David Campbell
1. szintû / 5 pont
Angol katona
Pil?ta. A Laktanya ?s a Kik?pz? b?zis?nak a vezet? helyettese ?s titk?ra. Szakaszvezet?.
|
Post by David Campbell on Jan 22, 2009 19:08:17 GMT 2
1945 elején elesett Iwo Jima, és már csak Okinawa szigeterdõje állt Amerika és a Japán Birodalom törzsterülete között. Mikor az amerikai tengerészgyalogság 1945 április elején partra szállt, csúny áprilisi tréfa fogadta õket: egyáltalán nem ütköztek ellenállásba. A második napon azt hitték, hamar a kezükre kerül az egész sziget. Csakhogy százezres japán hadsereg várta õket a megfelelõ védelmi állásokban, a kamikázék pedig már készültek a támadó hadiflotta elpusztítására...
Nos itt amerikaiak és japánok csapnak össze. Mivel hogy a játékban csak egyetlen japán karakter van, az szerintem nem tud jönni. Egy másik japán meg a karakterét csinálja. Szóval most csak amerikaiak vehetnek részt a harcban. Itt nyugodtan lehet: Stratégiai bombázás, légelhárítás, deszanthadmûvelet, támadás és védelem. A kaland végén mindenki jutalmat is kaphat: pénz, pont, szint,ideiglenesen rang.
Szövetségesek:
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
Az amerikai 82. l?gideszant katon?ja, mesterl?v?sz
|
Post by Andrew Harrison on Jan 24, 2009 19:53:01 GMT 2
Szövetségesek: - Andrew Harrison és NJK csapata. (Küldetés: deszantos akció és stratégiai bombázás.)
|
|
|
Post by George Smith Patton on Jan 24, 2009 19:59:21 GMT 2
David figyelj ide! A küldetés végén jövök és elosztom a jutalmakat. A pénz, a pont és a rang nem lehet senkié NONBATTLE típusú kültetés után. Csak szintet kaphat az aki a legjobban fog mesélni. Köszike hogy végighallgattál. Szia! Andrew, kezdheted a mesélést!
|
|
|
Post by George Smith Patton on Jan 24, 2009 20:00:19 GMT 2
Én most egy kis időre leléptem!
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Post by Andrew Harrison on Jan 24, 2009 20:18:33 GMT 2
//Köszönöm tábornok úr! Akkor kezdem is!//
A gép csak ment és ment, Andrew persze aludt mert minek legyen ébren amikor még az ugrási hely fölé sem értek. Néhány percel késöbb a szokásos felállni, bekapcsolni, felszerelést ellenőrizni, ugrás parancsok hangzottak el. Nindenki kiugrott a gépből amit legalább húsz bombázó kisért. Andrew csapatának az a dolga hogy világítsanak a bombázóknak. Amikor földetértek, Andrew pont egy japán katonán landolt. Egy kis kézitusa kezdődött amiből Andrew került ki győztesen egy késsel a kezében. A kést eltette, elővette fegyverét és ment egyenesen előre. Nemsokkal késöbb csatlakozott társaihoz és együtt idultak el öldökölni.
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Post by Andrew Harrison on Jan 24, 2009 20:31:59 GMT 2
Néhány perc múlva eldördültek az első puskák. Andrew gyorsan levágódott a földre és lőtt egyet, de utána azt látta hogy egy japán felderítő összeesik. Előre kúszott és mégegyet lőtt puskájából. Egy civilt véletlenül lelőtt, odament és megnézte a testet, azon gránátok voltak - Tehát a rohadt japcsik csak civileket használnak már kamikázénak. - mondta a test elött. A többiek is odamentek, ekkor már géppuskák kattogása zavarta meg a csendet. - Valahol a közelben van egy géppuskafészek! Keegan, dobjon oda egy füstbombát! Keegan ekkor elővett egy füstbombát és odadobta a fészek elé. A gépből látták hogy honnan jön a vörös színű füst. - Cél 41fokra innen délre, tűz! - A bomba becsapódott az ellenséges géppuskafészekbe. - Szép lövés volt Johnson! Körözgessünk itt egy kicsit, utánna menjünk vissza a hadihajóra szólni a főparancsnoknak hogy kezdhetik a partraszállást.
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Post by Andrew Harrison on May 3, 2009 12:09:46 GMT 2
- A francba! - kiáltotta el magát Keegan. - Körbe vagyunk véve japcsikkal! Na, most már könyöröghetünk, hogy életben maradjunk.
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
|
Post by Andrew Harrison on May 21, 2009 10:47:17 GMT 2
Késöbb egy faházban tértem magamhoz. Meg voltam kötözve és már hallottam is, hogy az amerikaiak már lövik is a japcsikat...
|
|