Feb 3, 2008 18:33:31 GMT 2
Az jó! :)Mikorra készítsem el?
|
|
|
Post by Sors on Feb 3, 2008 21:03:53 GMT 2
Hát kezd el és ha kész vagy küld el... Sok sikert!
|
|
|
Post by Heinrich Himmler on Feb 5, 2008 18:33:13 GMT 2
jó,köszönöm.Azt hiszem hogy hétvégére biztos meglesz.
|
|
|
Post by Heinrich Himmler on Feb 5, 2008 19:53:13 GMT 2
hogy lehet beállítani azt hogy ne legyen ilyen nyomott a kép?
|
|
|
Post by Winston Churchill on Feb 5, 2008 21:45:57 GMT 2
Nekünk kell elküldeni és mi átméretezzük, feltöltjük. A Pb és SL alap szépséghibája, hogy a képeketcsak 100*100-ig engedi a nincs feltöltve...
|
|
|
Post by Sven Heiner on Feb 15, 2008 20:31:37 GMT 2
Én még új vagyok és mindenki amikor kezd 1 szintü 5 ponntal?
|
|
|
Post by Winston Churchill on Feb 16, 2008 1:13:32 GMT 2
Elõször is szia, köszöntelek az oldalon!
Nos, alapesetben, igen, mindenki 1. szintrõl, 5 ponttal kezd, de...
... mivel mindenkinek kell írni egy elõtörténetet, mielõtt játszani kezdene, így egy igényes elõtörténettel, akár 2. szintrõl is indulhat az illetõ, ha a története elnyeri a tanács tetszését. Persze ehhez mind tartalmilag, mind minõségileg, mind terjedelemben meg kell felelni...
Sok sikert az elõtörténetedhez katona!
|
|
|
Post by Karl Kruegger on Mar 3, 2008 19:42:28 GMT 2
Sziasztok! Most kezdtem és nem minden tiszta: hogyan kell előtörténetet feltenni, hogyan kell a profilomat teljesen kitölteni, stb. Ha valakinek volna egy kis energiája, azt megköszönném.
Karl Kruegger "csak" egy német közkatona, hatalmas becsvággyal és ideológiával
|
|
|
Post by Winston Churchill on Mar 4, 2008 21:38:50 GMT 2
Látom sikerült megoldani a problémát, sorry, hogy csak most vettük észre, hogy volt kérdésed. Természetesen a jövõben is fordulj bizalommal felénk...
|
|
|
Post by blitzkriegmc on Apr 22, 2008 19:31:56 GMT 2
Sziasztok!
Abszolút új vagyok itt! Néhány napja fedeztem fel ezt az érdekes játékot, és gondoltam megpróbálom milyen is. Lenne egy pár kérdésem...
- pl szeretnék én is saját képet mint ahogy a legtöbb felhasználónak van Ennek milyen méretû képnek kell lennie? Milyen kiterjesztésûnek?
- a karakterlappal is lenne néhány kérdésem Valamelyik moderátor elmagyarázhatná nekem azt az URL-es megoldást Magyar katonáknak is van esélyük jó kalandokat megélni? Az elõtörténetemhez, hol találok segítséget (pl milyen katonai iskolák müködtek akkoriban, stb)
bocs ha hülyét kérdeztem:D de még zöldfülü vagyok
|
|