Viktor Burg
2. szintû / 8 pont
N?met katona
K?zleg?ny
|
Post by Viktor Burg on Jan 24, 2009 16:47:47 GMT 2
Név: Viktor Burg Nemzetiség: Német Kor: 21 év Nem: Férfi Beszélt nyelvek. Német (anyanyelv) Rang: közlegény Felszerelés: Egy Stg44(sturmgewehr), (gépfegyver), egy Luger(pisztoly), egy túlélõkés, 4-5db repeszgránát, egyenruha, rohamsisak, kulacs, lõszerestáska, gyalogsági ásó, gránátos-zsák, Gázállarc, Gázállarc tartó tok, minimális kötszer, bakancs, csajka.
Elõtörténet: 1918 augusztus 20.-án születtem Berlinben, van egy nálam idõsebb testvérem Peter. Õ mutatott nekem példát a führer és a náci mozgalom mellett. Anyám Maria Deutsch éttermi felszolgáló apám Hans Burg bolti eladó volt. Az általános iskolát jeles magatartással és szorgalommal végeztem. Szerencsére testvéremmel és a szüleimmel alig eszleltük az országban a nagy szegénységet. Szakközép iskolai tanulmányaimat Berlinben végeztem. Ezután apám mellett próbáltam elhelyezkedni a bolti szakmában de hamar rádöbbentem hogy testvéremet kell követnem és be kell állnom az SS-be. Az iskola elvégzése után be is álltam. Úgy gondolom hogy nagy megtiszteltetés a testvérem oldalán harcolni a ruszki horda ellen. Most éppen Varsót ostromoljuk.
|
|
|
Post by Winston Churchill on Jan 26, 2009 16:33:19 GMT 2
Szia!
Bár nem túl hosszú és kimerítõ elõtörténet, de elfogadom. A kezdõ rangod közlegény.
Készíts egy adatlapot, majd a linkeket másold be a profilodba.
Jó játékot!
|
|