|
Post by keegan on Nov 10, 2007 17:42:27 GMT 2
Név: Frank Keegan Nemzetiség: Amerikai Kor: 30 Nem: férfi Rang: szakaszvezető Rend avagy kaszt: légideszant Felszerelés: Thomson géppisztoly, deszantos felszerelések Előtörténet: Chicagoban született egy gazdag családban. Szüleit tíz éves korában vesztette el egy autóbalesetben. Tizennyolc éves korában katonai iskolát végzett. Az alapokat megtanulván elment egy kiképzőtáborba ahol nagyon sokat gyakorolt. 1. Mesterlövész kiképzés 2. Bomba hatástalanítás 3. Terepgyakorlatok, pl. szögesdróton átbújás, kötélmászás. 4. Ugrás: a légideszantosok kiképzéséhez kötelező feladat. Egy repülőből kellett kiugrani és a megfelelő helyen kellett földet érni A kiképzés után besorozták a 82.légideszanthoz.
AZ ELSŐ KÜLDETÉS
A repülönk csak szállt a levegőben. Mikor alattunk robbant egy rakéta, azon nyomban mindenki kiugrott a gépből. Amikor földetértünk, elkezdtük támadni az ellenséges állásokat. Ahogyan kiértünk az első álláshoz, egyből felrobbantottam egy üteget. A bobmát elhelyeztem, időzítettem és elrohantam onnan, nehogy a nyakamba robbannyon az egész állás. A második állást már javában védték. Oda dobok egy gránátot. Robbanás. Az út tiszta. Roham. A második állás is elfoglalva. Néhány nappal késöbb azon a helyen létesítettünk egy bázist. Ez valahol Franciaországban volt, úgy a Hoc-félszigeten. De onnan hamarosan menekülnünk kellett, mert már a német hadsereg a part közelében tartózkodott.
|
|
|
Post by Benito Mussolini on Nov 10, 2007 17:52:50 GMT 2
Helló!
Lenne pár javítani való az előtörténetedben és bővítsd is ki. A bővítés alatt további minimum 20-25 mondatot értek. A hibák:
1. "Thomson géppuska" Ilyen nincs. Olyanról, hogy Thompson géppisztoly már hallottam.
2. Chikagó. Na igen. Helyesírásra ügyelni kéne. Chicago-ra gondoltál szerintem, de ha tévednék javíts ki.
3. Egy kicsit fura elképzelésed van a katonaságról! Itt nem pontozzák az embert, nem lehet különböző eredményeket elérni: Meg lehet felelni és nem. Ha megfelelsz eldöntik a képességeid alapján, hogy mire vagy képes. Nem adnak oklevelet. A katonai iskolában pedig nem teljes kiképzést kapsz, hanem főként az elméleti alapismereteket oktatják, és az iskola után egy kiképzőtáborba kerülsz ahol a gyakorlatokat végeztetik el veletek.
4. Az előtörténet legyen összefüggő, ne csak egymás után rakott tőmondatokból álljon.
Ha ezeket a hibákat javítottad és a nevedet átírtad vagy én vagy a moderátorok esetleg adminisztrátorok egyik újra megnézi majd az előtörténetedet, és újraértékeli. Köszi a megértést!
|
|
|
Post by keegan on Jun 3, 2008 18:30:00 GMT 2
Na most javítottam! Lécci nézzétek meg és vagy itt, vagy pm-ben, vagy az e-mail címemre írjatok: ceky@t-online.hu
|
|
|
Post by Adolf Hitler on Jun 3, 2008 19:08:32 GMT 2
Szia ismét!
Mussolinivel előzetesen megbeszélve arra jutottunk, hogy én bírálom el a művedet.
Először is rendkívül örülök, hogy nem adtad fel, és továbbra is szeretnél játszani. Sajnos az előtörténetedben rendkívül sok hiba van, alább pontokba szedve vázolom is őket.
1. Adatlap...adatlap...adatlap. Kérlek készíts egyet!
2. Rendkívül rövid, minimum még egyszer, ha nem kétszer ennyit írjál, tartalmas, eseménydús, vesszőkkel gazdagított szép magyar mondatokkal.
3. Gyerekkorodat kb. két mondattal elintézted. Kérlek nézz meg egy már elfogadott szinttel rendelkező előtörténetet, és azt vedd mintául. Gyerekkortól kezdve a jelenig szinte minden részlet rendkívül fontos. A szabályok 99%-ban választ tudnak adni az esetleges kérdésekre. Nem kérlek meg arra, hogy olvasd el mindet, mert azt szerintem nem sokan tették meg, de az előtörténetekkel kapcsolatosat, minden esetben fusd át legalább egyszer.
4. Örülök, hogy ilyen személyiséget választottál magadnak, de azért egy ilyen karakterhez mint már mondtam, részletesebb pályaművet készíts.
5. Az első küldetésben lezajlottakat mondjuk betehetnéd az koncepciód közepére, azaz a tárgyalás egyik pontjára.
6. Helyesírásra nagyon figyelj oda. Ajánlatos ilyenkor a Wordot alkalmazni, én is sokszor igénybe veszem. Pl: robbannyon helyett robbanjon-t írhatnál.
7. A küldetést is részletezd, és ha lehet ne erről szóljon, mert et kicsit abszurd számomra. Vagy ha mindenképp itt akarod, hogy legyen, akkor indokold meg, hogy kik lőttek rátok és miért.
8. Szüleidről, barátaidról, szerelmedről stb tegyél említést, így világosabb mindenki számára, hogy milyen is a srác lelkivilága.
Ha javítottál, ismét megnézem és nagyon szeretném már elfogadni.
Ui. Mussolini pár pontját azért nézd meg még egyszer.
Adolf Hitler
|
|