|
Post by Joseph Goebbels on Sept 6, 2009 22:04:36 GMT 2
Crutzfield Hassel
A társaság diszkréten hányni kezd, közben Pici legyakja a gyereket és értetlenül néz mindenkire, majd kifakad. - Most miért? Mit tehettem volna? Ölessem meg magam vele és akkor lemészárol titeket is? Papa néha tudod ugye, hogy nagyon ostoba és érzelgős tudsz lenni? Vagy ő, vagy én! A háború nem való a fiataloknak! - mérgeskedik Pici. Tovább indulnak, miután rendezték ezt az ügyet. A folyosó végén egy ajtó, kinyitják és egy hatalmas teremben találják magukat, ahol asztalok, székek és mindenféle dokumentum, a város térképe hevernek. Pár nő is található, akik ijedten sikkantanak és összeesnek közülük ketten a félelemtől. - Ne lőjenek, kérem ne lőjenek! Megadjuk magunkat! - emeli fel a kezét a húsz középkorú, vagy idős férfi és mindenki szoborrá dermed. Bal oldalra egy ajtó látható még, amit kinyit az egyik ember Papáéktól és benéz. Egy hosszú folyosó és gépfegyverek ugatnak, katonák szapora lábdobogása hallatszik. - Ez a másik sereg lesz - vigyorog az ember és visszasétál. És pár pillanat múlva a Főpancser által ide vezényelt egység érkezik a tisztekkel energikusan és mindenkire rászegezik fegyvereiket és a tisztek máris kivégzőosztagot csinálnak és, ha Papa nem tesz valamit, akkor mindenkit kinyírnak.
Franz Gothe
- Most kaptuk a hírt, hogy megvan a lengyelek bázisa a föld alatt - kapják a hírt a pilóták és itt koordinátákat közölnek velük. - Na, ide ne tüzeljenek semmilyen cuccal se. A többi épületet megszórhatják akár gyújtóbombával és utána jöjjenek vissza a reptérre - majd kiszáll a hang az éterből.
|
|
Crutzfield Hassel
2. szintû / 8 pont
N?met katona
A 27. harckocsiz? (B?NTETŐ) ezred mesterl?v?sze Gefreiter rangban.
|
Post by Crutzfield Hassel on Sept 7, 2009 18:07:49 GMT 2
Papa még mindíg az epét köpdösi ki, mikor berobbannak a másik ajtón. -Fegyvert célra tarts! - kiálltja egy tiszt. Pici és Porta felmorran, majd kérdően Papára néznek. Az öreg bólint. -Uraim, megadták magukat... - mondja Papa. - A Gemfi egyezmény okán nem bánthatjuk őket... -Na ne mondja! - válaszolja flegmán az egyik tiszt. Látszik rajta, hogy nemrég jött ki a tisztképzőből... - 10 órája az egyik szuka kinyírta a legjobb barátom... -Akkor már csak te maradtál... - vakkantja Porta. A srác nem tudja mit tegyen. -Tűz! - ejti le a kezét a főtiszt. 3-om géppisztoly kezd el kelepelni. Több halálsikoly is felhangzik, de nem marad élő... Mikor befejezik veszik csak észre, hogy Papáék eltűntek. Az ajtók zárva... Hírtelen kinyílik az ajtó és 4 gránát repül be a főtiszt és emberei elé... A robbanás hangos ugyan, de az ajtó tompítja azt is. Mikor kimennek, Porta egy foglyot vezet. Pontosabban 2 fogoly, csak úgy ölelik egymást...
Hassel a távcsövén keresztül látja a boldok társait. -Nézd, sikerült nekik... - mutatja Hassel a Légiósnak. - Az egy vagy két nő? Látod, őket terelik... -Az két nő... - mondja komoran a sivatagi harcos egy szál cigarettával a szájában. -Szerintem lőjünk tovább... - fordítja irányba a fegyverét. -Legyen. - mosolyog egyett a Légiós. Folyamatos tüzelés melett fogy a piac lengyel népessége. A háztetőkön lévő egységek is tüzet nyitnak. Pár perc múlva a piac is tiszta.
