David Campbell
1. szintû / 5 pont
Angol katona
Pil?ta. A Laktanya ?s a Kik?pz? b?zis?nak a vezet? helyettese ?s titk?ra. Szakaszvezet?.
|
Post by David Campbell on Jul 22, 2008 21:03:23 GMT 2
Név: David Cambel Nemzetiség: Angol Kor: 30 Nem: férfi Születési hely: Liverpool Rang: Szakaszvezetõ Rend avagy kaszt: pilóta Felszerelés: Egyenruha, Evõedény, Kombinált kés, Tölténytáskák, Köpenyszíj, Egészségügyi felszerelés, Lee-Enfield No. 4 Mk I: amit mindig magánál hord ha esetleg egy hadmûvelet során leszáll egy amerikaiakkal teli szigeten és a japánok az a helyet támadnák meg, de nincs a gépben üzemanyag. És egy HAWKER TEMPEST amit vezet. Beszélt nyelv(ek): Angol, Amerikai angol, Ausztrál nyelv. SZINT: 1. szint PONTOK: 5 pont VÁLLALAT: nincs NJK: nincs ÉPÜLET: Egy átlagos ház a laktanyában= 2 pont EGYÉB TULAJDONOK: Bedford QL= 3 pont FELHASZNÁLT PONTOK: 5 MEGMARADT PONTOK: 0 pont UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS: 08. 07. 22.
|
|
David Campbell
1. szintû / 5 pont
Angol katona
Pil?ta. A Laktanya ?s a Kik?pz? b?zis?nak a vezet? helyettese ?s titk?ra. Szakaszvezet?.
|
Post by David Campbell on Aug 3, 2009 19:29:26 GMT 2
AKTÍVAN RÉSZT VESZ EGY FRANCIAORSZÁGI KALANDBAN!
Pár órával ezelőtt kapott egy üzenetet:
Tisztelt Campbel szakaszvezető!
Önt és légi szakaszát a mai naptól fogva Dunkerque térségébe vezényeljük át. Az ottani főparancsnoktól megkapja az utasításokat és a szükséges eligazítást is.
Tisztelettel: Edward Jamison alezredes, a 123-as légi ezred parancsnoka!
Nemsokkal később megérkezett a Londoni kikötőbe, ahol felpakoltatta a szükséges felszerelést néhány hajóra, majd útnak is indult. Szakaszával együtt egy gyor csatornai átkelés után megérkezett Franciaországba, ahol találkozott Montyval. - Üdvözlöm itt Mr. - majd egy papírra pillantott - Mr. Campbel. Nincs nagy légiereje az itt állomásozó haderőnek, úgyhogy mindenkire szükség van. Tudja Campbel szükségállapot van. A franciák nem engedik, hogy nagyobb területeiket vonhassuk ellenőrzés alá, pedig jól jönne nekik. Tudja a franciáknak sajnos a Nagy Háború óta nem sokat fejlődott a hadseregük, úgyhogy eléggé ósdiak. Mi viszont modernek vagyunk. Mr. Campbel! A szakasza egyelőre csak ellenőrző feladatot lát el a saját területeinken. Így megismerik a terepet. Van a várostól 10 km-re egy ideiglenes repülőtér. Ott lesz a szállásuk is. Remélem elég meleg ruhát hoztak magukkal. Ez nem Palesztina. Ámbár gondolom maguk nem harcoltak az arabok ellen palesztinában. - majd újra helyet foglalt. - Értem uram. - válaszolta David. - Azért még előfordulhat, hogy egyszer németekkel is találkozunk uram? Tudja, én nem láttam német katonákat, már jó pár éve. A szakaszom már egy kicsit unatkozik is. És ha nem viszem őket a bevetési helyre, akkor a nyakamnak ugranak. De majd azt fogom mondani nekik, hogy először felderítjük a terepet és majd jó pár óra múlva fogunk támadni az ellenségre. Legalább be fogják venni ezt. - ezután David egy kicsit nevetgélt az Altábornagy előtt. - Mr. Campbell, hogy a katonái mit és hogyan csinálnak, az nem az én felelősségem, önnek kell elintéznie azt, hogy a katonái lenyugodjanak. És majd fognak látni németeket, szerintem... - válaszolta az Altábornagy. - Értettem uram! - szólalt meg David. Majd tisztelgett és elhagyta az épületet. - Fiúk! - szólt oda szakaszához. - Azt a parancsot kaptam, hogy először szokjunk hozzá a terephez és majd azután támadunk az ellenségre. Kérdés? Igen közlegény? - Uram! Az ellenség nagyon mesze harcol. A Német-Francia határnál vannak a barátaim is. Szerintem gyorsan menjünk oda. - Nos közlegény, az a parancs, hogy először gyakoroljunk a terepen és azután menjünk harcolni. - Na de... - Pofa be közlegény! - De... - Kuss! David ezután egy kicsit lenyugodott, majd megszólalt - Mindenki a gépére!
Folytatása következik!
|
|