|
Post by Colt Lionsdale on Feb 24, 2009 22:01:06 GMT 2
Név:MColt Lionsdale Nemzetiség:USA,Amerikai Kor:26 Nem:Férfi Születési hely:NewYork Rang: Rend avagy kaszt:Közkatona Felszerelés:BAR gépkarabély(aszthiszem hogy az de nem tudom)Repeszgránátok 3db,Rohamsisak,Kulacs,Gránátostasak,Colt45,Kulacs,Katonai egyenruha, Beszélt nyelv(ek):Angol,Francia,Lengyel Elõtörténet: 1913-ban született NewYork városában. Szülei Gazdagok voltak. Apja egy fegyvergyár fõnöke volt. Anyja pedig egy kórházigazgató. Már kis korában is oktatták de õ nem nagyon akart tanulni. Elszökött otthonról vidékre. Vidéken megtanult sok mindent. 12 éves korában visszament szüleihez. Ismét járt iskolába csak éppen olyanba ahol a fegyverhasználatot tanították. Õ éppen oda akart járni. Megtanult bánni a fegyverekkel. Azok közül is BAR a kedvence. Aztán az I. világháború után beállt katonának. Ujjoncként kezelték mert a testalkata gyenge volt 3 év kellett hozzá hogy megerõsödjön. Bent a hadseregnél figyelembe vették mennyire jól bánik a fegyverekkel. Felvették katonának. Nem volt szolgálatban még 2 évig. Addig tanulta tovább a fegyverek használatát. És apja a mûködésükre is megtanította. 2 év mulva behívták és felszerelték. (Remélem leszerelni nem fogják) Bocsánat hogy ilyen keveset irtam csak nem szeretem az elõtöriket
|
|
|
Post by Franklin D. Roosevelt on Feb 25, 2009 15:47:24 GMT 2
Még egy amerikai! üdv az oldalon. Kérnék még egy nevet amint ez megvan, s az adatlapod is kész akkor kezdheted a játékot!
|
|
|
Post by Winston Churchill on Feb 25, 2009 18:24:15 GMT 2
Szia!
Kiegészítésképp még annyit, hogy a történet rövidsége miatt, a kezdõ rangod közlegény lesz.
Jó játékot!
|
|