|
|
Franz Gothe
2. szintû / 8 pont
N?met pil?ta
A lengyelorsz?gi n?met l?gierő alparancsnoka; Hadnagy, a V?g szakasz parancsnoka
|
Post by Franz Gothe on Sept 9, 2009 19:38:50 GMT 2
Franz elégedetten halgatta a fiatal altiszt hangját, majd kaján mosoly jelent meg az arcán. Ezután az egység portjába szólt: - Franz Gothe hadnagy jelentkezik, mindenki hall? - Stuch hadnagy igen! - Bieri hadnagy igen! - Altache hadnagy igen! - König főtörzsőrmester igen! - Akkor - szólalt meg újra a hadnagy - közöm önökkel, hogy a B10-11-12-13-as objektumon kívül akárhol szétlőhetnek akármit. Úgy is mondhatnám: Égjen Varsó! Gothe kiszáll! - Stuch kiszáll! - Bieri kiszáll! - Altache kiszáll! - König kiszáll! Franz ezután lefoglalt néhány házat, ahol az ablakokra adott le célzott lövéseket, így a házakban található bútorok hamar kigyulladtak. Még továbi 43 percet töltött el az egység a levegőben, majd a repülőtér felé vették az irányt. Franz elsőként szallt, le s miután ledobta kesztyűjét és sisakját a parancsnoki épület felé vette az irányt. Az ezredessel akart beszélni.
|
|
Andrew Harrison
1. szintû / 5 pont
Amerikai katona
Az amerikai 82. l?gideszant katon?ja, mesterl?v?sz
|
Post by Andrew Harrison on Sept 11, 2009 9:28:49 GMT 2
Ja! Bocsánat!
Hans!
|
|
|
Post by Joseph Goebbels on Sept 11, 2009 13:58:30 GMT 2
VégszóCrutzfield HasselPapáék a maguk módján álltak bosszút a kivégző osztagon. Szó nélkül távoztak, de ott hagyták ajándékba a gránátjaikat. A tiszteknek és a sok katonának, akik legalább ötvenen voltak, talán pislogni volt idejük és megijedni, de utána cafatokra robbantak és a helységet belepte a tengernyi vér. Az esetet úgy könyvelték el később, hogy a harc alatti veszteség számlájára írták eme csapat eltűnését, talán egy picit gyanakodott a Főpancser, a két fogollyal ő nem tudott sokat kezdeni, elküldte a megfelelő személyeknek, Papáéknak pedig két nap szabadnapot rendelt el, hogy pihenjenek. Ez is több a semminél. Franz GotheA sikeres támadás és bombázás után Gothe talán elégedetten tért vissza a reptérre és lehet örült is a repülésnek, bár valóban nem végzett sok munkát, de itt Varsóban nem is maradt sok probléma. Majd máshol megmutathatja a képességeit, ezt egy tiszt meg is jegyezte neki büszkén, mert ő szerinte Franz Gothe egy emelkedő csillag és büszkék rá. Csak így tovább, mondta, majd elment, mert dolga akadt és Franz nem tudta elérni az ezredest, mert amaz is a távozás mezejére lépett. Crutzfield Hassel szintlépésben részesül Franz Gothe szintén, a többieknek meg azt tudom mondani, hogy legyenek aktívabbak! A következő kalandban számukra is van lehetőség, esély szintlépésre, csak írjanak! Tudom nyár volt, de utána vége lett és én is jöttem és mikor Viktor szólt, hogy írjak neki, már írtam, csak a reagokat miatt hátrébb tolódott a nekik szánt reagom, de erről én nem tehetek. És nem írt se Viktor, se Peter, meg akik még elején indultak, ők se. Egyedül Crutzfield Hassel és Franz Gothe volt aktív, az ő játékukat köszönöm! Többiekét is és szépen fejlődtök, de legyetek aktívak! Ok, én se mindig vagyok, elnézést érte, ez mindenki hibája, mert van élet beli probléma meg minden, elfogadom, de lehetett volna írni. Ezek után lehet engem szidni, hogy miért írtam ezt Viktoréknak, meg az érintetteknek, de úgy érzem jogos és emiatt nem érdekelnek a reakciók, amik negatívak. Ha lesznek.
Ennyi, köszönöm a kalandot, hogy részt vettetek benne, találkozunk a következőben!
|
|