|
Post by sokolov on Jul 28, 2008 20:26:00 GMT 2
Név: Alexandr Sokolov Kor: 20 Nemzetiség: Orosz Szül.hely: Leningrád Szül.év: 1919. szeptember 2 Felszerelés: Mosin-Nagant 1891/30, TT-33 Tokarev, Rohamsisak, Egyenruha, Kombinált kés, Tölténytáska, Evõedény, Köpenyszíj, Khaki pokróc, Sátorlap, Egészségügyi felszerelés, Hálózsák. Rang: Kaszt: Lövész Nem: férfi Pénz: 600 rubel Elõtörténet: 20 évvel ezelött, 1919. szeptember 2-án látta meg a napvilágot. Leningrádban. Apja katona volt, anyja pedig varrónõ. Az iskolai évek sem teltek jól el, mert mindig jött valaki a katonaságtól hogy beszámolót tartson a tanulóknak a katonai életrõl. Ez a munka megtetszett neki, beállt a szovjet hadseregbe. 1939.szeptemberében ment Lengyelországba, de a küldetése elött jó kiképzésben részesült. Csapatot nem kapott a feladatra mert még közkatona volt. De volt egy parancsnoka aki mindig dirigált neki hogy lõdd le, fojsd meg, rugj bele meg ilyesmik. Tehát Megkellett tenni azt amit parancsoltak neki. Mivel a németek és az oroszok egyidjüleg szövetséget kötöttek, nem szabad a németekre lõnie, de a németektõl távol lõvödözhet kedvére. De az õsz nem változtatott semmit. Sokolov továbbra is kitartott, a parancsnokát Varsó ostroma közben veszítette el. Mivel a parancsnoka túl sokat ivott az este és így a lengyelek lelõtték. Mert akkor már hajnal volt, és a lengyelek azt hitték hogy egy német járkál az utcán. Amikor a parancsnok meghalt, Sokolov elõrántotta a puskáját és lelõtte a lengyelt.
|
|
|
Post by Winston Churchill on Jul 29, 2008 23:24:26 GMT 2
Szia!
A történetedet egyenlőre nem tudom elfogadni. A karakter életéről lényegében 3-4 sorban írsz utána pedig olyan dolgokat, ami kicsit irreális.
Ebben az időben a szovjetek és németek egy bizonyos meg nem támadási szerződés értelmében "szövetségben vannak". Idővel ez majd változik persze, de a háború elején ez még igencsak elképzelhetetlen, amit leírtál. Javaslom a harcokról szóló részt töröld ki és töltsd fel valami kitalált dologgal a történeted. Amennyiben Szeretnél már létező játékosokat beírni a történetedbe, úgy figyelj az ő cselekményeikre is...
Ha kész vagy a javítással szólj.
|
|
|
Post by sokolov on Oct 11, 2008 19:57:42 GMT 2
A harcolos jelenetet kijavítottam. Most éppen varsóban vagyok és megöltem egy lengyelt. Mármint az elõtöriben. Ha elfogadtátok akkor majd szólok valakinek hogy meséljen bele az ostromba, vagy nyisson nekem egy külön kalandot. Most játszottam COD FINEST HOUR-ral.
|
|
|
Post by Winston Churchill on Oct 12, 2008 15:40:20 GMT 2
Szia!
Valahogy ez a történet még mindig nem kerek... Rengeteg olyan mondat van benne, amit nagyon puritánnak vagy kicsit hiányosnak vélek. Javaslom olvasd el a Minta Elõtörténetet, valami olyasmit várunk mind formailag mind tartalmilag. A kezdõ rangodat pedig beírhatod elõre, mint fiatal katona, közlegényként fogz kezdeni, amint módosítod a történeted. Remélem nem veszed rossz néven, de a Te érdekedben is történik mindez, hiszen így fogsz megtanulni minõségi módon játszani és fogalmazni. Ha valakinek, nekem ezt elhiheted, elég régi motoros vagyok már ezen a téren Ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan nekem egy pm-et.
|
|