|
Post by Bernard Law Montgomery on Feb 22, 2009 9:24:29 GMT 2
Gondolom sokan olvastátok már a chaten az ezzel kapcsolatos dolgokat. A lényeg annyi lenne, hogy: - meg kellene nézni ki jönne. - kb. ki hol lakik? - mikor legyen? - gondolom a nyár lenne mindenki számára a legjobb, de ez sose biztos Tehát meg kérnék mindenkit, hogy írja le erről a véleményét, illetve gondolom senkinek sem "intim" téma az hogy hol lakik. Szerintem egy megyenév és egy égtéj elég. Tehát az én válaszaim: - Ha elérhető helyen lenne én mennék - Én Bács-Kiskun megye észak-keleti részen (Kecskeméttől keletre) lakom. - Szerintem a nyár lenne a legalkalmasabb időpont erre. De lehet, hogy a tavaszi szünetben is be lehetne iktatni egy ilyet! Várom a hozzászólásokat!
|
|
|
Post by "santa" Klaus Oppenheimer on Feb 22, 2009 20:02:22 GMT 2
békéscsaba, ami DK Mo. és sztem csak nyáron lehtne megoldani 3 napos tavaszi szünetünk lesz és hely nekem debrecen pest tökéletesen megfelel(vonat van), a dunántúlra már drága a jegy
|
|
|
Post by Winston Churchill on Feb 23, 2009 18:53:21 GMT 2
Sziasztok! Én teljes mértékben támogatom, de ahogy olvasom elég sokan nem Pestiek, szóval mindenképpen csak akkor éri meg megrendezni, ha az idõpont már legalább egy héttel elõtt fix és legalább öten (de inkább többen) biztos ott leszünk.
Nyilván Pesten kéne megrendezni, hiszen ide a legkönnyebb eljutni, még ha vonattal vagy busszal is.
Én személy szerint szintén egy nyári napot javasolnék, egyrészt mert akkor lefutottak az érettségik, az egyetemi vizsgaidõszak és sokan már a munkahelyükön is szabadságra mehetnek. Szóval azt hiszem egyet érthetünk, hogy nyáron kerüljön megrendezésre.
Továbbá sztem mindneképp egy nagyobb bevásárló központnál kéne találkozni (Árkád, Europark)
|
|
Walter Rall
2. szintû / 8 pont
N?met katona
N?met g?ppusk?s.
|
Post by Walter Rall on Feb 26, 2009 18:18:40 GMT 2
Továbbá sztem mindneképp egy nagyobb bevásárló központnál kéne találkozni (Árkád, Europark) Nem lehetséges, hogy az olyan vidéki parasztgyerekek, mint én eltévednek? Majd belépve a plázába egy szendvicsemberként fogo járkálni, elől hátul karton rajta felirat: "2WARos vagyok, merre van a találkozó ?" ;D Az előbbit vegyétek poénnak. Viszont először valami egyszerűbb helyet kéne találni. Pl. 12.ker XY utca 6. (ami akár pláza is lehet, csak ne benne, hanem valamelyik bejáratnál kéne találkozni szerintem)
|
|