|
Post by Sir Stewart Menzies on Jun 3, 2008 1:45:20 GMT 2
Bots srácok, de épp egy másik játékba is regisztráltam és olvasgattam az előtörténeteket. Akkora baromságot olvastam, hogy agyfa...agybajt kaptam tőle. Hát ha bármi hasonló gondotokat megosztanátok, itt megtehetitek.
|
|
|
Post by Sir Stewart Menzies on Jun 3, 2008 1:46:36 GMT 2
Itt van, amitől eldobtam az agyam. Írtam az adminnak, hogy "mi van?!" . Lehet. hogy ottani játékom rövidebb lesz, mint bárhol máshol...el lesz utasítva az előtörténetem! 1969. telén született Moszkva gazdagok lakta negyedében, egy hatalmas villában. Édesapja Michail Boris Darishnikov Oroszország 3. leggazdagabb embere, iparmágnás. Édesanyja, Elisabeth Anette McArthur egy átlagos amerikai család egyetlen lánygyermeke, aki Moszkvában tanult ösztöndíjjal az orvosi egyetemen. Ott ismerte meg Michail Boris-t , későbbi férjét. Michail rendkívül népszerű embernek számított Oroszországban. Több milliárdjából tellett arra, hogy támogassa a helyi szervezeteket. Rendelkezett saját futballcsapattal, rengeteg orosz vállalat részvényese volt.
|
|
|
Post by Schiller von Fokker on Aug 1, 2008 18:55:41 GMT 2
Az egyik tudományos TV csatornán egy második viágháborús repülőgépekról szóló filmet láttam. "Természetesen" angol volt. Én amúgy sem értem az angol humort, de ezt szerintem senki sem érti az angolokon kivül. Az egyik pilóta éppen a csodálatos Spitfire-t méltatta. Azt mondta /kb.összefoglalva/: Egyszer kötelékben repültem hét Spitfire-vel Németország felett, amikor megláttam a horizonton egy Me-262-est. Rávetettük magunkat a náci repülőgépre, hatalmas csatározás után, miben elveszítettem négy társamat, eltaláltam a gép szárnyát, ami !lassan visszavonszolta magát! a Német főváros felé. Nos, nekem ekkor a Rambó filmek ugrottak be, amikor a főhőst egy sereg géppisztolyos ürge üldözi, és mindössze egy golyóval a vállában kimenti a nőt a robbanás elött. De amúgy az angolok nem elősször "túloztak" a músoraikban. Például még csak az, amikor függőlegesen felfelé szállva menekül el egy Hurricannal. ;D Nem tudom, hogy ezt ide, vagy a viccek topicba kellett volna írnom...
|
|