|
Post by Adolf Hitler on Jun 18, 2008 17:38:42 GMT 2
Az úton két egyenruhás német sétált az ország Führere irodája felé. Egy szó sem esett végig a folyósokon, mind a ketten csendben mentek Hitlerhez. A küldönc a rangjához képest úgy érezte magát, mintha valami felsőbb körökben mozogna, közben csak Adolf egyik futára. Lehet már az is örömmel telíti el, hogy hozzá szól Németország diktátora.
Mikor megérkeztek, a küldönc távozott Bormann köreiből és magára hagyta a titkárt. Amikor Martin belépett a szobába és köszöntötte a Führert, ő sem tett másképpen.
- Heil!- emelte meg félig a kezét az ablak előtt álló Hitler.
- Kérem, foglaljon helyet. Esetleg egy csésze teát, vagy kávét?- kérdezte jó kedvűen Adolf. Egyelőre senki nem tudhatta, hogy miért ez a felhőtlen boldogság. Talán a Lengyelországban aratott sikerek végett?
|
|
|
Post by Erwin Rommel on Jun 18, 2008 18:18:09 GMT 2
Rommel sietve ment a Reichstagba. Mikor elért Hitler irodájához benyit az ajtón és haptákba vágta magát a karját az égnek nyújtotta a karját és elkiáltotta magát: - Heil Hitler!
|
|
|
Post by Martin Bormann on Jun 20, 2008 10:55:57 GMT 2
"Komoly lehet a dolog, ha még Rommel is itt van....mit akarhat?" - gondolkodott Bormann. "Mindegy. Csak kiderül." - gondolta tovább. "Köszönöm Führerem, kávét kérnék." - Leült a kanapéra, iratait maga elé tette a dohányzóasztalra. Figyelmes tekintettel nézett vezérére és megkérdezte: "Bátorkodom kérdezni. Milyen szándékból hívatott, mein Führer?"
//Ön jön, Führerem//
|
|
|
Post by Adolf Hitler on Jun 23, 2008 13:21:35 GMT 2
- Heil, Herr Rommel!- emelte ismét félig magasba a kezét a Führer, majd kezével a Martin mellett lévő üres székre mutatott, jelezve, hogy ott foglaljon helyet Erwin.
- Két kávét hozzon legyen szíves, biztos Erwinnek is jól jön.- mondta mosolyogva a szoba egyik sarkában álló, eddig észrevehetetlen személyzeti titkárnak Németország vezetője. A férfi bólintott egyet, majd távozott a teremből. Most már tényleg csak hárman vannak benn a szobában.
- Nem véletlenül hívattam őket az irodámba. Egy rendkívül fontos megbeszélni valónk lenne, amit nem szeretnék a Vezérkarral megbeszélni, ezért ez szigorúan bizalmas és szeretném, ha ez hat szem közt maradna.- mondta, majd ő is leült az íróasztal másik oldalára.
- Lengyelországban rendkívül jól teljesítettünk, de szerintem a nagyhatalmak ezt nem fogják szó nélkül hagyni. Háborút nem fognak ellenünk indítani, de Varsóba, meg egyéb jelentősebb városokba biztos vagyok, hogy kémeket, vagy elit csapatokat küldenek.- mondta zord tekintettel Hitler, majd az asztalon összekulcsolta a kezeit.
- Rommel, ön lesz az, aki az én különleges SS hadosztályomat fogja vezetni, és elvárom, hogy felderítse és megsemmisítse az ellenállókat. Erre egy különlegesen jól kiképzett páncélos alakulat fog a szolgálatára állni, ami Panzer négyesekből fog állni. Ez a hadosztály jelenleg az egyik legütőképesebb csapatunk, ezért elvárom, hogy jól végezze a munkáját. Amelyik várost megtisztította, ott lehetőleg építsen ki védvonalakat, tartsa a kormányzása alatt a főbb városokat.- mikor végzett Bormannra tekintett, aztán folytatta.
- Öntől szeretném kérni a lengyel hadművelet aktáit, és szeretném, ha Rommelnek átadná a tankokról szóló adatokat. Amúgy pár nap múlva szeretném, ha ismét megkeresne.
|
|
|
Post by Erwin Rommel on Jun 23, 2008 19:57:35 GMT 2
- Igenis mélyen tisztelt Führer. És köszönöm ezt a nagy bizalmat. Gondoskodom róla, hogy nem szenved majd hiányban. Megleckéztetem azokat az átkozott lengyeleket, és majd megtudják, hogy ki is Erwin Rommel...
|
|
|
Post by Martin Bormann on Jun 24, 2008 11:25:18 GMT 2
"Parancsára, Mein Führer!" - válaszolta Bormann, és átnyújtotta a rendbe szedett, fekete fedlappal és fehér horogkereszttel ellátott aktát Rommelnek. "Amennyiben ideje engedi, vezérem, akkor holnap ugyanebben az idõben újra eljövök. Állok rendelkezésére!" - Fejet hajtott ültében. Felhörpintette kávéját és kérdõn nézett a vezérre. Várta további parancsait....
|
|
|
Post by Franklin D. Roosevelt on Sept 12, 2009 10:21:56 GMT 2
Válaszlevél Adolf Hitler részére.: Tisztelt Hitler. Amennyiben tényleg kész tárgyalni, és érveivel alátámasztani azt amit az utóbbi időben cselekedett akkor az Egyesült államok leül önnel és követeivel tárgyalni. Addig is kérem értesítsen melyek azok a dolgok amiket kész megtenni. Roosevelt.
|
|
|
Post by Adolf Hitler on Sept 12, 2009 10:31:14 GMT 2
Az USA elnöke hamar reagált Hitler üzenetére, de a Führer sem tétlenkedett sokat.
"Gondolom tudja, hogy mi folyik most jelenleg szinte egész Európában. Lengyelország csak egy a sok közül ami megoldásra várt. Sajnos sokan fordulnak Németországhoz a problémáikkal, de ehhez az Ön segítségére is szükség lenne. Az elmémet azokban a napokban köd homályosította el, de mostmár mindent tisztán látok, és tudom mi lenne a legjobb Európa egy részének.
Kész vagyok tárgyalni Önnel, elnök Úr és érdeklődve várom a feltételeit, én pedig ahhoz irányítom az én érdekeltségeimet. Remélem sikerül megoldást talánunk közösen Európának, hiszen a jelenlegi helyzet rendkívül katartikus."
|
|
|
Post by Franklin D. Roosevelt on Sept 12, 2009 10:42:17 GMT 2
Tiszelt Fürer: Amennyiben elfogadja vendégül látom az egyesült államokban. Remélem elfogadja a meghívásom. Kérem jelezze mihamarabbi érkezésének körülményeit. Franklin.D.
|
|